Merak ettiğim sorular
merak ettiğim evrimle ve hayatla ilgili sorular var.Bu soruları işte evrimciler cevaplayamıyor o nedenle Tanrı vardır anlamında sormuyorum.Bi defa bunu belirteyim.Belki bilim cevaplanmıştır bu soruları ben bilmiyorum ya da elbet bir gün bilim bunları da açıklayacaktır.Merakımı gidermek adına cevaplarsanız sevinirim)
1.Oluşan ilk canlının nasıl oluştuğu konusunda tahmin yüretebiliyoruz.Peki neden oluştu sorusu cevaplanmışmııdır.Yani bilinçsiz atomları ve molekülleri bilinçli birer canlı yapmaya iten neydi?
2.Oluşan ilk canlı neden kendini koruma iç güdüsüne sahip oldu.Neden kendini korumak ve oluşan bu komplex yapıya sürdürüp öbür kuşaklara aktarmak istedi.
3.Biliyorsunuz canlılığın suda başladığı sonra balıkları suya çıkarak sürüngeleri ve sonra diğer canlıları oluşturduğunu söylüyorsunuz.Peki karadaki diğer sürüngenden ilkel canlılar nasıl oluştu.(toprak solucanı,böcekler.. vs)Ters evrim mi geçirdiler
4.İlk oluşan canlı evrimcilerin kabul ettiğine göre virüs değildir.Peki virüsler nasıl oluşmuştur.Bunlarda ters evrim mi geçirmişlerdir
5.İlk ortaya çıkan insanları ölülerin yanına değerli eşyaları gömdüğü ve ahiret inancı olduğu biliniyor.peki ilk insanlar yeniden dirilecekleri nasıl ve neden düşünmüşlerdir
Bilimin ışığında cevaplarsanız sevinirim.Bunları bilim cevaplayamıyor demekki Tanrı vardır anlamında sormuyorum.Sadece merakımdam soruyorum
Saygılarımla...
Bilmediğin bir şeyin ardına düşme. Çünkü; kulak, göz ve kalp, bunların hepsi ondan sorumludur. İsra Suresi 36
|