hiramusta´isimli üyeden Alıntı
Antalya dışında sonuçlar umduğum gibi çıktı.Açıkçası heryerde seçimlerle ilgili konuşmaktan da sıkıldım.Dolayısıyla burada bir değerlendirme yapmak istemiyorum.Yalnızca gelecek yıllarla ilgili olarak bir öngörümü sizlerle paylaşmak istiyorum.Bu öngörüme göre Ak Parti bir sonraki genel seçimde de tek başına iktidar olacak.Tayyip Erdoğan bir 5 sene daha başbakan kalacak.Ondan sonraki genel seçimde Saadet partisi büyük bir sıçrama yapıp iktidar ortağı olacak.Tabi bu seçimden önceki Cumhurbaşkalığı seçiminde Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimine adaylığını koyup Cumhurbaşkanı olacak.Abdullah Gül'de tekrar partinin başına geçip,Numan Kurtulmuş'la iktidarı paylaşacak...
Aha buraya yazın,Hiram dediydi dersiniz. 
|
Siz Türk milletinin,Tayyip Erdoğanın kara kaşına mı,kara gözüne mi oy verdiğini düşünüyorsunuz??.Erdoğan sizin gibi İslamcı olan taban kitlesiyle hiç bir şey yapamayacağının bilincinde olan birisidir.Çünkü bu kitle ancak %12 gibi bir sayıdır..Laik ve sektörel oylara ihtiyaç içerisindedir..Yani bu demektir ki sizin bile laiklere ihtiyacınız var..Bu yüzden bize efelenmeleri ve hava atmaları bırakın öncelikle

..
Her millet ekonomiyi iyi götüreceğini düşündüğü partiye oy verir..
Tayyibe verilen oylar da tamamen duygusaldı.Ekonomiyi büyüteceği,enflasyonu düşüreceği,işsizliğe son vereceği v.s v.s.. gibi beklentilerle başa getirildi..Hatta iş adamlarının büyük desteği vardı.Fakat son dönemdeki küresel kriz,zamanında herhangi bir önlem almamış ve gayet rahat davranmış olan Akp'ye pahalıya patlayacaktır..Hele kriz sebebiyle iflas etmiş olan iş adamlarını beceriksizlikle suçlayan tuzu kuru Erdoğanın,yeni başlamış ve daha derinleşecek olan krizle beraber,bu -beceriksiz iş adamlarının- miktarının çoğalmasıyla bakalım hali nice olacaktır..
Türkiye insanının yine en katlanamadığı şeylerden birisi çalma,çırpma,hırsızlık,yolsuzluk gibi olaylardır ki,Erdoğan cemaati müslimi bu işin erbabı çıkmış ve halkta bunu iyicene görmeye başlamıştır..Sabırlar taşmaya başlamış ve ekim kasım gibi de doruğa çıkması beklenmektedir..
Tayyip beye elvada deme zamanı belki yarın belki yarından da yakındır..
Bu yüzden fazla fantazi üretip sonra hayal kırıklığına uğramayınız..
Sevgiler