|
diyelimki peygamber efendimizin amacı sizin söyledikleriniz doğrultusunda olsun.peki şimdi kuranın *hala hükmünü sürmesinin sebebini hangi mantıkla açıklayacaksınız.sonuçta şuan muhammet as yok.ya siz kurana peygambere inanmıyorsunuzda bu sizin söylediğiniz saçmalıklara nerden inanıyorsunuz.ben o kadar kuran okuyorum am sizin bu yorumlarınıza bir türlü ulaşamıyorum.size sadece gülüyorum
devam devam devam
|
Sendegel;
Efendin Muhammed'i ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama biraz İslam kaynaklarından aktararak yardımcı olalım:
Allah, daha hiçbirşeyi yaratmamışken, ortada hiçbir canlı-cansız varlık yokken efendinin nurunu yaratmış. Neden acaba?
Allah, ne düşünmüş de, ne amaçlamış da böyle bir itimas geçmiş efendine?
"İlerde bu nuru bir Arap peygamber olarak gönderirim" diye mi planlamış?
Kudretli Tanrı bu kadar basite indirgenebilir mi?
Sonra, efendinin ruhundan cennetleri, melekleri, alemleri yaratmış!!!
Ne büyük şeref! Ne büyük onur!
Diğer varlıklardan hiçbir başarılı, üstün bir yanı olmadan imtiyazlı olarak daha baştan mükafatlandırılıyor öyle mi?
Allah istediği için mi?
Bu Tanrıyı aşağılamakdan, basit insan karakterinde tasavvur etmekten başka birşey değildir.
Nedense efendinin ruhundan yaratılanlara cehennemler katılmıyor, onlar şeytanın ruhundan yaratıldı galiba. *
Güya, Adem yaratılınca Arşta "Lailaheillallah Muhammeden Resulullah" yazısını görmüş.
Sanki diğerleri onun kulu ve resulü değilmiş gibi sadece Muhammed'e olan bu yakınlığı ne ola ki?
Yoksa Hristiyanların "İsa, Tanrının oğludur" iddiasıyla bir yarış, bir rekabet mi?
Şimdi sen akıldan, mantıktan bahsediyorsun. Akıl-mantık sahibi bir insan olarak bu saçmalıklara nasıl inanabiliyorsun? İnanmıyorsan bu saçmalıklara karşı neden mücadele etmiyorsun?
Hesap gününden çekiniyorsun? Peki, hesap gününde bunların sorulmayacağını nerden biliyorsun?