islama göre atesitlerin sonu
islama göre tüm bu sitedeki ve diğer yerlerdeki ateistlerin sonları arasında fark var bence...
Aynı ülkede berber ve kardeşçe yaşadığımız ateistler konusunda değerli site üyeleri, bu fikri tartışmaktan çok, yok olduklarını düşündükleri allah a hakaretler söyleme noktasında takılmışlardır. bu oran fikri anlatmağa nispetle o kadar fazla ki, bu ateistler allah yok fikrini savunan olmaktan çok, allah a karşı" olmak fikrindeler... bu noktada eğer sadece allah yok deseler ve ben allah inanmıorum deseler o takdirde bence cezaları daha az olacakdı.
ancak görülen o ki hakaret ile fikirlerini desteklemeye çalıştıkları için, bu durumda inanmamaktan daha fazla ceza alacaklarına eminim...
EDİT
herşeyi yaratmış olan allah a , madem inanmıorsun, inanmadığını etik olarak tartış sen tutup bir de o na hakaret ediorsun, bu durumda eğer varsa hiç korkmuormusun.. ben eminim bunlar cezasız kalmayacak...
EDİT
EDİT
işde kuran da ne dior:
bakara 15. ayet:
Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde serserice dolaşmalarına mühlet verir.
evet ya sonuçda bir mühlet verilmiş, son sandığınız o ölümünüze kadar günahlarınızı yüklendikçe yüklenin, serbestçe dolaşın, nasıl olsa bu az bir mühlet, 200 yaşına kadarmı yaşayacaksınız sanki, yada 2000 mi,,
ortalama 60 yıl işde, tıpkı üniversite sınavındaki 60 dk ya benzior..
bazılarıda şunu diorlar: bu allah da kim oluyor ki bana ceza verecekmiş..
......
düşünmeniz dileğiyle
saygılar..
Konu Nova tarafından (03-08-2010 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Bozuk üslup ve ırkçı ithamlar düzenlendi.
|