bir tesettür firmasının sahibi ,kehaneye gitmemenin formulünü açıklamış.
''üç karı almayayımda kerhaneyemi gideyim''
demekki formül şu'' kerhaneye gitmemek için kerhaneyi evine açacaksın''
parası olan müslüman için pratik çözüm. ya züğürt müslüman ne yapacak?
dere kenarında tarlası olanların tarlasını sel alacak kırkından sonra karı alanların eksikliklerini züğürt müslümanlar mı tamamlayacak.
feministlerden tık yok. ne hikmetse *onlarda '' ev kerhanesi'' *onlarada herhalde makul bir çözüm görünmmüş
peki bu ülkede her erkeğe üç karı düşmesi mümkünmü? tabiki değil.
peki parası olmayan müslümanlar merzifon eşşeğiylemi idare edecekler.tabiki bu kadar eşşek nasıl bulunur oda ayrı bir muamma. herhalde eşşeklerle komün hayatı yaşamalılar. herkese fiş dağıtılmalı '' 15 numara ,bu akşam sıra sende''
ya üzmeyi sevmeyen hüseyin ne yapmış. kendinden elli yaş küçük eşi yetmemiş 78 yaşından sonra maddi imkanlarını kullanarak yazlık evine bakan kadınla ilişkiye girip, daha içten bir akrabalık !! kurmak için kadının kızınada tecavüze yeltenmiş.
bu cinsel açlıklarını bastırmak içinde sevgili peygamberlerini kullanmışlar. bu suretle hem peygamberinin izinden gitmişler ,hemde sünneti seniyyeyi uygulamışlar.
vakit denen paçavra olayı *''komplo'' diye geçiştirmiş. ne desin aynı haltları islam örtüsünün altına girerek kendileride yapıyorlar.
1400 yılda evrim olması mümkün olamayacağına göre, bu günkü örnekler ,eskilerin aynasıdır.yahut cümleyi tersine çevirin tercih sizin
üzmeyi sevmeyen hüseyin bakalım yine tv.lere çıkıp islamı ve kendini savunabilecekmi?
ben bunların hallerine üzülüyorum ve utanıyorum.
ömer seyfettin'in yüz akı diye bir hikayesi var. aynı hikayede olduğu gibi bunlarında bu işten ''yüz akıyla''
çıkacaklarından eminim. nasıl olsa örnekleri peygamber aleyhisselatü vesselam.
bende bu işten bir şey anlamadım vesselam
muratmesud ,bu amcalarında rüya görmüş olabilirmi? akitte yazan, zaten evliya sayılır.
turan dursunda yazan özgür zaten tescili kafirdir. ve bu zatı muhteremler cennetlik ,özgür cehennemliktir.
ben böyle adamlarla zaten aynı yerde durmam.
Eğil eğil sokayım, iki tutam az mıdır?
Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan.
* * *
Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam,
Bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan. *
yok efendim kerhaneyemi gitseydim.yaptıklarını bide meşrulaştırmaları varya ayrı bir komiklik.gerci peygamberinden örnek almış.hem özgür_beyin sen neden hüseyin abimizin üzerine o kadar gidiyonki yazıktır, hem onun daha üç, onlar için üç nedir ki
Kadınlar bir eşya islama göre. Gayet normal. Sex yap , ayakçın yap , 10yla evlen 15yle..
Ayrıca tesettür adı altında binlerce iş çevirenler var. Tesettür keşke ibadetin bir parçası olarak kullanılsa keşke ama yazık! Onlar farketmiyorlar ki onlar bu örtülerinin altında daha çok dikkat çekiyorlar. Bir tutam saçın bir erkeğe ne gibi fantezisi olabilir ki?
3 tane alınca keraneye gitmiycekmiş ama aldıkça alası gelir böylelerinin sonra üçte yetmez 5 te yetmez ver allahım ver der vermeyince de muhammede var bize yok mu der..olan örtünün altında beynine güneş gitmeyen bundan dolyıda gelişemeyen kadınlara olur diycek laf yok.....
Yaw ne anlamaz seylermissiniz? Yetmis iki huriyle bas acikmak kolay mi? Adam simdiden kendini alistiriyor, pratik yapiyor ki cennette zorluk cekmesin. Uc tanesi az bile, olunce mahcup olmak var hurilere...Yani size de herseyi aciklamak gerek, kendiliginizden anlayamiyorsunuz..
Kadın kağıt mendil gibi kullanılmaktan rahatsızlık duymuyorsa...
* *3 kuruşa adet bezini açabiliyorsa...
* *İffeti pala-pırtıda arıyorsa...
* *Koyun olmak daha makul geliyorsa...
* *Bakımlı olmayı günah sayıyorsa...
Ne gelir elden yandı gülüm keten helva.
* dipnot:78 lik amcam dalgayı kaldırabilgiğine göre sağlam bir sopayı da kaldırır tanısaydım ağız burun dalardım buda itirafım olsun.
* *
* *sevgiler..
Dinlerden Özgür Olduğunu Sanan;bağımlı dinler üyesi.
Bu aşağılık tecavüzcü yobaz, Aczmendi lideri Müslüm Gündüz'ü sevdiğini de söylerdi.
O müslüm Gündüz'ü bilmeyenler olabilir. Dergah ağına düşürdükleri Fadime Şahin'le bir evde basılmışlardı. Meğer Fadime'yi becerdikleri o ev, bu şeriatçi azgın tekenin eviymiş.
kimseyi üzmeyen hüseyin amcam aklanmıştır. ikindi namazını eda ederken kalbime *bir sunuhat (kalbe gelen sezgi) *geldi.
sunuhat içre ,ummana garkolduğum bir zemanda cebrail aleyhisselam bir kıssa anlattı.
elçiye zeval olmaz bende size anlatıyorum
cebrail aleyhisselam cennette adem aleyhisselamın yanına gelir. ve derki '' eyyy adem sana bir iyi bir kötü haberim var. önce hangisini söyleyeyim''
aleyhisselam olan babamız azıcık düşündükten sonra, cebrail aleyhisselama '' önce iyi haberi söyle ki ,kötü habere dayanacak gücüm olsun''
cebrail aleyhisselam '' allahu azimüşşan senin için iki önemi organ yarattı birinin adı beyin. bu beyin adlı organla dünyaya gönderildiğinde kendine güzel bir yaşam kurcaksın dünya niğmetlerini kendine baş eğdireceksin. öteki organınla ki o organın adı daha adı konulmadı. bu daha adı konmamış organla hem kendini hme havvayı bulutlar üzerinde gezer gibi büyük zevkler alacaksın, bu adı konmamış organla yaşamın tadına varacaksın''
adem aleyhisselam cebraile sorar '' peki kötü haber ne?''
cebrail aleyhisselam '' bu iki organını ,hiç bir zaman *ikisini bir arada kullanamıyacaksın''
işte kimseyi üzmeten hüseyin amcam allahın bu düsturundan dolayı beynini ve adı konmamış!!! bu organını bir arada kullanamdı. suç onda değildir dolatısıyla kimseyi üzmeyen hüseyin amcam masumdur.
ve bana gelen bu suhunetin benimde başını yakmasından korkuyorum.