pervane";p="´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar böyle olmayacak, yeni üyeler için bir misafir odası açmak lazım. eline kopyasını alan yapıştıryor. Bir süre bu arkadaşları misafir odasında ağırlayalım ne dersiniz. biraz yol yorgunluklarını atıp terlerini soğuttuktan sonra foruma buyur demek lazım. gözlerimize yazıktır etmeyin eylemeyin. Benim oğlum okur döner döner tekrar okur.
|
Sevgili dostum bu konuda seninle hemfikirim.. Bu kadar saçmalık olamaz. Hani derlerya ipini koparan burada.. Aynen öyle...
Gelelim bu saygıdeğer arkadaşa..
Bak kardeşim Turan Dursun dan ne kadar korkmuşsunuzki adamı öldürmekle kalmıyorsunuz, ölümünden sonrada adamla uğraşıyorsunuz. Demekki hakikaten bir şeyleri değiştirmiş Turan Dursun. Büyüklüğünü buradan bile anlamak mümkün..
Binlerce yıl önce yaşamış hiç yüzünü görmediğin, aslada gerçeği öğrenemeyeceğin, nasıl oluşturulduğuna asla kesinlikle kanaat getiremeyeceğin, ilahi kitap diye bir saçmalığa inanıyorsun, güzel... tebrik ederim seni. *Senin şu bizim köydeki koyun sürüsünden farkını doğrusu anlayamıyorum. Ha onlar ha sen.
Bak sert konuşmayalım, güzellikle sohbet edelim diyoruz, rahat durmuyorsunuzki...
Diğer arkadaşlar kusura bakmasın. *İslamı gerçekten yaşayan arkadaşlardan söz ediyorum...
Onların inancına sonsuza dek saygılıyım.. Ve inançlarını yaşamaları konusunda gösterdikleri çabayıda destekliyorum.
Ama böyle ukalalarada cevap vermek gerektiğine inanıyorum...
Saygılar..