Kadir Gecesi
selamlar,
dün gece kadir gecesi idi. en hayırlı gece olduğu ve o gecede yapılan dilek ve duaların kabul edileceği bildiriliyor kuran' da. islamiyetin tebliğinden bu yana bindörtyüz kusur kadir gecesi yaşandı. bu kadar zaman içerisinde milyonlarca insan dua etti dilekte bulundu. ama ne hikmetse bunların hiçbiri kabul görülmedi ya da yeterli bulunmadı ki kuran' a inananlar sürekli kaybetti. şimdi bazı arkadaşlar hemen allah istediğine verir istemediğine vermez diyecekler ama ya da ahirette karşılığını verecektir de diyeceklerdir amma bu durum 1400 küsur sene devam etmez ki! kendisine inananlara destek vermeyen allah kendisini yok etmeye kesin kararlı olan mason, fraternis, demeterci veya pisagorcu gruplara nedense hiç bir şey yapmıyor. onlar da semirdikçe semiriyor. dünyayı birbirine katarak insabları öldürüyorlar. biz 1920 lerde ülkemizi bağımsız olamk için savaşa savaşa kurduk. ama diğer müslüman kardeşlerimiz ne yaptı. emevi kökenli suud ailesi masonlarla işbirliği yaparak bizi sırtımızdan vurdu. biz 1. dünya savaşı sırasında hem topraklarımız hem de islamiyeti savunurken allah bize zerre kadar destek vermediği gibi masonlar sonuna kadar destek verdi. o zamanlarda kadir geceleri geldi geçti. birçok insanımız dua etti.barış için refah için ama nedense bunlara kulak tıkayan yaratıcı churchill gibi masonların ağa babası olan bir insanı anadoludaki insanları öldürmeye gönderdi. daha da vahimi iki gün önce 15 kişi şehit edildi faşist pkk tarafından. o çocukların aileleri de kendileri de geçen yıllarda muhakkak kadir gecelerinde barış,mutluluk,sağlıklı bir yaşam için muhakkak dua etmişlerdir. ama ne oldu? bu çocuklar öldü. o zaman bu dualar dilekler ne için? karşılığını almadan hiç bir şey vermeyeceğini söyleyen allah neden bizlerin bu dileklerini kabul etmez.? şehitlik kutsal bir durumdur diye düşünmesin kimse çünkü ben ülkemde bağımsız, özgür ve rahat yaşamak istiyorum. kimsenin, arkadaşlarımın, eşimin dostumunda şehit olmasını istemiyorum. binlerce yıl daha kadir gecelerinde dua edip dilekte bulunmak da istemiyorum. çünkü karşılığı yok.
ama tabiki sorun burada değil. bizler neden inanma ihtiyacı duyuyoruz? neden bir tanrıya ya da tanrılara gereksinim duyuyoruz.? Ve bunları üretenler bu güne kadar ne elde etti?
|