Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Biyoloji

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 22-04-2015, 09:59
Stepal Kepton Stepal Kepton isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Akil nedir, ne degildir?

Reenkarne olduğumuzu ben neden hatırlamıyorum öyleyse? ve insanların çoğunluğu hatırlamıyor. Öyleyse hatırlayanların hallüsinasyon yaşamış olmaları muhtemel.
Hatırlayanlar nasıl hatırlıyor o halde? Hayal görüyorlarsa o bilgileri o hayallere doğru olarak kim kodladı? Peki bunlar bir senaryo yalan bu da olabilir... Peki sen dünyaya pat diye olduğun gibi gelmediysen (bkz) yine aynı yolla neden tekrar dünyaya farklı bir sen olarak gelmeyesin?

Ya da şöyle düşün. Bu noktada akıllı tasarım fikrini evrim ile birleştirelim. Aslında akıllı tasarım yüzeysel olarak evrimi de içerir. İnsan genomlarında ki bilgilerin evrim süreciyle farklı vücutlarda hayat bulması neden imkansız olsun?

Budistlerdi sanırım tam hatırlamıyorum ama ölü insanları parçalayıp kuşlara yem ederler. Ölen kişilerin vücutlarını akbabalar et oburlar yer ve ölen kişi biyolojik olarak o hayvanlara transfer olurlar sonra bu zincirleme işleyiş tekrar insan vücuduna bürünene kadar devam edeceğine inanırlar. Çok enteresan ama bu gerçektir ve halen devam eder.

Sizin aksini düşünmeniz doğru olduğu anlamına gelmez, yanlış olduğu anlamına da gelmez.

Aslında atomlar çok uzun bir süre daha yaşayacak. Bu biraz beni tatmin ediyor. Hiçliğe karışmıcam

Hissetiklerim ve düşündüklerim maddeyle bağlantılı olduğu için bu hislerim yokluğa karışacak. Yok olacağımı nereden biliyorum çünkü diğer insanların ölünce çürüdüklerini görüyorum. Beni ben yapan şey sadece bedenim. Öyleyse ben de çürüyüp gideceğim. Kanıt bu.
Seni sen yapan şey bedenin değil, beden içinde ki aklın. Akıl tamamen çözülemediğine göre!

Çürüyüp gidene kadar çok fazla evre var. Bu evreleri neden atlıyorsunuz? Eğer yok olacaksan kesin olarak, var olmaman gerekirdi! Bunu bir düşün lütfen.

İçinizde ki Yaratıcıya sıkı tutunun! – Stepal Kepton
deistim.com

Önerilen Siteler