ateistler hazırmısınız islama
yaklaşık 1 haftadır misafir olarak *forumları *okuyorum *ve *üye olmaya kara verdim.sebebim size karşı ne kibirdir *nede sizi *eleştirmaktir sadece * doğruyu *bulmanıza *yardımcı olmak istiyorum.gayret bizden hidayet ALLAH tandır.
öncelikle yazdığınız açıkladığınız ve yorum yaptığınız *tüm konular islamda yok. yani islamla bağdaşmıyor vede islam *bunu kabul etmiyor.yani islam değil *başka bir şey
bu sebepten çok merak ediyorum bu yazıları kimden alıyorsunuz.ve nasıl inanıyorsunuz. *anlşamış değilim.
neyse 1. *iddianız * *güya *kuranı * h.z *MUHAMMED * yazmış *buna nasıl olurda kanıyosunuz.anlamıyorum .tabiki sizde inanmıyorsunuz *fakat inanmak için çalışıyorsunuz.
düşünün bir kere * H.Z MUHAMMED *S.A.V * 40 YAŞINDA peygamber oldu * bu *mübarek *resul
hayatı boyunca paraya önem vermedi.İLAHLIK PEşinde olmadı .ilahta değildi zaten.SADECE islamı tebliğ etti.bundada başarılı oldu.düşünün * ve önce kuranı *okuyun *ve eğer bilim seniz
*bu kitabın kuranın bir *insan tarafından yazılmadığı *nı hemen görürsünüz.KURAN İÇİNDE bulundurduğu *konular ,anlatım *şekli *ile zaten açıkça *bir insan tarafından yazılmadığı *anlamak çok kolaydır.hiç bir bilim adamıda *bunun aksini sölememiştir.sadece islamı *karalamak istiyen kişiler olmuş bunlarda *sadece 60 yıl yaşamıştır.ama islam ölmemiştir .ölen bellidir
ufak bir örnek * eğer kuran * in san eseri olsaidi tabiki değil *çok fazla çelişki olurdu içerisinde
ve bir anayasa *kitabı okuyun *ABD NİN VEYA başka bir ülkenin *görün insan ve İLAH AYRIMINI
anlayın ve akıl erdirin.unutmayın önce *okuyun bir tane satın alın ve okuyun .
unutmadan *eğer kuranın *sırlarını anlamak istiyorsanız önce *dinin gerekleri olan abdesti *alın ve * OKUYUN *O *SİZE KENDİNİ AÇACAKTIR.
UNUTMAYIN TAPILACAK *SADECE ALLAHTIR.ÖZGÜRLÜKTE İSLAMDADIR.
|