mehmetsalih´isimli üyeden Alıntı
Bir daha okumuş olduk. Benim bu ay ki dergimde gecikti bilemiyorum ne oldu. Neyse önemli değil ben sitesine bakarım nasıl olsa kendisi bize bu imkanları vermiştir.
Sen benimle dalgamı geçiyorsun senin söylediklerini üçe katlarım size iade edebilirim. Banane Harun Yahya bilim adamıdır veya fikir adamıdır. Banane KENDİSİ YAZIYOR VEYA BAŞKASI YAZIYOR BEN SİZİN GİBİ İSİM KİRLETEREK YAZARLARI KİRLETEREK tOPYEKÜM KEYFİM İÇİN KİMSEYİ BOKOT EDEMEM. sANKİ tURAN BEYİN HİÇ BANA DOĞRU GELEN DÜŞÜNCELERİ YOKMU? elbetteki var ama bu onun sözü veya başkasının bundan banane ben domatesmi beyeniyorum? Yoksa kız görmeyemi gidiyorum? Harun Yahya benim görümde Hem Bilim Adamı hemede Fikir Adamı. Dünyaca ünlü Ohan Pamuk tahsili nedir? Bun ne önemi var kitabı en çok okunan kişidir. Harun Yahya için kendi çevremde acaip çalışıyorum onun kitaplarını alıp Millete hediye ediyorum Çünkü Millet İslam'ı bilmiyor Allah'ın izni ile onun uyan demesiye Milet uyanır. Harun Yahya benim yüz akım bana ister koyun de ister maymun zaten senin üstadın hem kendini hem bizi maymun etmiş Birde sen koyun etme. Kardeş sen yoluna ben yoluma sen kişilere, yüzlere, gözlere, işlere, kariyere, isme, cisme çok önem veriyorsun. Ben ise kitaplara ve tezlere değer veriyorum. Artık isteğin yola devam et ama ikidebir Harun Yahya'yı bahane ederek bilimsel bulgularına cevap vermemek için Adamı konu etmem.....
|
darwinin idda ettiği şey senin peşinden gittiğin adamın iddaları ile karşılaştırılamayacak kadar sağlıklı bir bilgidir.çünkü darwin bu iddasını hem kendi bilimsel gözlemleri sonucu ortaya koymuştur, hem de günümüz biliminin yaptığı analizler bu sonucu doğrulamıştır.
soyunun maymunlar ile ortak olması sana ağır geliyorsa dötünüzdeki kuyruk izine bir dokunun ve geçmişinizi daha iyi hatırlayın.
adnan oktarın ortaya koyduğu bilgiler içinde bilimsel olarak cevap verilebilecek bir şey yok, çünkü iddalar bilimsel gözlem ve deneyler sonucu oluşturulan iddalar değil..
adam balık oltası çengelinin resimini çekmiş ortaya fosil kanıtı diye koymuş. buna mı cevap versin ciddiye alıp universiteler?
bunun gibi iddaları sadece bilgileri çarptırmaya, yalan yanlış belge, delil ortaya koymaya dayanan insanlara şarlatan denir. ve bu iddalar bilimsel olarak tartışmaya girilesi değildir. bu iddalar zaten bilimsel bilgilerin çarpıtılması sonucu ortaya konmuştur.hepsinin birer cevabı mevcuttur.
inancınızı okşayan sözler sizileri mest ettiği için bütün şarlatanlıkları pas geçiyorsunuz ve bunları ciddi bir argüman zannediyorsunuz..
söyleyecek başka bir şey bulamıyorum.. siz de yolunuza dosdoğru devam edin.. bu adamın zehiri ile herkesi zehirlemeye devam edin.. sizin gibi insanları gördükçe ülkemden ve bu halktan soğuyorum..
turan dursun bu insanların aydınlanması uğrunda boş yere canını verdi.. tescilli delinin peşinde deli divane olan bir halk ile karşı karşıyayız.. yazık gerçekten..