Evros´isimli üyeden Alıntı
bravo kardeşim,bir kere allahın indirdiği kitapta yemin etmesine gerek yok.madem kendi sözleri,ki kendi en yücedir,yemin etmese inanmayacak mı insanlar??
diğer yandan neden zeburdan örnek sunarsın ki?isteyen zeburu açar okur,ki zebur nedir ki yahu?allah zeburu ben indirdim diyorsa ben de sorarım neden onun değiştirlmesine göz yumdu madem o kadar kudretin var?muhammed o kadar akıllı ki son kitap kurandır değişmeyecektir gibi bir ayet eklemiş.
|
tarih bilgisi olan ve kafayi çalistiran birileri anlar ancak anlatilmak isteneni..zeburu aramaniza gerek yok,(zeburun kendisi zaten kur'anin içinde,isanin getirdigi kitapta kur'anin içinde)o gün davudun getirdigi kitabi,ve isanin getirdigi dini bilen ve ona inananlar bilirlerki muhammed de allahin gönderdigi elçi ve onlarin inandigi kitabin tamamlayicisi kur'andir..aynen muhammed gelmeden önceki nasranilerin onu bilmesi ve tasdiklemesi gibi,allahin indirdigi kitab hiç birzaman tahrif olmadi,her zaman korundu sadece insanlar onu unuttu..hatta bugün müslümanim diyenler bile kur'ani okumuyor ve bilmiyor kur'andan parça parça alip aralarina hurafeleri sokusturup sayisi belirsiz kitap yazdilar ve müslümanlar onlari okuyor...tahrif diye bisey yok...gerçek kitap yerinde duruyor...ilk insandan beri hemde..
bi de gerçekten arapça bilmiyorsaniz meallerden uydurmayin meallerde bile kivirma var....mesela nûr sûresi 31.ayette geçmeyen basörtüsüne saldirip duruyorsunuz...sizin saldirdiginiz kur'andaki din olamaz,kur'ani gerçekten tam manasiyla bilmiyor olabilirsiniz....