Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-09-2012, 17:00
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

upuaut´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz yalnızca inanılmazsınız değil, aynı zamanda berbatsınız. Neden böyle söylediğimi #119. mesajımda açık bir şekilde görebilirsiniz.

Bu tartışma "Yasin 40. ayet için yorumlarınızı istiyorum" olarak açılmıştı ama son 2-3 tabdır Güneş'in bir süpernovaya dönüşmesi sonrasındaki olayları tartışıyorsunuz.

Bu mudur yani tartışma?

Hatırlıyorum da, daha önceden başka tartışmalarda ilgisiz birçok mesaj yazıldığında, bu mesajlar Neva ya da diğer moderatör arkadaşlar tarafından konu dışı gerekçesiyle çöpe atılmıştı.

Neyse, ben bu arkadaşların son mesajlarını Güneş'in süpernova olması halinde, meydana gelebilecek astronomi olayları anlamak isteyen bir gözle baktıklarını düşünüyor ve gereksiz de olsa hoşgörüyle bakıyorum.

Şimdi, tartışmaya kaldığımız yerden devam edersek; #119. mesajımdan sonra ne söyleyebiliriz, ona bir bakalım.
Ayette güneş ile ayın buluşmadığı yazılmış ben ise sadece yörünge anlamında değil güneşin yakıtı bitince tam anlamda birbirlerine geçiceğini yazdım yani amacım buydu ancak bir arkadaş yalan atma öyle bir şey yok yazınca açıklama gereği duydum, kusura bakmayın konu sapmış olabilir.

Önerilen Siteler