İnsanın DNA şifresini çözerek bilim tarihine geçen Francis Collins, “Laboratuvarda çalışırken Tanrı’nın varlığını hissettim” dedi
Frodo Kardeşim güzel bir konu üzerine değinmiştir..Ateistmiydi yoksa dincimiydi..Yorumlar arasında bana çok saçma gelecek bir yazı gördüm ve şaşırdım..Ne demek bilim çalışması yapan kişiler dinici olmaz,O zaman bilim ile uğraşan diğer bilimadamları ateist ise yaratılış görüşüne sahip olanlar inanmasın....Bu şekilde saçmalık olmaz..Yok bilim adamı dini olmaz..Çünkü evrimci değil..Evrim bilimin bütünü oluşturmadığını herkes kendisi kadar biliyordur..
Francis Collins DNA alanında bir çalışma yaparak Tanrının büyüklüğünü görmüş olabilir..Burda ateist mi yoksa dincimiydi diye bir olayı sorguya geçmeye gerek yok..
Asıl konu bunu seçmesinin nedeni araştırmak lazımdır...
1..:Bu ateist bir profesör ise yaratılış görüşünü neden seçti...?
2..:Eğer dinci ise bu yalanı neden söyledi...?
Ortaya çıkan sonucu iyi bir araştırmak lazımdır..Francis Collins neden bu açıklama yapmaya gerek gördü..
DNA ve RNA evrim ortaya atıldığında Darwin'in bilgisinin olmadığını biliyoruz..Sonradan bir başka evrimci bilim adamı tarafında bulunan ama üzerinde fazla durmaya gerek duyulmayan bir bulgu olmuştur..
Tabii zaman içinde DNA ve RNA araştırıldıkça mükemmel bir olay olduğunu ortaya çıkmıştır..
ÖRNEK:::
1.kromozom
Alzheimer, ağır işitme
2.kromozom
Belleğin oluşumuyla ilgili bilgiler
3.kromozom
Akciğer kanseri
4.kromozom
Çeşitli kalıtımsal hastalıklar
5.kromozom
Akne, saç dökülmesi
6.kromozom
Diyabet, epilepsi
7.kromozom
Kronik akciğer iltihabı, şişmanlık
8.kromozom
Erken yaşlanma
9.kromozom
Deri kanseri
10.kromozom
Bilinmiyor
11.kromozom
Diyabet
12.kromozom
Metabolizma hastalıkları
13.kromozom
Göğüs kanseri, retina kanseri
14.kromozom
Alzheimer
15.kromozom
Doğuştan beyin özrü
16.kromozom
Crohn hastalığı
17.kromozom
Göğüs kanseri
18.kromozom
Pankreas kanseri
19.kromozom
Bilinmiyor
20.kromozom
Bilinmiyor
21.kromozom
Down sendromu, Alzheimer,
Parkinson, lösemi, depresyonlar
22.kromozom
Yeni keşfedildi, kemik iliğinin
olumuşumu düzenliyor
23.kromozom (Y)
Erkeklik cinsiyetini belirliyor, cinsel
organların gelişimini düzenliyor
24.kromozom (X)
İki adet X kromozomu taşıyan
bebek, kız oluyor.
Bu kromozomdaki
dejenerasyon kas erimesi,
cücelik ve gece
körlüğüne yol açıyor.
http://www.genetikbilimi.com/genbilim/kromozom.htm
Yukarıdaki örneklerdeki bilgileri Darwin bilmiyordu..Zaman içinde DNA ve RNA evrim için açıklanması zor olan bir Engel olmuştur.. Bu Engel evrimci engel olması insanlık için iyi olmuştur..Çünkü zaman içinde evrimci bilimadamları DNA ve RNA daha ayrıntılı araştıracak ve DNA ve RNA nasıl bir olay olduğunu insanlara açıklayacak duruma getirmiş olacaklardır.
Evrim Şuanda bu engeli aşamamış ve mtDNA sarılmıştır..mtDNA evrimcilerin teorisini devamı için kalan tek genetik kısım olmuştur...
Rastgele bir doğruya ulaşmaktansa,,,,,, yöntemli bir çabayla yanlışa ulaşmayı yeğlerim. DESCARTES
Bir fikrin tek çöküş nedeni onu bilmeyenler tarafından savunulması ve anlatılmasıdır... ...
Yalanla bataklık arasında hiçbir fark yoktur...... İkiside dibe doğru çeker.
Düşünüyorum,,,, öyleyse varım.... Descartes
Bu hayvanlar niye yaşıyor..Niye kendini savunuyor..Niye birbirlerine benziyor..
Güzel kardeş TANRI tek insanları yaratsaydı..Darwin olmayacaktı..
Hatam olmuşsa af ola..TŞKLR...
Kendine güveniyorsan bildiğini sorgularken, sorduğun sorunun cevabını aldığına tam tatmin olunca kadar sorgula o zaman istediğin cevaplar seni bulacaktır.......?
Cevapları uzaklaştırmak değil yakınlaştırmak daha iyi bir sonuç verecektir..
Sana prof'ler değil kendin olarak yetersin..Yeterki kendi bildiğini sorgularken M harfini değiştirerek değil..Değiştirmeden yapmaktır...M Harfi M kalacaktır..O zaman zorlanmazsın..
"""DARWİNCİK bu teoriyi nerden ortaya çıkarmıştır..Bu teori neyi temel alarak ortaya çıkmıştır."""