Muhsin başkanın ardından...
Her ölüm beni bir hüzne boğar ama hayatımda çok az insanın ardından gözyaşı döktüm.Bunlardan biriside değerli insan Muhsin Yazıcıoğlu'dur.O'nun siyasi hareketine hiçbir zaman katılmamış olsamda,teşkilatıyla çok yakın ilişkilerim oldu.O camiyadan çok güzel arkadaşlıklar,dostluklar elde ettim.Ben,Muhsin başkanı herzaman ilkeli,dik duruşlu ve dürüst olarak tanıdım ve hep öyle hatırlayacağım.Hiçbir zaman bunlardan taviz vermedi.Hiçbir siyasi çıkarın peşinden gitmedi.Daima ülkesinin menfaatlerini düşündü,kendisine teklif edilen kirli teklifleri herzaman elinin tersiyle itti.Siyasi,adli ve askeri darbe,muhtıra ve bildirilere karşı herzaman dik durdu ve bu dik duruşuyla seven sevmeyen herkesi takdirini kazandı....
Senin gidişinle birşeyler eksildi Muhsin başkan....İçimizden,gönlümüzden,vatanımızdan.Açtığ ın boşluk o kadar büyükki yerin öyle kolay kolay doldurulacak gibi değil.
Allah sana ve diğer değerli kardeşlerimize rahmet eylesin.Mekanınızı cennet eylesin.Cennette Resululaha komşu eylesin.Seni seven herkese sabırlar versin.Özellikle hanım ablamıza ve evlatlarına..Amin.
|