Alternatif İslam
Mevcut İslam dininin başarısız olması dolayısıyla yeni bir versiyon, yani Alternatif İslamı sunuyorum.
Alternatif İslam'da şartlar şöyledir:
1- Kaliem-i şehadet ifadesi şahitlik etmek anlamına geldiğinden ve kimsenin de şahit olmadığı bir olaya "ben şahidim" demesinin anlamı olmadığından Kelime-i Şehadet, Kelime-i Tekerrür şekline dönüştürülmüştür.
Yeni versiyonda okunması gereken ifade şöyledir:
- Bana Allah'tan başka İlah yok dediler, Muhammed'in de onun kulu ve elçisi olduğunu söylediler.
2- Hacca gitme şartı değiştirilmiştir, bunun yerine Rio Karnavalı, Berlin Aşk Festivali, Çin Seddi, Grönland, Kuzey Kutbu vb gibi değişiklik yaratacak ve yeni şeyler katacak yerlere gitme eylemi getirilmiştir.
3- Oruç tutmak yerine, Meyve Diyeti, Beyaz Et, Balık Diyeti, Şok Diyetler, Hızlı kilo verdiren sağlıklı diyetler getirilmiştir.
4- Namaz kılma zorunluluğu kaldırılmış, bunun yerine Rav, Techno, Pogo, Electro, Psy trance tarzı dans yapma getirilmiştir. Dans esnasında Yaradanın düşünülmesi zorunludur.
5- Zekat verme yerine, toplu altın günleri düzenlenecektir. Sisteme göre örneğin 5 milyon kişi her gün 1 TL bağışlayacak ve o günün sonund ayapılan çekilişle toplanan 5 milyon TL bir mümin kardeşimize verilecektir.
İmanın Şartlarında yapılan değişiklikler
1- Allaha inanmak (aynen bırakılmıştır)
2- Peygamberlere inanmak (gurular, budist rahipler gibi gruplardan da önemli kişilere inanılabilir)
3- Kitaplara inanmak (4 büyük kitap haricinde, o yıl içinde Best Seller olmuş kitaplara da iman edilebilir)
4- Meleklere inanmak (Melek kadar güzel kadınlara da inanılabilir, örneğin Cameron Diaz, Pamela Anderson)
5- Kaza ve Kadere inanmak (bu madde çok kafa karıştırdığı için iptal edilmiştir)
6- Ahiret gününe inanmak (ahiret günü haricinde, ABD Bağımsızlık günü, Dünya Barış Günü, DÜnya Engelliler günü gibi anlam ve önem ifade eden günlere de inanılabilir)
Hayırlı olması dileğiyle...
|