11-02-2007, 12:28
|
|
|
Re: Yönetim Kurulu'ndan ayrı Disiplin Kurulumuz da olsun m
İnanki yaşamımın son 30 yılında "Üzüm yemek isteği ile bağa giren" veya "Maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan" kişilerin tavır ve davranışlarını ayırmak konusunda çok yanıldığım söylenemez.
Sevgili mep'in "Lafla yürüyen peynir gemisi" başlığında,sitede oluşan fazla oksijenin birilerini çarptığını söylemiştim.
Görüyorum ki yanılmamışım.
Hatta bu bolluk birilerini iyice pervasız yapmış.
Yönetim kurulu yazılan bu maddeyi yayımladıktan sonra disiplin kurulunu kurmadı mı ?
Disiplin kurulunun kuruluş amacı ne ?
Siteye dün mü kaydolduk bilmiyormuyuz ne nedir,ne nedendir *?
Billur'a hakaret,kimyacıya hakaret sen bu işi rutine dökmeye başladın artık.
Sodomo-Ezkamo ile Yönetim kurulunun arasındaki konuya hiç ilgin yokken,fırsattan istifade giydirmelerin ki,buna İlahi lisanda fesad diyorlar.
Çünkü hakikaten senin üzüm yemek gibi bir niyetin olmadığı açık ve sarih belli oluyor.
Bir inanan olmama rağmen artık senin yeryüzündeki çizmeyi uzaydan giydiğini düşünmekteyim.
Eh artık iş bağcıda daha dayak yiyecek hali yokya.
Demokrasiye eyvallahta,kötüye kullanılan demokrasi zarar veriyor zehirliyor artık.
|

11-02-2007, 13:29
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
atalar demişki,ŞERİAT'ın kestiği parmak acımaz. eğer acıyorsa ya parmakta yada şeriatta
bir problem! var, demektir.:)
|

11-02-2007, 19:06
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
psiko,sen ve senin gibilerin durusunuz belli burada,tekrarlamama gerek yok.
nolmus oksijen fazla geldiyse,agzin dilin yerinde iste ne istersen yaziyorsun.karisan mi var.
peki bana karisilmasini niye bu kadar istiyorsun?
billur dedigin arkadasimiz,hatirlarsan,sitede son bulundugu donemler itibariyle benim en iyi dostlarimdan biri olmustur,ateist oldugu halde,ve ben de musluman oldugum halde.
Ama ayni billur seninle selamlasmamisitr ve de o varken sohbet odasina bile girememissindir hatirlarsan,cok uzun bir donem.
hatta billue degil,eda bile varken sen hic gelemedin sohbet odasina,selam veremedin,selamini almadilar ve selam da vermediler sana.bunlar benim msnemde mevcut kisilerdir,hala ve en samimi sekilde sanal ve msn dostlugum devam etmektedir.seninle ise selamlasmamaktadirlar.sebebine girmeyecegim su an...
ikide bir bana billur diyip durma,billur dedigimiz dostum ateist olmasina ragmen beni bazilariniza tercih etmis ve dost olarak *yaninda bulmustur.biraz daha kurcalarsan billuru veya edayi bulup burada kendimi teyit ettirebilirim.sen dislandin o kisilerce hala bana laf ediyorsun be adam...
sen musluman olmadigin halde,nerden anlayacan kimyaci denen kisinin bana yaptiklarini,hissettirdiklerini,benim tepkimi ne anlarsin.
o karikaturlerde,en alttaki mef"ul durumunda tecavuze ugrayanlara bahai yazsa idi,ortada tecavuz edene ve edilene sizin peygamberinizi ve inandiginiz tanrinizi yazsa idi napcaktin?kimyaciya hakaret etmedim,ama fiili yerdim,fiile serefsizlik dedim.serefsizlik degilse sizce,diyecegim yok.(var da demiyom,kurbaga gibi,cok sey diycem de agzima su kaciyo)
sodomo-ezkamo meselesinde neden istifade ettim anlamadim.senin su yaptigina mi benzettin benim yaptiklarimi.hic alakasi yok,sodomo benim adimla beni muhatap etti ise,ama sen hic alakan olmayan bir konuya fesadina atladin.bana yazi yaziyorsun,hangi gaye ve hakla bana akil satiyorsun veya yeriyorsun bu kanularda.ben sana birsey mi dedim,seni muhatap mi ettim?serdin ne?de,geldin bu mevzuya atladin.sen iyi degilmiydin o saftirik islamisigindaki uyelerle,he seni hala musluman saniyo saftirikler.oyna sen onlarla,bu ciddi isler,seni asar,hakli olmadigini ,ve niyetinin safiyane olmadigini bildigin halde atlama bu mevzuya.
burada kime akil satiyorsun,bakalim;
pante,sevmem bazi huyunu,uzaktan kumanda ile 50 sene evvelki resme bakar,75 yasindaki bir adamin flastan gozunu kapamasindan o adama akil hastasi teshisi kor.budur yani kapasitesi.amma senden akil dilencegini sanmam.
vartor mu,senden olgun ve akilli merak etme.geregin yok ona.bak bana cezayi kesmeye akli yetmis,sana soran mi var.
sargon mu,sevmem,amma bazen adildir.kendi aleminde yazar durur.yazsin zarari yok amma senden akillidir.
kimsenin senden akil ve hafiza sordugu yok.
sana daha evvel de dedim,bu meseleleri ozelden yaz bana.herkesi alet etme.sonunda is doner sana bulasir.benim ozum sozum birdir.ilk gun bu sitede ne dediysem hala ayni seyi soylerim.kimse beni,senin yaptigin gibi,sabah aksam yag cektigim veya pohpohladigim icin sevmez,bilakis ozumun sozumun birliginden sever sevenler,senin yazilarina bak bakalim,-silmediklerine tabi,- *su sitede ovgu dizmedigin biri var mi?her gordugunu oversin. e haliyle onlar da seni ovecek napsinlar.
demokrasiye eyvallah mi,
hangi demokrasi?
senin burada demokratik hangi acilimin var?yine gonderme ve pohpohla gaza getirmeye calismissin birilerini.psiko sen ve senin guruhun,baskici ve dayatmaci totaliter kisilersiniz.
burasi sanal bir platform,fikri yeten,dermani yeten hic de senin gibi,bana kafa tutup,beni sikayet ve gonderme planlari yapip,yonetimi gaza getiirmiyo.sen bittin,mecburen beni gammazlama pesindesin.
bak liop adam aylardir bana fikren mudahele ediyor,zira kendine guveniyo,adama mantiksizsin,dansozsuz diyom,ki o da bana diyo,ama hic birbirimizi gondermeyi dusunmuyoz.zira o benim ben onun muhatabi ve oyuncagi gibi olduk.ondan baska beni anlayacak ve muhatap olacak cok az kisi var.zaten yazanlar belli oluyor.ama sen malzemen yok,fikrin yok.habire totalite borusu pesindesin.
bu site artik oturdu kardesim,senin eski cag anlayisli baskici ve ya sev ya terket zihniyetin su anda gecersiz.onun temsilcilerinden de zaten bir sen kaldin gibi..digerleri ya yala geldi,biraz duzeldi, ya da gitti gelmiyo...
son sozum sana psiko,bir daha bana komplo kurma.muhatap olmadigin mevzuda beni hedef alma.insanlari once pohpohlayip,sonra da kendi yonunde hareket etmelerini saglamaya calisma.
bu dediklerimi tabii ki,senin haksiz oldugun anlar icin diyorum,kendini hakli hissettigin her an ise,bana karsi elinden geleni ardina koma.
ama eger sen *haksizken,su an ki gibi *bana bulasirsan,cevabini dogru sekilde buralarda nesretmekten mutluluk duyarim.
|

11-02-2007, 19:21
|
|
|
12 Eylül öncesine döndük yine yaw.
Soro abi !! İn şu kamyondan aşşa Allah aşkına ya!!
Psiko abi! Abi sende dikilme şu yolun ortasında..Kıyıya çekil biraz.Mazoşistmisin yaw.
şimdi yine bi kaza olacak!!.Ondan sonra Protesto, Mrotesto olan bize olucak valla.
sizin yüzünüzden bi üç ay daha işsiz kalamam He!
|

11-02-2007, 19:47
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
mep canim,
ben lastigim patlamis,emniyet seridinde beklemekte iken,bu psiko abin gelmis arkadan korna caliyo,yahu adam yandan gec iste bana ne korna caliyon.kamyon bu lastigi tamir etmeden gitmez.gec yandan.
yok illa,korna calip taciz edecek.la havle yahu....
mepcim,sen solla gec canim,takilma buralarda.baskalarinin kazalarina *bakan suruculer *de yeni kazalara maruz kalabiliyorlar veya yeni kazalara yol acabiliyorlar bilirsin.devam et bekleme yapma.
|

11-02-2007, 19:55
|
|
|
Tamam abi,Stepne yoksa bırakıyım bi tane diycem ama,
benimkinin nal'lar uymazki senin kamyona
|

11-02-2007, 20:47
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
tamam.sagol.mepcim,
daha once dedim,bizimki kamyon gorunumlu triporter,bir de kornasi kamyon kornasi gibi o kadar. yoksa,uflesen yikilir yani.sadece hakli olmanin verdigi w-power dizel ultimate ile fazla sesi cikiyo kornanin o kadar.ki bu ses cevre acisindan yuksek desibelli oldugundan *rahatsiz ediyo bazi kisileri.fikren ikna etmek yerine yakit depomuzu deliyorlar,lastige civi batiriyorlar.napalim!!
|

11-02-2007, 21:18
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Soro, şimdi bir resimden bahsettin, arkadaşlar ne resmi acaba diye merakta kalacaklar.
Said Nursi'nin resmi arkadaşlar.
Üstelik kendi sitelerinde de var.
Bakın şu resim:
[img]  [/img]
Tamam Soro. Sıkma canını. Bu resme bir daha deli muamelesi yapmayacağım.
Abdülhamit gibi.
|

11-02-2007, 22:18
|
|
|
soro yaklaşık bir yıldır siteye üyeyim her tartışmanın her polemiğin içinde sen varsın, komleksli adamsın komleksli, ne demek sana selam vermiyorlar bana veriyorlar, sende msn leri yok bende var, sen bunları bir yerlere not mu ediyorsun daha sonra kullanmak için, belki yüz kere girmişimdir sohbet odasına, ama * kimle ne konuda tartıştığımı inan hatırlamıyorum, dedimya komleksli adamsın, bir başlık açmışsın kendin çalıp kendin oynuyorsun, tamam anladık en iyi senin açtığın topik iş yapar, herkes senin arkadaşın, en doğruyu sen bilirsin, en iyi arabaya sen binersin, hani reklamını yapmıştınya, (arabada araba olsa bari). insanları birbirine düşürmek için fırsat kolluyorsun, artık bu huyundan vazgeç.
|

12-02-2007, 01:38
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
.