arafat demiş ki;
Sen istersinde ben yapmazmıyım. peki biraz daha bilimsel olalım.
öncelikle bu mucizeler dediğiniz şeyleri bir çırpıda okudum sanıyorsanız yanılıyorsunuz okumadım.bu kadar uzun copy/paste olaylarını daha önce de gördük.
neyse alıntı yaptığım yerden başlarsak hangi bilimden bahsettiğini anlamadım.benim bildiğim bilim değil sanırım senin ki.
matematik hesapları ile kuranı çözecek kadar akıllımıymış ki arap efendiler de allah onlara bilmece göndermiş.
matematikte olasılıklar sonsuzdur.ve istediğiniz bir sonuca istediğiniz rakamaları bir kelime bir işlem misali mutlaka ulaşırsınız.lütfen bunları ömer ÇELALIK misali pişirip pişirip önümüze koymayın.
gerçek bilimle kuranla uğraştığınız kadar uğraşmış olsaydınız keşke de bu zeki beyinlerden bilim adamaları çıkıp aids'i kanseri yenen türkler olarak tarihe geçip bir faydanız olsaydı cümle aleme.
mesela bilinmeyen bir sürü evrensel olaylar var.bunları da başka ülkelerin yabancı bilim adamları çözünce de evet bakın bu da kuran da yazıyor işte demek mi marifet oluyor.
ayrıca dikkat ettiğseniz türk bilim adamları türkiyede çalışmalarını sürdürmüyor.çünkü işlerini kurana dayandırmadıkları için bu ülkede kıymetleri bilinmiyor ve onlar da bilinen yerlere gidiyorlar.
benim bildiğim türkiyede yıllar önce bir hastanede başhekim olan genç bir kalp cerrahı şimdi amerikada yaşıyor ve dünyaca ünlü aktiviteler yapıyor ama bizim haberimiz yok.
ntv sayesinde amerikalılar için yaptığı tv programını seyredebiliyoruz sadece.dr.Mehmet Öz den bahsediyorum.
Gerçeklikle karşılaştırıldığında, bilimde vardığımız düzey ilkeldir, çocuk oyuncağıdır.Ama sahip olduğumuz en değerli şey de odur.
ALBERT EINSTEIN
|