prometheus4517´isimli üyeden Alıntı
dikkat ediyorum da dincilerin tartışma yöntemleri hep aynı
birşey söylüyorsun bir dinci geliyor bir iddia ile cevap veriyor,
o iddiasını çürütüyorsun, başka bir dinci aynı iddia ile gliyor. sen o iddiasını çürütüp konuyu başka yerlere getirmeye çalışıyorsun başka bir dinci aynı iddiayi yine getiriyor.
sonuç noluyor, maksat ne? onun tezi daha çok konuşulmuş oluyor. sonuçta daha çok akılda kalıcı ve daha etkili hale geliyor. sen 8531927636 tane örnek veriyorsun adam tek birşeyle diretiyor da diretiyor. mesela tesadüf/zorunluluk konusunda da öyle oldu. bu domuz meselesi de böyle.
hala girip trişin yazıp kaçan ahmaklar var. arkadaş bunlar kendilerini zeki zannediyorlar. bunlardan 10 kişi gelip trişin diyip kaçsa trişinden 10 kez bahsedilmiş oluyor. milletin aklında ne kalıyor: domuzda trişin var. fakat senin ortaya koyduğun gerçeklerin üstü örtülüyor.
geriye doğru okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız
karanlık böyle yayılıyor.
saygılar.
|
prometeus,at gözlüğünü bir türlü çıkaramıyorlar ki..birisi trişin bulmuş,herkes ona yüklenip cevap vermeye çalışıyor.yahu bu trişin bir tek domuzda yok ki.bir sürü
tıbbi parazitoloji kaynakları var.Trichinella spiralis deniz hayvanları dahil çoğu et yiyenlerin bağırsaklarında yaşar..
ayrıca domuz eti yiyorum,parazitim yok,sevgilimi de her insan gibi kıskanıyorum.(kafasını örttürüp eve kapatmıyorum tabi)
o değil de arkadaş, bir parazit için haram kılmaya cehenneme atmaya değer mi,öldürmüyor etmiyori,hayret yani..