Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-06-2007, 19:01
vacsmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vacsmt vacsmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Re: BU FORUMDA YAZILMAZ ARKADAŞLAR...

Bunca zaman sonra siteye bağlanıp,bu sitede yazılmaz arkadaşlar başlığıyla
form açmak çok pesimist bir yaklaşım.Siteye yeni üye olanları ya da olmayı düşünenleri
kararlarından caydırıcı bir durum olmuş ve böylece şu aşağılık hackerlara da prim verilmiş...
Zorluklar karşısında yılmadan ve karamsarlığa düşmeden mücadele etmek gerekir.
Tabii bunu her zaman başarmak mümkün olmayabilir ama düştüğü yerde yeniden
ayağa kalmasını beceremeyenler zamanla silinip gitmeye mahkum olurlar.İnsanı yücelten
yegane şeylerin başında inandığı doğrular için mücadele etmesi gelir.Bıkmadan ve usanmadan !
Alt 29-06-2007, 01:32
Üye Değil

İnsanı *yücelten *yegane *şeylerin *başında *inandığı *doğrular *için *mücadele *etmesi *gelir.Bıkmadan *ve *usanmadan *!

Ne kadar doğru!

İnsan inandığı doğruları onların yanlışlandığı yerde kalarak nasıl savunabilir?
Önce o ortamın dışına çıkmalıdır değil mi?

Turan Dursun forumunda arada bir kaybolan iletilerin açıklaması yapılana ve bu sorunun kesin bir çözüme bağlandığı açıklanana kadar, burada yazmayacağım..

Sitenin arada bir saldırıya uğradığı mazereti yeteril değildir..
Böyle bir mazereti kabul etmemiz için, site adminlerinin onun artık olmayacağına dair bizi ikna etmesi gerekmektedir.
Yüzde yüz garanti beklemiyoruz.. Ama en azından yüzde 95 garanti bekleme hakkımız vardır..
Hatta yüzde 99.. Ateist forumda bu yüzde 100'dür..

Bunu izleyicilerine sağlayamayan bir sitenin adminlerinin mazeretleri kabul edilemez..
En azından bu gelişmelerden sonra..

Ben bu siteye döner ve site içi ve dışı haksızlıklarla mücadele ederim..
Ama önce bana bunu yapabilme olanağı vermeniz gerekiyor..

İletiler rastgele silinememeli..
Site kendi güvenliğini sağlamalı..

Burası Dingo'nun ahırı mı?
Burası sorumsuz ve beceriksiz adminlerin elinde mi?

Bu siteyi idare etmesini beceremiyorsanız, bir sitenin nasıl başarı ile yönetildiğini *bize sorabilirsiniz..

http://forum.ateizm.org/

Selamlar..

HACI

NOT: Anladığım kadarıyla burada yazmamı ve haksızlıklarla mücadele etmemi istiyorsunuz...
Ama önce bana burada yazma hakkı tanımanız gerekiyor.. Ben o kadar demokratik olduğunuzdan emin değilim.. *Ama buradayım. Siteye girebiliyorum. Size bunları yazabiliyorum..
Ya beni önleyin, ya da gerçekten demokratik olun.. Oyun oynamayın..
Alt 29-06-2007, 02:11
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Hacı yazdıgınıza göre, yazma hakkı tanıma diye bir şey olamaz. Ama bu başlıga yazmayı sürdürmenizin de bir anlamını göremiyorum. Siz yıllar evvelki bazı olayların hesabını bunu yaşamamış olanlardan soruyorsunuz. Buna ne ben ne de arkadaşlarımın çogu bir cevap veremeyiz. Aslında şayet bir yara varsa da kaşımanın anlamı da yoktur bana göre.

* * *Bu başlık altında ve ate forumda bir diger başlık altında şunu iddia ettim. Son 6 ay içerisinde kim söz hakkının, düşünce özgürlügünün kısıtlandıgını iddia ediyorsa gelsin yakama yapışsın dedim. Şimdiye kadar kimse yakama yapışmadı. Sizin de yapışma olasılıgınız yok, çünkü ilk defa benim davetim üzere yazdınız. Bundan evvelsi için olmadıgım için bir katılımda bulunamam. Ama yıllar öncesini deşmenin bir anlamı da yoktur, şayet aynı şeyler devam etmiyorsa.

* * * Talihsizlik , ya da rastlantı diyelim o günkü yazıların tamamının silinmesinde olmuştur. Bu da bizden kaynaklı bir şey degil ve açıklaması yapıldı ve tahminim siz dahil herkes bunun böyle oldugunda hemfikir oldu. Bakın karşı çıktıgınız DK nın iki maddesi şöyle :

-250 mesaj kotasını aşmış olan üyelerin disiplin olaylarını takip eder
-Onur üyelerinin ünvanlarının alınması veya ihracı işlemlerinde gerek Yönetim Kurulu üyelerince gerekse Disiplin Kurulu üyelerince getirilen önerileri karara bağlar.

* * * * *YK belki sizi ömer olarak engelleyebilir, ama Hacı olarak engellenmeniz için DK kararı gerekir. Çünkü sitemizin onur üyesi olarak gözüküyorsunuz.

* * * * * Size ters gelen ama gerçek olan şey şudur, bizim yasamız site tüzügüdür. Her eylemimiz buna uygun olmak zorundadır ve DK kararlarına itiraz edilemez. Yani biz YK nın herhangi bir yanlışını engelleyebilmek ve muhtemel yönetici hatalarının önüne geçebilmek için bu kurulu oluşturduk ve şimdiye kadar da işleyişinde hiç bir sorun ya da itiraz olmadı.

* * * * *Sizi neden engellemek isteyelim ki, buna en ufak bir sebep bile yok. Örnegin ben bugün ate foruma evrim sitesinin duyurusunu astım ve ilk gelen cevap bu siteye muhalif olarak bilinen isimlerden mamulinin destegi ve paylaşımı oldu.İşte olması gereken de buydu. Biz bir iş yaptık, başlangıç yaptık , bundan sonrası herkesin eseri olmalıydı ve olacagını umuyorum. Artık iş bizden geçmiştir, kollektifleşmiştir.

* * * * * Burayı da öyle görüyoruz. TD kimsenin çiftligi degildir ve kimse TD yi zaptırapt altına alamaz. Buna yakın zamanda bir kişi teşebbüs etti. Sonu malum.

* * * * * Onun için artık bu kavgayı bir kenara bırakalım, anlamsız oluyor çünkü. Ve birbiri arasında meselesi olan varsa da bunu topluluk dışında halletmeye çalışsınlar, bizim böyle bir gündemimiz yok çünkü.

* * * * * Tekrar altını çizerek söylüyorum. TD sitesinde yer alan hiç bir üyenin Site Tüzügünü ihlal etmedigi müddetçe düşünceleri ve düşüncelerini ifade etme hakkı engellenemez.

* * * * * Yönetimi eleştirmek bir üye olarak en temel hakkınızdır, ama bunu güncelden yapmak zorundasınız. Şayet amaç sadece eleştiri degil de katılım ise o zaman temiz bir yaprak açın, geçmişi şimdilik bir kenara bırakın ve bundan sonraki katılımınızla ilgili bir problem çıkarsa o zaman eleştirin. Ve objektif ve anlayışlı olmak gerektigini iddia ediyorum. Bizim sizle ne alıp veremedigimiz olabilir ki.

* * * * * *Umuyorum ki daha yararlı olabiilecek bir başlık altında daha farklı konuları tartışabiliriz.

* * * * * *saygılarımla
Alt 29-06-2007, 02:44
Üye Değil

Sevgili Dilaver
Sorun yok o zaman!

Ben her zamanki mücadeleme burada da devam edebilirim..

Selamlar..

HACI
Alt 29-06-2007, 04:00
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

sevgili hacı

* * *tekrar hoşgeldiniz o zaman. Nerde kalmıştık. *

* * *saygılarımla
Alt 29-06-2007, 11:43
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili hacı yanılmıyorsam benimde 80 iletim silik. Bu bir teknik hata.
Ateist org. üyeyim yazı yazıyorum, göndere bastığım an, beş on saniye sonra karşıma üye ol bölümü çıkyor.
Buda teknik hata.
*Senin gibi zeki bir insanın, bunları idrak edip ''gavura kızıp oruç bozmaman gerekirdi'' diye düşünüyorum.
Döndüğüne sevindim.
Alt 29-06-2007, 15:45
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.

hACı abim hoşgeldin.Yannıs ben tam çıkattıramıyom.Sen hAcımısın.Ömer amcamısın.KarunyAHyamısın.Hakget tam olarak hankısısın.*?
Ellerinden öperim amcam.(sorulara çok cailce buldusan cevap yazma abim)
nOT:sen vArtOl amcama yakınmısın.görüşüyonusmu.oda aMarikada yaşıyo..nOT:bu mesac silinme işinden bende çok şikatçiyim.benimde 3yüzkusur mesac uçuruldu.Sen hakget buişe biliyon heralde.Neden benin mesaclara uçuttular.banadamı gıcık gidiyo hakçılar veyama *-yönetim( 8O )

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'
Alt 29-06-2007, 21:38
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder

anlayamadım pardon!

şimdi,ömer isimli *yeni üye eski bir üye olduğunu iddia etmedi de sadece imzalarında *hacı diye ifade kullandı.ve ben hariç herkes de bu imzadan hareketle bu arkadaşa hacı lakabını taktı ve de hacı isimli eski bir üye ile özdeşlerştirdi.
iyide bu arkadaş hacı isimli eski üye *ise *yine aynı nikle giriş yapsın mümkünse.yarın dabiri hüseyin diye gelir ben mutezileyim,cem'im,sodomoyum derse nolcak,bu hacı imzalı arkadaşı ve de eski haci nikli üyeyi tanımam etmem amma,bu yeni ömer isimli üye eğer eski hacıile aynı tarzda ve tavırda *değilse ,bana farklı ve *biraz tuhaf *başka bir kişi *gibi geldi.yanılıyo olabilirim.Amma hackerlerden biri olması bana daha yakın gibi geldi.zira sinirlendirici bir saldırgan uslupla giriş yaptı,ve devam etti.eğer hakiki ise kusura bakmasın amma,kendi açımdan ,kendimin forumunu takip edip ve bazen yazılarımla katıldığım bir sitenin ve idarecilerinin belki de üyelerinin böyle fazlaca aşağılanması beni de üzer ve kendime de hakaret edilmiş gibi algılarım..burada bir yerde bir anormallik var ,belki de bendedir,bilmiyom amma, neyse bana fazla laf düşmez.ne de olsa haci bey ateist malum ben müslümanım.buyursun siteyi şenlendirsin,bizde yardımcı oluruz kendisine elimizden geldiğince.burada ateist eksikliği pek yoktu aslında amma iyi olur tabi ne kadar fazla olurlarsa,böyle üst düzeylisi ve herkonuda tam tekmil teknik eleman kıvamındakiler her siteye lazım tabi.hoşgeldin kardeşim hoşgeldin.

Önerilen Siteler