Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 29-06-2015, 22:27
Boolean Boolean isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bedevi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim sizin yaptığınız şekilde bir toplumu ya da bir kültür grubunu aşağılayan veya rencide eden bir üslup kullanmam söz konusu dahi olamaz!

Ahaha

Sn. Bedevi yemem ben bunları.
Alt 29-06-2015, 22:38
Üye

Bu konuyu karıştırmak isteyen sn. Bedevi;

Dün İslam öncesi Türklere ahlaksız diyordu, şimdi Türk Devleti, Türk ordusu diyerek, konuyu Kürtlere getirdi.

Bu arada PKK lideri Murat Karayılan, Türk Devleti'ne ültimatom niteliğinde bir ihtarda bulundu ve ''Kobani'ye dokunurlarsa Türkiye'yi savaş alanına çeviririz''
Bu da oltaya gelen sn. Barlas

Ah keşke bir çevirse(!) keşke, serhildan dediğiniz dalgaya bir kalkışsalar keşke - daha ne isterim Gök Tanrı'dan...

Yemez tabii ki.

Konuyu Kürt meselesine çekiyor ki; Milliyetçiler zıplayacak, biz PKK'yı savunacağız sonra AKP'nin yaptıkları arada kaynayacak.

Herkes gelmez oltaya Sn. Bedevi;

AKP'nin sizin gibi Bedevi Suudiler'den alacağı para yardımıyla (belki) nasıl Suriye'ye girmek istediğini biliyoruz.
Alt 29-06-2015, 23:57
Üye

Bedevi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada PKK lideri Murat Karayılan, Türk Devleti'ne ültimatom niteliğinde bir ihtarda bulundu ve ''Kobani'ye dokunurlarsa Türkiye'yi savaş alanına çeviririz''
Sn. Bedevinin "bu arada" diyerek çıkışı komik.

Gördü ortam var. Solcu var, milliyetçi var. Dur ben şunların arasını kızıştırayım, PKK diyeyim, sonra bunları izleyeyim güle güle.

Uyanık sn. Bedevi.

Amerika'dan kopya taktikler bunlar.
Alt 30-06-2015, 00:40
Barlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Barlas Barlas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

AKP'nin trollerinden yani bu Bedevi arkadaşımız, öyle gözüküyor?
Alt 30-06-2015, 00:55
Üye

Barlas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
AKP'nin trollerinden yani bu Bedevi arkadaşımız, öyle gözüküyor?
Dinci troll. Para bile alıyor olabilir yaptığı şey için. Bunların niyeti başka.

Uzun zamandır Türkçe sosyal ortamlarda hiç bulunmadığımdan, ilk defa karşılaştım ben de.

Şaşırdım biraz. Gerçekmiş yani bunlar.
Alt 30-06-2015, 01:02
Barlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Barlas Barlas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tabii tabii. Bizzat ofisleri bile var artık, gizlemiyorlar. Açılışını da Beşir Atalay yapmıştı. feysbuk ve tivitırda çok varlar da, burada da olacaklarını tahmin etmemiştim. Ama niye olmasınlar ki, her türlü imkan onlarda, verirler parasını 15-20 troll daha tutarlar, senin-benim vergimle. Ne güzel iş.

http://www.rotahaber.com/siyaset/ist...r-h529404.html
Alt 03-02-2016, 22:25
İlahimasal İlahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

TROLİÇEMİZ hilal kaplan demişki " suriyeye girermiyiz?"
Hilalcim sen kendini hz aişe falanmı sandin?

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/hil...ye-girer-miyiz
Alt 03-02-2016, 23:20
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şuanda  online konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Mükerrer

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 03-02-2016, 23:20
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şuanda  online konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Bu kafayla elbette Kürt Devleti kurulur. Bu dediğimi kurulmasından ya da kurulmamasından yana olmalıktan ifade etmiyorum...

Suriye Kürtleri(PYD) defalarca Suriyeden ayrı bir devlet istemediklerini, Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılı oldukalrını hatta bu konuda Esad ile görüşebileceklerini ifade ederken;
Türkiye'de de Kürtler, birlikte-ortak yaşamı savunurken, iktidar taraflı aleni biçimde Kürt düşmanlığı yapılmakta.

Suriyedeki toprak bütünlüğü diyor, Türkiye'deki diyor ama ne hikmetse Türkiye iktidarı İLLA AYRILIN der gibi ayrılık siyaseti üretiyor, hatta bakınız 8 aydır ülkede elektriğini, suyunu kesip insanları evlerine hapsedip, üzerlerine de tank, top gülleri yağdırabiliyorlar. Buradan çıkacak MESAJ nedir?

İkincisi Türkiye Suriye'ye giremez. Orada Kürtler ayrılmak isterse de bu sizi bağlamaz. Size ne yahu! Şimdi İsrail ile Filistin ayrılsa, ne yapacağız Filistin'e girip, filistinlileri mi katledeceğiz? Sizene, bizene? Bize ancak halkalrın nasıl bir hayat istediğine SAYGI duymak kalır..

Benim kardeşimle ben aynı evi paylaşıyorsak ve o ayrı bir evde kalmak istiyorsa, ilk yapmam gereken sebebini sormaktır. Eğer sebebi benim hal, hareketlerimden kaynaklı ise yapmam gereken kendimi, düzeltmektir, çünkü birlikte yaşamanın koşuludur... Bunu ona iletirim böylelikle ayrılmaktansa, birlikte yaşamı zorlarız. Bu aslında zorda değil, bana diyor, şu, şu, şunlarımda karışma, peki kardeşim, insan evinde özgür olmayacaksa nerede olacak? Evin çatısı ortak oldukça, kim ne yapabilir,diyebilir..

Üçüncüsü evet Türkiye Suriyeye giremez, içimizdeki abartıyla şanlı ordumuz, şanlı tarihimiz, yüce ordumuz laflarıyla bir halt olmuyor... Daha düne kadar elde Kırıkkale, 150 ama doğrusu 1930 lardan kalma ABD hibesi(ülkenin satılmışlığı) silahlarla nasıl ki olmuyorsa, bu da olmaz. Elde Kırıkkale, biz yüceyiz, böyüğüz, heee lafı doldurursunuz tüfeklerinize, bakalım iyi patlıyor mu?

Rusya, Çin, İran Suriye konusunda çoktan kararı vermiş... Hadi İran bir yana, İlahi Komedya süper söylemiş, troliçe, Rusya ve Çin ile savaşabileceğini mi sanıyor? Durmasın koşarak gitsin, ama sorun şu, bunlar kendi çocuklarını, kendi ülkesinde askere göndermeyenler, bu insanlara itimat etmek, ipi boyuna asmak demektir. İpini boynuna asan milyonlar çok, gitsinler de görsünler ne diyeyim... Hitler esip gürledi, etrafına saldırdı, tüm komşularıyla aynen AKP gibi kanlı bıçaklıydı, ama tüm dünyaya kafa tutacak güçtede bir silah donanımı vardı, liderliği Fransadan almış bir Almanya vardı... Gün geçtikçe her yönüyle, her kademede Hitler'e özenen her faşist gibi bizim faşistleşmiş iktidar da iyi düşünmeli... El şeyiyle kuyuya inilmez, yalakaların çok olduğu memleketlerde, yönetenler(yalakalarca etrafı sarılanlar), kurda, kuşa yem edilir(1 yıldır söylüyorum)... Tepedekiler hadi yolsuzlukları, vahşi kapitalistlikleri, aynı haramiliği taşımaları, tümü bir yana, biraz akıllı olsalar, bu türden lafazanlık eden yalakaları bir an önce kendilerinden uzaklaştırırlardı. Yalakaların, aman efendimcilerin, he efendimcilerin içinde kalan bir daha iflah olmaz, olamaz, çok sakat bir durumdur... Bu halkın vergisiyle medya ve yalakalar ordusu oluşturuldu ki böylesi bir çıkar zemininde yalakalara taç takmanın sonu iyi olmaz.

Misal bugün Erdoğan'ı kardeşim, dostum, kader arkadaşım dedikleri dahi eleştiremiyor, eleştirenin ise işi bitiyor, bu o kadar tehlikeli bir şeydir ki, tarifi imkansız... Yalakalar bu kıvama gelmiş birisini, kolaylıkla savaşa da yollar, intihara da yollar.

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 04-02-2016, 00:42
İlahimasal İlahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Troliçeye kim bunları yaz dedi bilemeyiz ama hilal kaplan bunları yazacak kapasitede birisi deil

Türkiye suriyeye giremez .Evet giremez

Girememesinin sebebi Rusya,çin,iran dan çok abd devletinin musadesi ile alakalı bence.
Her zaman olduğu gibi abd Turkiyeye oraya giremezssin dedi.( firatin batısı meselesi) bu konuyla alakalı soylem unutulmadı.( muaviye camiinde namaz) buda unutulmadı .

Bu soylemler bizleri çok fazla enterese etmesede bu sözler birilerine verildi ve sözü alanlar her kim ise vadesi geldi çek edelim diyorlar .Bu durumda sıkışan sözverenler abd ye kafa tutamıyor.oraya girmeside şart,bölgede rusya var.
Ne yapmalı?

Uluslararası bir kaç sözde güçlü ulkenin desteği lazım kim onlar arap şeytan ùçgeni.Uluslar arası platformlarda biz destek aldik diyebilmek için.

Genelkurmay bu suriye olayında başından beri yok( ordu olatak girme) eski genelkurmay baskanı emekli oldu kurtuldu el-ilahın gölgesinden, yeni gelen ise halen diretiyor ama nereye kadar.karşısında el-ilahın golgesi var, diğer tarafda abd ,bir baska sorunda suriyedeki Rusya.

Bu genel kurmay başkanınıda ikna edemeyecekler.Arabistandaki o göruntuler ise zararın en azı görüntûler ama hiç unutulmayacak..hani adamın durumuna üzülmedim desem yalan olur. İşin en son deminde gel de genel kurmaya baskan ol ,birde kime dostum,kardeşim dediyse çelme takıp düşüren adam .bu durumuda bu şekilde kotarïrlarmı bilemem.

Gelecekdeki genel kurmay başkanını el ilahın golgesi direk seçer ya da o mevkiye kendisini atayarak suriyeye girme sözünü kime verdi ise yerine getirmeye el-ilahin izni ile uygular.

Bir ikinci ihtimalde
Bende artık samimiyetle kabul ediyorumki biz abd nin kuklasi olmuşuz .abd li abiletimizin canını bu adamlar fazla sıkarsa yaptırır bir darbe, ne kadar sol kafa varsa yine koparırlar ve bidikleti DİNCİ,İSLAMCİ,ALLAHCI kullanma yoluna devam ederler.

Bu yaşıma geldim doğu ile alakali çok olaya şahit oldum ama halkın üzerine topla,tüfekle,tankla gididiğini hiç gormemişdim,

Oradaki 1000 tane teröristin canı tuvaletin deliğine umurumda bile deiller ama halka gerçekden çok yazik ediyorlar.
Böyle giderse yeni terœristler üretilecek.12 eylül den kaynakli pkk olayı, 2016 sur dan sonra neyi üretir hepinizin malumu.

Bizim gördüğumüzü bu yöneticiler goremiyormu...

Kan davası hep devam eder.......bıkdık faşist, feodal,dinci kafa ile yönetilmekden.

Hakkaten bi tanrı olsada bu isleri düzeltse.yoksa bu adamlarla bu işler olmaz.

Önerilen Siteler