Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 24-12-2008, 03:29
cigi cigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Izlemek faydali oldu

Ben seyrettim ,hem ilanını yap hem kendin seyretme olmaz

Sevgili aydoe' nun önerdigi programi, kacirmamaya özen gösterdim. Bu öneriyi ortaya atip savunanlarin, programa gelmemeleri ve telefonla bile olsa tartismalara katilmamalari; bana konusma yasagi olan AKP milletvekillerini animsatti.
M. Bardakci ve Y. Halacoglu nun gec saatlere kadar süren programindan sonra da, Bu gece 32. Günü sevgili vartorun önerisi ile izledim.

http://www.kanald.com.tr/Video/Detai...eoId=942&typ=p

Güzel bir tartisma oldugunu düsünüyorum.
Sonu mükemmel.Emekli büyük elcilerimiz Lahey uluslar arasi adalet divanina basvuracaklarini bildirdiler.

Saygilar.
Alt 28-12-2008, 13:38
BASKALTURK
Üye Değil

pante´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Atlas;
Kim öldürdü sence tehcir edilen Ermenileri?
Bebekleri ermeniler tarafindan kaynar kazanlarda kaynatilmis,hanimlarinin irzina gecildikten sonra vajinasinda bomba patlatilmis,tum koyu camiye doldurulup atese verilmis ve o katliyamdan bir sekilde kacabilen TURK koylusu! Tamamen fevri!
Alt 28-04-2009, 18:21
boğaziçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
boğaziçi boğaziçi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

BİZLER TÜRK AYDINIYIZ!
ÜSTELİK AYDIN KİMLİĞİMİZİ EMPERYALİST SOYTARILARA HİZMET İÇİN DEĞİL,
TÜRK HALKININ HAKLARINI KAN EMİCİLERE KARŞI KORUMAK İÇİN KULLANIYORUZ.

BİZLER, BÖYLE ATALARI OLDUĞU İÇİN UTANÇ DEĞİL GURUR DUYAN
BİR MİLLETİN ÇOCUKLARIYIZ.
ben de katiliyorum...

``biz daima hakikati arayan ve onu buldukca ve buldugumuza kani oldukca ifadeye cur`ret gosteren adamlar olmaliyiz.``mustafa kemal ataturk
Alt 28-04-2009, 18:48
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger bogazici;

Bir milli kimlikten once; insan kimligi gelir. Konu da insanlik adina yapilanlar olarak ele alinirsa; ben, insanlik adina hem ermeni cetelerinin hemde osmanlilarin insanlikdisi; dusunce ve davranislarinin, bu konuda hic bir payi olmayan ermeni halki ve osmanli halki adina degerlendiriyor ve tum bu insanlikdisi dusunce ve davranislara maruz kalanlardan; kendi adima ve insanligim ve insanlik adina ozur diliyorum.

Bu ozrum; tum tarihler boyu, ayni muameleye ugramis ve ugratilmis; ve halihazirda dunyanin cesitli cografyalarinda ugratilmakta olan tum insanlik icin gecerlidir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 28-04-2009, 19:54
Kıdemli Üye

sayin evrensel insan,

yazdiklariniz cok anlamli ama keske hersey once insan kimligi cercevesinde ele alinsa...ama benim gordugum emperyalist guclerin(bunu bazi kesimler komplo teorileri olarak gorsede) surekli bazi tuzaklar kurmalari ve bunun cercevesinde amacladiklarina ulasma cabalari.
tabii ki insan olarak afrika ulkelerinde yapilanlar,kizilderililere yapilanlar,yahudilere yapilanlar kabul edilemez ama bu konuyu(ermeni iddialari) benim bilgilerim cercevesinde kabul etmiyorum...ve ozur dilemem gerektigini dusunmuyorum...ermeni cetelerinin yaptiklari ortadayken(tabiiki bunu bir irka mal etmiyorum)

saygilarimla

``biz daima hakikati arayan ve onu buldukca ve buldugumuza kani oldukca ifadeye cur`ret gosteren adamlar olmaliyiz.``mustafa kemal ataturk
Alt 28-04-2009, 20:39
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger bogazici;

Senin bilgin cercevesinde kabul etmeme zaten; senin, herseyden once insan kimligini, milliyetci bir temelde ayirdigini gosteriyor. Iste zaten bu ayrim kendi basina bir sorundur. Sonucta zaten, bu ayrimlar insanoglunu biribirine dusurmekte; ve her ayrim kendi ayrimi temelinde olaya yanasmaktadir.

Iste tam da bu; amerikan idealizminin, dini mentalitenin tanrisal yanasimin; ve bunlarin getirdigi; erksel, cikarci, bencil, savaskan ve insanoglunu herturlu kutuplayiciliginin bir urunudur.

Bu politika ve onun sistemi ve duzeni, yasadikcada; insanoglunun, insan gibi dusunmesi ve davranmasi hayaldir. Birde buna bilimsel temeller-DNA, GEN, KAN, DERI- v.s. oturtulmaya calisildikca; tum mucadele, hangi yonde ve icerikte olursa olsun; bu duzen ve savunucularinin ekmegine yag surmektedir. Ustelik, sanki bu ayrimcilik; insan ozunun dogasiymis gibi gosterilmekte ve "hakli" bir temele oturtulmaktadir.

Ayrimcilik, bir inanctir ve bu inanci kendine gore dogrulayanlar; devamli baska dogrularla mucadele ederler.

DOGRULAR ARASI SAVAS; BU DUZENI AYAKTA TUTAN KOKENDIR.Sonucta; dogru olanin kaniti, guc ve iktidar; yoneten ve yonlendirendir.

Ya digerleri? onlarda; bu dogru savasinda alet edilenler ve cikar amacli kullanilanlardir.

MILLIYETCILIK TE BIR INANCTIR ve DOGRULAR SAVASIDIR. BU SAVASIN KORUYUCUSU VE KOLLAYICISI ISE; DINI MENTALITE VE EMPERYALIST ZIHNIYETTIR.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 28-04-2009, 23:36
Kıdemli Üye

sayin evrensel insan,

yine yazdiginiz seylere katiliyorum ama evrim teorisi yada evren nasil olusmustur sorulari bile insanin kokenini merak etmesinden kaynaklanmaz mi? bu bile boyleyken, nasil koklerimizden vazgeceriz? nasil arastirmayiz, merak etmeyiz(en basitinden soyagacimizi bile cizeriz)
eger utopik bir dunyada yada toplumda yasasaydik ve tum insani duygulardan siyrilsaydik soyledikleriniz gerceklesebilirdi.karsimdaki insan ben suyum ben buyum derken ,ben nasil yanitlamaliyim o zaman.(bana bir sekilde mudahale ediyorsa-yasantima ,dusunceme,)herkesin bir kimligi yok mudur?ben ne kadar evrensel dusunsem de gordugum karsilik evrensel olmuyor.bu bir emperyalist tuzaksa biz bu tuzagin icindeyiz zaten.

saygilarimla

Alt 15-10-2009, 22:47
Yargan Kam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yargan Kam Yargan Kam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Özür dilemiyoruz kampanyasından sonra, Bizden Özür Dileyin kampanyası başlamıştır.

Destek olmak isteyen yurtseverler bu ilişime tıklayabilir.

Umut Samimiyettir...
Alt 15-10-2009, 23:17
ozgur_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_ ozgur_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Yargan Kam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Özür dilemiyoruz kampanyasından sonra, Bizden Özür Dileyin kampanyası başlamıştır.

Destek olmak isteyen yurtseverler bu ilişime tıklayabilir.
Ne diyerek özür dileyecekler ?
Örneğin şöyle bir özür makul ve mantıklı olurdu sanırım..

1900'lu yıllarda Anadoluda sayımız milyonları buluyordu, birden bire habersiz yok olduk yok oluğumuz için özür dileriz

Yada; o dönemde bizim yüzümüzden yargılanan ve ceza alan jöntürkler için özür dileriz
Alt 16-10-2009, 02:06
3.yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
3.yol 3.yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

ozgur_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne diyerek özür dileyecekler ?
Örneğin şöyle bir özür makul ve mantıklı olurdu sanırım..

1900'lu yıllarda Anadoluda sayımız milyonları buluyordu, birden bire habersiz yok olduk yok oluğumuz için özür dileriz

Yada; o dönemde bizim yüzümüzden yargılanan ve ceza alan jöntürkler için özür dileriz
Ya da,
Zorla cikarilip collere surulmek uzere apar topar dipcik zoruyla yollara koyuldugumuz icin evlerimize yerlestirilen muhacirlere evlerimizi daginik biraktigimiz icin ozur dileriz.

Alin terimizle calisip kurdugumuz fabrikalari , kazandigimiz mallari mulkleri daha verimli ve degerli olarak birakmadigimiz icin ozur dileriz......

Jandarmaya bosu bosuna mermi harcattigimiz icin ozur dileriz ....

Ermeni yetim ve oksuz cocuklarini arkada birakip , bunlari goren Halide Edip Adivar'i ve onun gibi nice insani aglattigimiz icin ozur dileriz ......

Agalarin Beylerin haremlerine daha fazla genc ve guzel Ermeni kizlari / kadinlari veremedigimiz icin ozur dileriz ....

Turklerin kutsal topragini, bedenimizden akan kanlar ile kirlettigimiz icin ozur dileriz.

BEN DE SIZDEN OZUR DILERIM, ANADOLU'NUN GUZEL, CALISKAN VE NAMUSLU INSANLARI ...
BIR OZURU BILE SIZLERE LAYIK GORMEYEN BIR VATANIN EVLADI OLARAK .....

3.yol

Önerilen Siteler