|
Akhenaton Diyor ki
birde evrimle ilgili 2 tane hipotezin olduğunu ate arkadaşlar biliyormu acaba onu soralım.
|
Akhenaton´isimli üyeden Alıntı
allah allaaahhhhh
yahu ben evrim yoktur dedimmi.
sapiens evrim ürünü değildir d,yorum, siz nasıl anlıyorsunuz.
|
Ahmetaton, ne söylediğine bak sonra neden yanlış anlaşıldığını anlamaya çalış.
|
Akhenaton Diyor ki
Sen hipotez diyorsun diğer vatandaşlar teori.Kime inanayım.Bakınız o fosilleri az çok bilirim endişe etmeyin, hatta ondan fazlasınıda bilirm.Mesela evrim sürecine dahil edilmeyip saklananları.
|
İşkembeden sallamayalım, rica edelim bildiğiniz saklanan fosilleri.
Siz homo habilisi bir ceylan türü falan sanıyorsunuz her halde, 3.5 milyon yıl öncesine ait bir canlıdan buraya gelişimizde kaçınılmazdır ki arada boşluklar olacaktır. Bu sebeple insanın ortak atası ve modern insan arası hipotez olarak tanımlanmaktadır. Aynı şey at içinde timsah içinde geçerlidir.
Antropologlar ırkları, doğal seleksiyon ve genetik süreçlerin geçici, değişken fenomen ve ürünleri olarak tanımlıyorlar. Yani bugün var olan ırklar dünkünden farklı ve yarınkinden farklı olacak(bkz:
http://ncseweb.org/evolution/science...n-origin-races)
Yani burada kedi de niye patlıcan geni yok gibi saçma sapan bir şeyi, ispat diye dayatıp boş bir işle uğraşıyorsunuz.
Irkla evrimin bir alakası yok! Irklar türleşene kadar evrimin konusu içinde bile değil.
Yazdıklarınız baştan anlaşılmıyor, ilginç göründüğü için bir şeyler yazıyorum, sonra yavaş yavaş nasıl saçma sapan bir şeyden bahsettiğini anlayıp, harcadığım zamana üzülüyorum. Neyse, ders olsun bana.