Arkadaşlar; sn.Sırrı Sakık bizim CHP yibizden iyi çözmüş valla..
"Haberin Detayı
Genel af çağrısında bulunacakları iddialarına da yanıt veren Sakık “Affın alt yapısı oluşmadan af olmaz. Türkiye’nin belli konularında uzlaşı yoksa sorunu çözmek çok zordur. AKP tek başına türban sorununu çözebildi mi?” dedi.
Sistemi sorgularken kendilerini de sorguladıklarını belirten Sakık, MHP ile çatışma yaşamayacaklarını ifade etti.
Mecliste MHP ile çatışacakları yönünde iddialar olduğu yönündeki soruyu yanıtlayan Sakık, şunları kaydetti:
''MHP ile niye çatışalım? Tam tersine, miting meydanlarında çatışan AK Parti ile CHP'yi bile biz denizayırmalıyız. MHP de bu ülkenin bir gerçeği, biz de bu ülkenin bir gerçeğiyiz. MHP şimdi daha duyarlı, niye kavga edelim? Bahçeli'nin duyarlılığı, Baykal'dan daha fazla. CHP sorunları çözmek,
Baykal iktidar olmak istemiyor. Baykal, kendisine bir grup oluşturmuş, o grupla partisini yönetiyor. Onun, Başbakan olma gibi düşüncesi yok. Başbakanlık, sorumluluk gerektiriyor. Baykal da o sorumluluğu almak istemiyor. CHP, miadına doldurdu.''
Bendeniz sn. Sarıgül ilede bu işin yürüyecğini sanmıyorum.o da sn Baykalın başka bir versiyonu gibi geliyor bana.. Sn. Zeki Sezeri bayağı akıllı görüyorum,ama tecrübesizliğindenmi nedir,karizma biraz zayıf.