Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-06-2005, 21:39
haci haci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sizin yapacaklarınıza karışamayız.. Size bol şanslar..
Alt 23-06-2005, 00:14
kani kani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

haci Diyor ki
Heyyyyyyyy Müslo'lar..
Tek bir yararınızı yazın..
Kendinizi havaya uçurarak yok etmeniz dışında tabii..

Keeeeeeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gafiller...

HACI

Haksızlık etme İnsanlığa pek faydalı olamadılarsa da Özel holdingler ve Özel okullar kurarak Saf ve kerizlerin nasıl dolandırılabileceğini öğretmedilermi dünyaya!
Alt 25-06-2005, 16:03
dark dark isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

beyler ben burada islamın yararlarını anlatırım fakat ne vaktim yeter ne de sizde onu anlayacak kapasite var..

gerçeği anladığınızda çok geç olacak.....

Bu site ömrünü tamamlamıştır kendinize yeni site bulmaya çalışmayın boşuna size ne sanal alemde ne gerçek dünyada NEde öbür dünyada YER WAR::::::::::::::::::@RK_h@Cker.::::::::::::::::
Alt 26-06-2005, 01:16
mehmet mehmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

selamlar
hacı kardeş öncelikle siz ateistleri ne kadar ahlaklı olduğunu ateist forumda gördük burda küfürlü konuşmaman her halde engelleniyor. her neyse islamın yararlarını biraz anlatayım sana:
1- islam önce insanı eğitir,geiştirir.kendisine
2-ailesine faydalı bir insan yapar
3-topluma faydalı bir insan yapar
daha pekçok yararları vardır ama sanırım bunlar yeter.yalnız şunu tekrar belirteyim(özellikle sana) insanların bireysel olarak yaptıkları hatalar islama mal edilemez.benim yaptığım bir hata islamdan değil benim eksikliğimden kaynaklanır.islam ideal toplumlar üretir.
Alt 26-06-2005, 08:42
Cherokie Cherokie isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

haci Diyor ki
İslam hakkında bildiklerimizi söylemeye devam edeceğiz...
Buna mecburuz..
Onlar üzerine düşünmenizi tavsiye ediyorum..

HACI
Arkadaşım çok ilginç bir kişiliksin.Ben senin ne olduğunu hala anlayamadım şöyle bir yazılarına baktım bir yerde demokratlıktan bahsederken diğer tarafta dünyanın önemli bir kısmı olan müslümanların iğrenç,pis vs olduklarını söylüyorsun ki bu senin faşist olduğun anlamına gelir.Bir yerde iyice uçmuşsun ABD'nin esirlere çok iyi muamele ettiğini falan söylemişsin ki bunu ben de inanarak söylediğini zannetmiyorum çünkü bütün dünya öyle olmadığını biliyor.Bir yerde çağdaş olun demişsin bir başka sütunda sanki seçilebilirmiş gibi arap geleneği arap dini arap bilmemnesi diye takmışsın kafayı Araplara.İnsanları Arap diye horgörmek mi şimdi demokratlık?Ne zamandan beri Amerikanın borazancıbaşılığını yapmak "ateist" aydınlarına düştü?Doğrusunu söylemek gerekirse hayretler içindeyim ilk defa hem ateist hem de faşist olduğunu açıkça beyan eden birini okudum.Yani biliyorsun Hitler de evrim teorisine inanırdı ama kimse "çağdaş" olduğunu iddia edemez.Sonra "kendilerini havaya uçuran insanlar hakkında ileri geri konuşmuşsun ama bu "feda" dinsel değil politik içeriklidir ve yalnızca müslüman kitle tarafından değil devrimciler tarafından da pekçok kez uygulanmıştır.Zincirlerinden başka kaybedecek birşeyleri kalmayan insanlar bu yola başvurmak zorunda kalabilirler bunu burjuva aydınları anlayamaz.Ancak senden bu tür eylemleri yorumlarken daha dikkatli konuşmanı şiddetle rica ediyorum! Ve şunu da unutma bir dini yoketmek hiçbir zaman yeterli değildir.Çünkü o din bir düzenin parçasıdır ve istediğin kadar buradan kus öfkeni o din gider bu din gelir düzen yine yolunu bulur ve onun savunmasını yapmakta senin gibilere kalır....
Alt 26-06-2005, 16:43
Üye Değil

Cherokie,
Öncelikle sitemize hoş geldin. Umarım katılımın hem sana hem de üyelerimize faydalı olur.
Cherokie Diyor ki
dünyanın önemli bir kısmı olan müslümanların iğrenç,pis vs olduklarını söylüyorsun ki bu senin faşist olduğun anlamına gelir.
Müslümanların genellikle pis olması, ayrıca sadece bilim ve teknoloji olarak değil, hukuk, demokrasi, ahlak, sanat, edebiyat, spor gibi yaşam alanlarında da çağdaş dünyaya göre geri konumda bulunması sadece ateistlerin değil pek çok farklı kesimden insanın ortak düşüncesidir. Arap ülkelerini ziyarete gidenlerden sıkça bunları doğrulayan sözler duymuşsunuzdur. İnsanların genellikle bu gözlemi yapmaları onların faşist olduğu anlamına gelmez. Ortada bu gerçek varsa dile getirilir. İnsan özü olarak hepimiz eşitiz elbette ancak biz belirleyen de geleneklerimiz, inanışlarımız, yaşam tarzımızdır. Arapları arap olduğu için değil, ilkel islam gelenek ve inanışlarını sürdürdükleri için eleştiriyoruz.

Faşist sıfatı bu kadar kolay kullanılamaz, kullanılmamalıdır. Faşizm tanımlamasnı bu kadar genişleten 2. dünya savaşı sonrası marksist-leninistleridir. Amaç, parlamenter demokratik batı rejimini hitler rejimi ile aynı kefeye sokarak aşağılamak ve dolayısıyla kendini yüceltmektir. 50 li, 60 lı, 70 li yılların Marksist-Leninistleri, kendilerinden olmayan çoğu siyasi görüşü faşist sınıfına soktu. Hatta işin ilginci kendi içlerinde bile bu sıfatı birbirlerine karşı kullandılar. Faşist sıfatının M-L (marksist-leninist) lerce böylesine yaygın, yerli yersiz kullanılmasınının nedeni, avrupayı harabeye çeviren Hitler-Mussolini rejimine duyulan nefreti sömürerek kendi lehlerinde kullanmak idi. Yani duygusal bir zaafdan siyasi bir kazanç sağlama taktiğidir.

Gelelim intihar saldırılarına. Bazen intihar saldırısı bir kişinin yada örgütün son silahı olabilir ve hatta bu bir gereklilik de olabilir. Ancak bu genel kural olamaz. Bundan uzun yıllar önce bir filistinli istanbulun neve şalom sinagoguna girerek silahı ve el bombasıyla çok sayıda yahudi vatandaşımızı öldürdü ve sonrasında intihar etmişti. Bu iğrenç bir olay idi, savunulacak bir tarafı olamaz, son derece vahşice bir cinayettir.

Elbette bir dini veya dinleri geriletmek ve ortadan kaldırmak yeterli değildir. Bu iş zaten insanların dinin boşalttığı yeri, daha gelişmiş düşüncelerle doldurmadığı sürece mümkün değildir. Ancak bu görev, site olarak bizim amacımızı ve gücümüzü aşar. Bu konu, siyasetçiler, sosyologlar, sanatçılar ve toplumun değişik kesimlerini ilgilendiren bir meseledir. Biz burada sadece dinlerin ve özellikle islamın ne derecede çarpık olduğunu ve dayandığı yalanları insanlara sergilemeye çalışıyoruz. Dinlerin insanlara sahte huzur verdiğini söylüyoruz. İnsanların bu sahte huzur yerine gerçek huzuru nasıl bulacağı konusu, üzerinde konuşulabilir olmakla birlikte bireysel olduğu için ve bence formüle edilebilir olmadığı için zor ve başıbaşına bir konudur diye düşünüyorum.
Alt 15-07-2005, 00:06
birveiki birveiki isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

haci Diyor ki
İslam esirlere ABD'nin esirlere olan davranışından çok daha ilkel olarak davranan bir pisliktir. Esirler kaçırılır, kelleleri kesilir. Bir de utanmadan esirlere iyi davranmadan bahsediyorsunuz. Müslüman esirler son derece iyi koşullarda tutulmaktadırlar. Onları Batılı esirlerle kıyaslamak ahlaksızlığın ta kendisidir. Her günü düzünelerce çocuk ve kadın katleden intihar askerleri İslam'ın ne kadar ilkel bir din olduğunu göstermektedir.
İslam'ın insanlığa en ufak bir katkısı olmamıştır.
Tabii kötü ahlakı yayması dışında.....

HACI

Onlar (inananlar), seve seve yiyeceği yoksula, yetime ve esire yedirirler. İNSAN ( 8 )

Size savaş açanlarla siz de Allah yolunda çarpışın; fakat haksız taarruz etmeyin. Çünkü Allah, haksız taarruz edenleri sevmez. BAKARA (190) (Yani size savaş açmayanlara saldırmayın demek oluyor bu)

hemen ardından

Onları nerede yakalarsanız öldürün . Sizi çıkardıkları yerden (Mekke’den) siz de onları çıkarın. Zulüm ve baskı adam öldürmekten daha ağırdır. Yalnız, Mescid-i Haram yanında, onlar sizinle savaşmadıkça, siz de onlarla savaşmayın. Sizinle savaşırlarsa (siz de onlarla savaşın) onları öldürün. Kâfirlerin cezası böyledir. BAKARA (191)

İdrak sorunu olanlar için belirteyim. Bir ayeti diğer ayetlerden bağımsız değerlendirmek AHMAKLIKTIR! Bir çoklarının (içlerinde Müslüman olduğunu zannedenlerin de) yaptığı gibi yani.

Başka söze hacet var mı?
Alt 15-07-2005, 03:45
kHuG kHuG isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kHuG - MSN üzeri Mesaj gönder

Daha söylenecek söz kalmamış ancak ekleyeceğim birkaç not var..

*Sizin sahte huzurunu var diyorsunuz (müslümanlara) ancak siz huzurlu musunuz?50 , 60 yıl yaşadıktan sonra yok olacaksınız o da bi ihtimal anne karnındayken ölen kişiler var.Siz nasıl huzurlu olabiliyorsunuz?Yalnızca bunu merak ediyorum.

*Unutmayalım dünya geçicidir ve bir sınavdır (LGS gibi ) ancak LGS sizin hayatınızı belirleyebilir (yalnızca birkaç saat hayatınızı kurtarıp kurtaramaycağınızı bir iş sahibi olup olamayacağınızı vs. vs.).

Allah'ın Rahmeti üzerinize olsun

ve son olarak .....

Allah(c.c) diyorki siz onları sadece uyarın onların kalbine imanı ben koyarım koyduğum zaman kimse kaldıramaz kaldırdığım zamanda kimse koyamaz ..
Alt 15-07-2005, 04:19
matrix matrix isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

dark Diyor ki
beyler ben burada islamın yararlarını anlatırım fakat ne vaktim yeter ne de sizde onu anlayacak kapasite var..

gerçeği anladığınızda çok geç olacak.....

Bu site ömrünü tamamlamıştır kendinize yeni site bulmaya çalışmayın boşuna size ne sanal alemde ne gerçek dünyada NEde öbür dünyada YER WAR::::::::::::::::::@RK_h@Cker.::::::::::::::::
sadece bir yararını anlatacak vaktin vardır umarım ?
kıvırmanın alemi yok
varsa bir yararı birileri söylesin.
islama karşı olduğu için bu site ömürünü tamamlamıştır demek müslüman olmayan bütün insanların ölmesini istemekten farklı bir şey değil
bu tip düşüncedeki insanlara kalırsa dünyadaki 5 milyardan fazla insan ölmeli yok olmalı sadece geriye müslümanlar kalmalı

başka da yorum yok
Alt 15-07-2005, 04:50
kHuG kHuG isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kHuG - MSN üzeri Mesaj gönder

Hangisini sayıyım söyle ekonomik,toplumsal vs. vs. (hangi konu)

En büyük yararı Cennete götürüyo tabi sizin düşüncenizi paylaşan arkadaşlar zaten cennet veya cehenneme inanmadıkları için onlara bunlar pek bişey ifade etmiyor.Aslında burada bulunan herkes çok şanslı çünkü müslüman bir toplum içinde doğmuşlar bu yüzden Allah'a daha çok şükretmek yerine bu tür mevzuları tartışıyorlar.

Önerilen Siteler