Kur'an Değiştirildi mi?
Merhaba arkadaşlar.
Ben Turan Dursun'un 4Ciltlik DİN BU serisini sorgulayarak okudum ve daha sağlam imanımı kazandım.Allah'a şükür.
Bir konu için bu başlığı açtım.O konu şudur:KURAN DEĞİŞTİRİLDİ Mİ?
Buna dair fikrimi ve gerekçemi yazıp yorumu ateistlere bırakıp ateistlerin yanıtlarını dikkatle tahlil edeceğim ve düşüncemi yeniden yapılandıracağımı ümid etmekteyim.
Dünyayı idare eden sistem siyonizmdir.bu tevrat ırkçılığı tüm ülkelerde Özel Harp Dairesi kurdurmuştur ve tüm eylemleri de o ülkelerdeki MOSSAD bağlantılı bu daireler planlıyor.Hatta bence Turan Dursun'u öldüren zihniyet İslam gibi görünse de *katleden merci ÖZEL HARP DAİRESİdir.Konumuza dönelim.
Dünyayı kasıp kavuran terör eylemleri , kendilerince 'efendi kavim' olan yahudilerin biz 'köle hayvanlar' ı yoketme merkezindedir.
Peki eğer Kuran tahrif edildiyse neden Kuran'da yahudileri ve zihniyetlerini düşman ilan eden ayetler değiştirilemedi?Eğer Kuran değiştirilseydi her müslümanın okuduğu Kuranda yahudi zihniyetinin düşman ilan edildiği ve her doğan müslümanın da potansiyel siyonist düşmanı olmasını sağlayan ayetlerin, Kurana daha baştan beri ölümüne bir ırkçı kin içinde bulunan yahudiler tarafından en evvel değiştilmesi gerekmez miydi?
Tartışmanın son paragraf ekseninde olmasını ümid ediyor, yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
iyi günler.
|