Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-02-2005, 22:58
Üye Değil

Goruyorsunuz

Turkiyenin en buyuk ateizm sitesinin editorunu

Iste arkadaslar, onun seviyesinin boyle oldugunu gordukten sonra kim ciddiye alirda konusur atolari.

Anladinizmi neden "Osuruktan" muhabbet ediyoruz. Zira biliyoruzki karsimizda bunun kokusunu seven insanlar varda ondan(herkesi dahil etmiyorum, ama cogunluk dahil buna)

Simdi siz buyuk oldugunu iddia ettiginiz sitenin editoru olacaksiniz vede bu agizla konusacaksiniz, arkasindanda cikip diyeceksinizki bizim amaimiz insanlari aydinlatmaktir, peki soruyorum size ruh hali Oguzun ki gibi olan biri nasil olurda baskalarini aydinlatabilir.

Ancak yapsa yapsa buradada oldugu gibi pis kokular cikararak ortaligi rahatsiz eder.

Eminimki tarafsiz tarafli herkes oguzun bu yazisina tepki gosterecektir. Hadi ateistler madem olgun vede aydin insanlarsiniz, madem yanlisin karsisindasiniz, madem aydinlik istersiniz, o zaman elestirin bu arkadasini, gosterebilecekmisiniz bu erdemi, diyebilecekmisiniz ki "oguz bu yaptigin terbiyesizliktir". Sanmiyorum, hatta bunu bile hakli cikarmaya calisacaksiniz.

Bekleyelim ve gorelim, nekadar erdemlisiniz, gorelim bakalim dogru yandasimisiniz yoksa adam kayirma(yanlisina ragmen) yandasimisiniz.

Coskun, Haci, Cem, hadi bakalim bu ahlaksiz icin tek kelime laf edebilecekmisiniz.

Sessiz izleyici icin icinizde barindirdiginiz ici pislesmis, kokular salan bu asalaga tek kelime edebilecekmisiniz.

Damdanakan.
Alt 02-02-2005, 23:27
slycako slycako isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Damdanakan''a

Sizin pek birşey konuşmaya hakkınız yok bu konuda. Yazdıklarınızın çoğuna baktım. Amacınız baltalamaktan başka birşey değil. Bu muhabbet sizin de hoşunuza gidiyor çünkü ciddi konuşup paylaşacak fazla birşeyiniz yok. Ben bunu yakinen yaşadım, oradan biliyorum. Oguz ya da başkası, inanır ya da ateist ben bu tarzı tasvip etmiyorum. Herkes haddini bilsin, sözünü ölçüp tartarak söylesin. Birşey tartışmaya hevesi olmayan varsa da çekip gitsin.
Alt 02-02-2005, 23:39
Üye Değil

slycako ya

Kardes, inanki senin ismin hakkinda alcaltici bir amac gutmedim. Ben buraya elbette tartismak amci ile geldim, ama tam bir ciddi konuya basliyorsunuz, oradan biri afedersin sibob gibi cikip butun konsantrasyonumu vede tum arzumu kiriyor, o zamanda ne yapiyorsunuz konuyu tartismaktan cok, senin ciddiyetle actigin konuyla adete dalga gecen sahsiyete saldiriyorsunuz. Burada en seviyeli buldugum insan sizsiniz inaninki, bunu daha oncede belirttim. Muslumanlarin seviyesiligini yakalayinca mal bulmus magribi gibi sevinip bas bas bagiran ateistler, oguzun bu adice, sadece beni degil burada buluna herkesi asagilayan yazisina nedense tepki vermezler iste. Ve gene ilk tepki(kabul edilebili) sizden geldi, bunu bekliyordum. Adinizi daha once turkcede kotu bir soze denk gelen bir sozcukle degistirdigim icin bana kizmis idiyseniz bunun icin onceden ozur dilemisdim zaten, genede dilerim.

ben ateist yada musluman saygi ve seviyeli oldugu surece yakin iliskide olmayi tercih ederim, sizi hos olmayan(ki amacim o degildi) bir isimle cagirmamdaki amac sulandirmak degil, isimlerin secimini daha bir turkce yapmaya yonlendirmek idi, mesela boyle bir arkadas cikmis vede sunu demisdi "neden olulerin uzerine ortulan ortude arapca yazarda onun turkcesi yazmaz", ama kendi adi neydi dersiniz "Russel". Iste ben boyle salakliklara dayanamiyorum, sen kendi adina bakmayacaksin, ama ona buna laf edeceksin.

Tekrar, eger sizi Salako diye cagirmamdan huzursuz olduysaniz, ozur dilerim, amacim sadece isminizin zorluguna dikkat cekmekti.

Damdanakan
Alt 02-02-2005, 23:43
slycako slycako isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hacı''ya

Size polislik yapıp insanların ağzına biber sürün demiyorum. Fakat yazılarınızın tarzıyla siz de bu işe davetiye çıkarıyorsunuz gibi geliyor bana. Bilginiz ve ilginiz o atışmalar arasında kaynayıp gidiyor. Yazdıklarınıza bakın, ana fikir ifade ediliyor birkez ondan sonrası atışmayla devam ediyor. Muhammed psikopattir diye bir baslikla yazi yazmak çarpıcı bir tarzdır. Ama insanlari bir konuda aydinlatmak yerine, Hz.Muhammed''in herhangi bir konudaki düşüncesini, eylemini ortaya koymak yerine didişmeye davetten başka bir şey anlamına gelmez. Turan Dursun''un kitaplarının mektuplar kısmında ''tam adabı İslamiye''ye uygun'' dediği mektuplar vardı hatırlıyormusunuz? Sövmekten, tehditten başka , konuyu açıklamak, tartışmak adına hiçbir şey yoktu. Sizin yazılarınız elbette içerikten yoksun değil ama yine de arada hırlaşmayla kaynıyor bunlar. Bu konudaki görüşlerimdir. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz. Ben sadece belli bir aşamadan sonra dayanamadım, pek çok arkadaşın da aynı şeyden şikayetçi olduğunu biliyorum. Dediğiniz gibi sonuçta herkes kendi tarzından sorumludur. Benim önerim de çok basitti. Sulanmaya, alaya başlayana cevap verilmeyecek. Hiçkimse cevap yazmayacak. Bu kadar.

at arabası da bu tarzla gençleri çocukları karanlıklardan koruduğuna kani olup rahat ediyorsa, bunu inanarak söylüyorsa diyecek birşeyim yok.
Alt 02-02-2005, 23:48
oguz oguz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Damdanakan,

Yellenmek, yani tabir-i caiz ise "ossurmak", dogal dedik...

Argoda, ulu orta konusan, ne dedigi ne de soyledigi belli olmayan, yalan yanlis konusanlara, kisacasi hikaye takilanlara "ossuruk" denir...

Ben de sana bu terimi kullandim...

Sana yakisiyor, seni tarif ediyordu...

Niye bozuluyorsun ki?

Tarife gore sen ossuruk degilmisin?

Tescilli DANDİK!!!
Alt 02-02-2005, 23:58
Üye Değil

Goruyorsunuz arakadas bir numara oscgu oldugunu gosterdi, ama hala bir ateist (slycako haric, oda tam net degil) cikipta oguz senin bu forumda ulu orta osuruktan bahsederek bu forumu osuruk bir ortama suruklemeye, damdanakanin ekmegine yag surupte foruma zarar vermeye hakkin yok diyemedi.

Gormuyormusunuz yaw, adam ateist forum zayifladikca buraya gelip, osuruk mosuruk diyerek bu forumun seviyesinin bu oldugunu herkese gosterip, insanlari buradan kacirmayi planliyor.

Cem adam dost kisvesi altinda resmen forumunu baltaliyor ve sen izliyorsun.

Allah bilir bu oguz denen adam 40 yasinin ustundedir, ama hala adam olamamis olmasi ne aci.

Dusunun ateistler, siz bu adamla ortak is cevirip bir dava guduyorsunuz, bu insanlami dogerlerine model olup kendinizi sevdireceksiniz.

O zaman bizim isimiz cok kolay olacak desene, yani aydinlanmak isteyen insanlar, agzindan osuruk lafini dusurmeyen bu densizle mi aydinlanacak. Aydinligi yanici olan o gazlami saglayacaksin oguz, ama o cok kisa surer.

Zaten oguz da osuruk ta "o" harfi ile baslamis olmasi nede guzel bir tesaduf.

ADAMIN AMACI RESMEN BU FORUMU BALTALAMAK, INSANLARA "BAKIN ISTE BU FORUMDA OSURUKTAN MUHABBETLER YAPILIYOR ATEIST FORUMA GELIN" DEMEYE GETIRIYOR.

DIKKAT BU PARAZITI YASATMAYINKI INSANLAR SIZIN HIC OLMASSA ERDEMLI OLDUGUNUZ BILSINLER.

Damdanakan.
Alt 03-02-2005, 00:07
oguz oguz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ben bu insan musvettelerine "SOYTARI" deyince, bir de bana kiziyorlar ya...

Ona sasiyorum...

Hehhhh hehh heeee
Alt 03-02-2005, 00:12
Üye Değil

Goruyorsunuz, adam niyetini iyice belli etti, evet dedi, ben buraya damdanakanin dedigi amac icin geldim.

Yaziklar olsun sana oguz, oz kardes dedigin bu insalrin mekanini boyle kallesce bir yontemle asagilamaya calisman vede bunu yaparken beni kullanman cok ayip, sana yakismadi diyemem, zira bu tarz tamda sensin aslinda, kalles vede satici.

Ceme aciyorum, ugras didin biseyler yap, oguza kardes de, sonra oguz gizliden boyle oyunlar ceksin, yazik ya.

Devam edelim oguz, bu benim isime gelir, eger senin isinede gelirse, osuruk uzerine konusmaya devam edelim bence, sessiz izleyici gorsun vede anlasin, buranin kalitesini, sonrada ateist foruma gelsinler, burasida kapansin,

Iyi plan ha, neyse azdaha aramizdaki anlasmayi aciklayacaktim bak.

Oguz gecmistede altimda ezildin, simdide ezilirsin, senin kapasiten yetmez aslanim benle didismeye, kac defa basina geldi ateist forumda.

Devam edelim ben muhabbetini sevdim.... istersen osuruktan sonra diger bize gore pislik olan ama senin ozunu olusturan nesnelerede gelebiliriz ne dersin.

Biraz oturda dinlen istersen, al :idea:

Damdanakan.
Alt 03-02-2005, 00:14
kitapsiz kitapsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

damdanakan yapiskan ve bulasik yaratik uzun zaman ateistforumda ortaligi kokuttu simdide burada. oguz damdanakanin kim oldugunu iyi bildiginden tecrübelerine dayanarak konusuyor.

bir dingilin ateistforumlara yapisip, ateistler ateist forumda yaziyorlar diye onlara kafa tutmasina ne demeli?
Alt 03-02-2005, 00:24
Üye Değil

Gordunuzmu arkadaslar, bu arkadasda oguzun sozcusu sayilir

Yani oguzun iki sozcusu vardir

1-Ses kismini cikaran, ama cok etkili olmayan -Kitapsiz
2-koku kismini olusturan heryere ulasip kokutan-Haci.

Hemen kalkmis buraya gelmis. Dikkat ettinizmi son gunlerde ateist forumdan buraya kitapsiz vede digerleri cokca gelmeye basladi, kimler bunlar sayalim

1-oguz
2-kitapsiz
3-at-arabasi

dikkatle bu uclunun yazilarina bir bakin, kufur hakaret. Hele at arabasinin benim adimdaki d harfini cikararak ulu orta(ki bayanlarda var burda) yazmasina ne demeli(halbuki kendisinde oradan akmisti, aslini inkar etti)

oguzda geldi osuruktan bahsetti

Kitapsizda ayni

Peki songunlerde bunlarin boyle davranmalari icin sebbeb ne olabilir

Cevap basit: Ateist forum su siralar sinek avlamakta, iki haftadir takip ediyorum gelen giden yok

Bunlar da buraya gelip insanlari oraya cekmeye calisiyorlar.

Ama yemezler koclarim, birakin bizide seviyeli seviyeli tartisalim, gidin siz yuvaniza, rahat birakin bizi.

Slyaco arkadsima tekrar tesekkur ederim, cok nadiren denk geldigim erdemli atesitlerden biri. Haciya karsi yaptigi elstiride yerden goge kadar hakli. Evet Hz Muhammedi elstirebilirsiniz, ama "Hz Muhammed Piskopatmiydi" diye baslik acarak elestiri yapamazssiniz, bunun adi hakarettir, ama kabule etmezler iste, sonrada vay siz neden duzgun konusmuyorsunuz derler.

Iste hersey ortada

OGUZ KITAPSIZ VEDE HACI, SLYSCO GIBI DEGERLI ATEIST ARKADASLARIN ADINIDA KENDINIZLE BIRLIKTE LEKELEMEYE HAKKINIZ YOK.

Damdanakan

Önerilen Siteler