Mokartes:
BİRDE BU HERİFLERE KARDEŞİM DİYE HİTAP ETME (ANCAK İNANANLAR KARDEŞTİR)AYETİNİ HATIRLA BİZİDE DUA'DA UNUTMA...
degerli kardesim:inanin bana,bu ve bu ve bunun gibi ayetlerden yola cikarak insanlar (müslüman deyimiyle) yoldan cikiyorlar.
bunca savaslar,kan,vahset,yetim kalan cocuklar,dul kalan kadinlar,eslerine tecavüz edilen kocalarin v.s.hepsinin ama hepsinin sorummlusu sizin gibi kendisinden olmayani insan yerine dahi koymayan,acima ve merhamet gibi hisleri unutarak fanatizm in kucagina düsmüs radikal takipcilerdir.ve hepsinin vebali sizlerin boynunuzda.
* *emin olunki,ahiret ve hesap günü olursa eger,yaradanin mahkemesinde sizin deyiminizle sapkin yada kafir olan saygideger cem ile siz ayri ayri degil beraber yargilanir ve hatta kin dolu yüreginizden dolayi siz bir kat daha fazla ceza ile cezalandirilirsiniz.
bu sözlerim sadece müslüman kardeslerime degil.inanci fanatizmle karistirip,kendisinden bakasini yok sayan hangi inanc,hangi ideoloji *olursa olsun lanetlenmeye layiktir.
*benim bir dinim yok ancak bir din düsmani da degilim,bazi ögretilerin yasama gecirildigi taktirde huzurlu bir yasam getirecegini düsünüyorum fakat hepsini top yekün kabul etmiyorum.
simdi degerli kardesim,islam peygamberi: her yönden seksen haneye kadar sizin komsularinizdir ve komsuluk haklarini gözetmelisiniz demisken,(dikkat edin inanmayanlar haric falan demiyor)
BİRDE BU HERİFLERE KARDEŞİM DİYE HİTAP ETME (ANCAK İNANANLAR KARDEŞTİR)AYETİNİ HATIRLA BİZİDE DUA'DA UNUTMA...
bu cümle hatali degilmidir sizce???
degerli kardesim:inanin bana,bu ve bu ve bunun gibi ayetlerden yola cikarak insanlar (müslüman deyimiyle) yoldan cikiyorlar.
bunca savaslar,kan,vahset,yetim kalan cocuklar,dul kalan kadinlar,eslerine tecavüz edilen kocalarin v.s.hepsinin ama hepsinin sorummlusu siz ve sizin gibi kendisinden olmayani insan yerine dahi koymayan,acima ve merhamet gibi hisleri unutarak fanatizm in kucagina düsmüs radikal takipcilerdir.ve hepsinin vebali sizlerin boynunuzda.
* *emin olunki,ahiret ve hesap günü olursa eger,yaradanin mahkemesinde sizin deyiminizle sapkin yada kafir olan saygideger cem ile siz ayri ayri degil beraber yargilanir ve hatta kin dolu yüreginizden dolayi siz bir kat daha fazla ceza ile cezalandirilirsiniz.
bu sözlerim sadece müslüman kardeslerime degil.inanci fanatizmle karistirip,kendisinden bakasini yok sayan hangi inanc,hangi ideoloji *olursa olsun lanetlenmeye layiktir.
benim bir dinim yok ancak bir din düsmani da degilim

islam peygamberi, her yönden seksen haneye kadar sizin komsularinizdir ve komsuluk haklarini gözetmelisiniz dediginde inanmayanlar haricmi dedi bilmiyorum ama ben okumadim)
teblii icin burdasiniz ama koca bir camur daha sayenizde dinler üstüne atilmis oluyor.
*ya kendinizi ya inancinizi yada teblii seklinizi degistirmenizde sizler icin fayda var diye düsünüyorum...
(amacim gönül kirmak degil,samimiyetime inanmanizi dilerim.kimseyi öcü olarak görmedigim icin dinli dinsiz herkese yetecek kadar kalbimde sevgi olduguna inaniyorum.birazinida sizlerle paylasmis olmak ümidiyle teblii icin burdasiniz ama koca bir camur daha sayenizde dinler üstüne atilmis oluyor.
*ya kendinizi ya inancinizi yada teblii seklinizi degistirmenizde sizler icin fayda var diye düsünüyorum...
(amacim gönül kirmak degil,samimiyetime inanmanizi dilerim.kimseyi öcü olarak görmedigim icin dinli dinsiz herkese yetecek kadar kalbimde sevgi olduguna inaniyorum.birazinida sizlerle paylasmis olmak ümidiyle hoscakalin)