Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kur'an'da Mucize Yoktur

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-01-2009, 07:14
toresta toresta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

toresta - MSN üzeri Mesaj gönder

mcht´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sizin tek amacınız var o da islam dinini zayıf imanlı insanların kalplerinden söküp atmak ve islam dinini çarpıtmak ama şunu bilin ki siz asla amacınıza ulaşamayacaksınız çünkü kuran allahın kitabıdır bunda şüphe yoktur allah asla yalan söylemez ve her dediği şeyde de sayısız hikmetrleri vardır islama neden bu kadar saldırıyorsunuz anlamadım ama domuz yiyen aavrupa da ne kadar çok fuhuş ve rezalet yaygın bunu hepimiz biliyoruz teknoloji de geri kalınabilir fakat telafi olunur biseydir teknolojide geri kalmışlık ahlaksızlığın ise telafisi olmaz bunu bilesiniz
siz avrupaya mi sadece bakarsiniz ulkemizdeki rezillikleri hicmi gormuyorsunuz hemen avrupaya laf ilk once ulkemize bakalim lutfen bu ulkede olan fuhuslar tacizler nedendir acaba bu gibi iliskilerin domuz etiyle hicbir alakasi yok benim dusuncem .acaba dana etimi?veya kuzu veya tavuk? Hepsi bos isler gecin bunlari turkiyeninde fuhusta rezillikte onlardan eksik bir tarafi yok iyi dusunun sebeb bana gore domuz eti degildir......
Alt 15-01-2009, 09:55
re-al - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
re-al re-al isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

toresta´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
siz avrupaya mi sadece bakarsiniz ulkemizdeki rezillikleri hicmi gormuyorsunuz hemen avrupaya laf ilk once ulkemize bakalim lutfen bu ulkede olan fuhuslar tacizler nedendir acaba bu gibi iliskilerin domuz etiyle hicbir alakasi yok benim dusuncem .acaba dana etimi?veya kuzu veya tavuk? Hepsi bos isler gecin bunlari turkiyeninde fuhusta rezillikte onlardan eksik bir tarafi yok iyi dusunun sebeb bana gore domuz eti degildir......
arkadasa katılıyorum hergün haberlerde türkiyede olan insanı insanlıgından utandıran.sapıklıklar görüyoruz.türkler domuz yemedigi halde(müslümanlar) avrupa ulkelerinde olan bu seyleri domuz veya kopek etine baglamak sacma bi düsünce cinliler cenin(kurtajla alınan embiriyo) yiyo kopek yiyo.sonucta domuzda tanrının yarattıgı bi canlı.Dünyada ne kadar temiz ki domuz eti pis diyosunuz saygılarımla .Real

Konu re-al tarafından (16-01-2009 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.
Alt 15-01-2009, 10:50
toresta toresta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

toresta - MSN üzeri Mesaj gönder

domuz etini yok vucutta buyume seklini bozarmis yok kafada buyume seklini bozarmis filanmis falanmis gecin bunlari ya lutfen gecin bu isleri artik biraz arastirin eski kafaligi birakin eger domuz eti vucutta buyume seklini bozuyorsa kafada buyume seklini bozuyorsa cinlilerin bir sorunu varmi bilirsiniz hepsi minyon tiplilerdir vucutlari cok kilolu olan pek azdir,nerde sizin dediginiz yok vucut bozuklugu yok kafa bozuklugu belki siz simdi cinlilerede bir kulp takarsiniz buda size bir ornek afedersiniz ama bos bos dusunurek bir yere geleceginiz saniyorsunuz ama aslinda yaniliyorsunuz birakin su bos kafaligi be birakin artik biraz kapilari acin aydinlik gorun ayni yerde saymayin biraz ilerleyin..........saygilar
Alt 15-01-2009, 10:54
istavrit istavrit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Helal gida uzerinden rant temin etmeye calisan Islamci bir sitede anket duzenlenmis..http://www.gidaraporu.com/modules.ph...&order=&thold=

2 milyara yakın nüfusa sahip İslam aleminin şu an içinde bulunduğu bu mecalsiz, darmadağan halinin oluşmasında, müslümanlar tarafından haram helal demeden yenilen, içilen gıdalar önemli bir etkenmidir?

En önemli etkenlerden biri olarak görüyorum % 66.81 (9166 kisi)
Etken olabilir ama diğer nedenler daha baskın % 22.86 (3136 kisi)
Etken olduğunu düşünmüyorum % 7.7 (1057 kisi)
Fikrim yok % 2.62 (360 kisi)
Toplam Oy: 13719 (kisi)

Buradan cikan sonuc su..
Gelismis batili ulkeler helal et yemiyor..Ustelik Kuran`da lanetlenmis, Muslumanlarca pis ve haram oldugu kabul edilen domuzu yiyorlar..gucsuzde degiller, daginik da...

Ciliz ve mecalsiz kalmamak, birlik ve beraberlik icin domuzun daha saglikli oldugunu mu soylemek istiyor bu islamci site?

Helal gida tuketen Musluman toplumlarin durumu ortada iken, bu anket kendi soylemlerini curutmuyor mu? Toplumlarin ileri veya geri oluslari gidalara endeksliyse, demek ki helal gida zararli...Haram olan domuzu yiyen batili toplumlar gelistigine ve zenginlestigine gore Musluman toplumlara domuz tuketilmesi onerilir..

Din afyon falan degil,adeta eroin, bagisiklik sistemi gelistirmis arkadaslarda..Propaganda yaparken bindikleri dali kesiyorlar, farkinda bile degiller..Uyusmuslar..

yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH
Alt 15-01-2009, 22:18
kuvvetliiman kuvvetliiman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

sn istavrit***Din afyon falan degil,adeta eroin, bagisiklik sistemi gelistirmis arkadaslarda***

din neden afyon olsun; hem afyon olsa bile afyonu çeken bir amaç için çeker. kişi
mutlu ise eleştiri neden.

saygılar
Alt 15-01-2009, 23:31
dr humanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dr humanist dr humanist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sevgili kuvvetliiman;

eleştiri,bu dini zorla insanlara dayayanlaradır,mantıksızlığı gözler önünde olmasına rağmen..

saygılarımla
Alt 16-01-2009, 03:07
gvz52 gvz52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

KerimM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Domuzun görüntüsü de çok pis. İğrenç bir mahluk.

Hiçbir dine mine inanmam. Ama o hayvanı da asla yemem.

İğrenç.... gerçekten.

Domuz yememekle geri kalmanın korelasyonunu kuranlar saçmalıyorlar.

İte bakıp nasıl midem bulanıyorsa domuz da aynısı.

Bu konuda yahudi veya müslüman bakış açısına değil midemin bakış açısına bakarak "asla yemem" diyorum.

Atam da yemezdi ben de yemem.

Her ne kadar ateistsem de midesiz değilim.
forumdaki bakış açısı bayılttı beni zatenHiçbir dine mine inanmam.eklemesini yaptığın halde tebrik ediyorum arkadaşım seni

(burası sana diilKerimM) arkadaş inanmazsan inanma kimse sana zorla inancaksın demiyo.da
illa herşeye bi kulp takmaya çalışmakla komik oluyosun.
aç Kuranı ulan bi sürü saçmalık vardır de bakın.onun ışığını görmen mümkün olmıcaktır zaten.dolayısıyla 500-600lüyıllarda (haşa)adamın biri sağdan soldan topladığı bilgilerle insanlığı kandırma, itaatine sokma derdinden bi kitap yazmış demen de zor olmıcaktır.

o zaman arap yarımadasında full wireless herkestede bi laptop vardı zaten.
yine 2000li yılların bilgileri dolaşıyodu bu nette.
yahu yazsın bana şurdan biri okunacak bi kitap yazsın bu devirde herşey elinin altındayken.bak sağ tıklıyorum bilmediğin hangi dilde olursa olsun kelimenin anlamını önüme döküyo.bu imkanlara sahipsiniz.sayfa itibariyle yarısı kadar yazın da okuyalım.hem belki itaatiniz altına girenler olur.şimdi benim bole derdim yok yoksa yazardım diye cvblar gelir beklerim yani
Alt 16-01-2009, 03:12
Aday Üye

dr humanist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili kuvvetliiman;

eleştiri,bu dini zorla insanlara dayayanlaradır,mantıksızlığı gözler önünde olmasına rağmen..

saygılarımla
zorla dayatan kim?sana eğer zorla dayatan olduysa çevrende hakikaten Müslüman olan birinin haberi varsa tepki gösterir zaten
Alt 16-01-2009, 03:31
Aday Üye

bir de birşeyin din'ce yasaklanması o şeyin illa açık bir zararı olduğu(hastalık yaptığı vs.)anlamına gelmez.bunun hiçbir zararı yok bu nası yasak olur diyemezsin.tamamen saçmalık olur.ayrıca tartışılabilir tabi ama dinle ilgili bi yargı'ya varamazsın.
bildiğimiz ya da bilemediğimiz bir nedenden yasaklanmış olabileceği gibi sebepsiz bir yasakta olabilir.

düşünsene domuz eti yasak.yiyen ölüyo ya da felç oluyo ya da ağır bi hastalığa yakalanıyo.bu örnekler çoğaltılabilir)kimse yemez ve herkes o dine inanır.aklı olan herkes.kaldı ki domuz etini tartışıyoruz yani normal bi et olmadığı apaçık.
Alt 16-01-2009, 03:43
cigi cigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Dogar dogmaz

gvz52´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
zorla dayatan kim?sana eğer zorla dayatan olduysa çevrende hakikaten Müslüman olan birinin haberi varsa tepki gösterir zaten
Dayatma; daha dogar dogmaz baslamaktadir.

Dogmadan önce hic bir konuda, secim hakki olmayan bir cocugun, Dünya' ya gelir gelmez, farkinda bile olamadigi kimlik belgesine neden islam yazilmaktadir ?..

Saygilar.

Önerilen Siteler