merhaba.
Forumlardaki mesajlar içinde yer alan haber vb. linklerin yeniden açılabilmesini sağlayan yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
çalışmalarınızda başarılar.Sitemiz günden güne daha iyiye gidiyor.elinize sağlık arkadaşlar.
sevgiyle kalın...
Tanrı, bilinmeyenlerin üstüne örtülmüş bir gölgeden ibarettir.
1) sitemizin ana sayfasına "ateizm,agnostisizm,panteizm,panenteizm vd." gibi bilgilerin tekrar eklenmesi bence oldukça yararlı olacaktır.
2)Forumdaki yazıları okurken bazı arkadaşlarımızın isimleri daha önceden göründüğü halde, şimdiki formatta onların isimleri "misafir" olarak gözüküyor..örneğin; sevgili psikokemoterapinin ismi hemen hemen hiçbir sayfada gözükmüyor.Bunun gibi epey arkadaşımız var.ilgilenirseniz sevinirim.
saygılar...
Tanrı, bilinmeyenlerin üstüne örtülmüş bir gölgeden ibarettir.
Konu aparain tarafından (22-05-2008 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir.
sag tarafta yararlı linkler başlıgı var, ona tıkladıgında en üstte bugünkü başlıklar var. 24 saat içerisindeki başlıkları gösteriyor.
saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
Sevgili Frodo, yeni mesajlar kısmında 5 mesaj gösteriyor.
Bunu günlük olarak görmek mümkün değil mi?
Sevgili başan ziyaretçi olarak girdiğimde bugünkü mesajlar, üye olarak girdiğimde de yenimesajlar linki çıkıyor.Ve misafir olarak tıkladığımda 3 sayfaya yakın mesaj görüntüleniyor. Ancak okuduğunuz mesajlar tekrar çıkmaz.
buarada bnde bi şey sormak istiyorum.site yenilendiğinden beri eski nickimle giremedim ben şifre yanlıştr diye mailimi yazdım bişeyde gelmedi neden öyle olduki acaba
sayfalar yavaş açılıyor. nedeni muhtemelen kullanılan template'in arkaplanının çözünürlüğünden kaynaklanıyor. bir düzeltme yapılırsa sevinirim.
eğer değişiklik yapamayacaksanız vbulletin forumların daha hızlı açılması için eklentiler (ürün - modülasyon) var. ondan yüklerseniz sevinirim.
bir de chat bölümüne giriş yapamıyorum.
"Mesajınız için teşekkür ederiz. Moderatörlerimiz tarafından incelenip onaylandıktan sonra yayımlanacaktır"
"Müslümanların geri kalma sebepleri" başlığına yazdığım mesajı gönderdikten sonra yukarıdaki ifade benzeri bir uyarı çıktı.