Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kur'an'da Mucize Yoktur

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-09-2008, 19:56
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

kerim gereksiz yazılarınla ne anlatmaya çalıştın bilmıyorum domuzdan yola çıkarak osmanlıya türklüğe bile değinmişsin dünyayı domuz eti olmadan titreten osmanlıysa dünyanın sonradan ne hale getirdiğini biliyoruz osmanlıyı!!!
ben domuz çiftliğine 4 yada 5 kez gittim herşeyini iyi biliyorum yiyen çok tanıdığım vardı ve bende yaptıkları yiyeceklerden yerdim bi zararını görmedim tadına mutlaka denenmeli bence!!
beyini proteinsiz bırakmamalı.....

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 06-09-2008, 12:18
prometheus4517 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prometheus4517 prometheus4517 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

prometheus4517 - İCQ üzeri Mesaj gönder prometheus4517 - MSN üzeri Mesaj gönder prometheus4517 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

boşversene arkadaş. pis diye domuz yemezler. pis olan herşeye de şükrederler. böyle gelmiş böyle gider.
Alt 06-09-2008, 12:38
emil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
emil emil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İslam Devletinin ticaretle parladığı dönemlerde veya Osmanlı İmparatorluğunun adeta şahlandığı 14,15 ve 16. yüzyıllarda atalarımız domuz yiyerek mi dünyayı titretti?

Hiç bir tarihi olgu herşeyden bağımsız tek başına meydana gelmemiştir.Hitleri hitler yapan o dönemin şartlarıdır.Dış etkenleri görmezden gelemeyiz.Dediğiniz dönem Avrupanın dibe vurduğu dönemdir.Sağlıksız, temizlik şartlarına uygun yaşamadıklarından veba salgınları Avrupanın üçte ikisini kırdı geçirdi.Asyada niye böyle olmadı?Belki de bağışıklıydılar.Temizlik alışkanlıkları onlardan daha üstündü.Ama adamlar bundan ders çıkardı.Biz hala pislik içinde dolaşan tavukları yerken onların domuz çiftlikleri türkiyedeki koyunlardan daha temiz yetiştiriliyor.

Alt 06-09-2008, 13:26
sosyalist-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sosyalist-R sosyalist-R isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

arkadaşlar hepinizin yazılarını okudum olaya çok farklı bakış açıları var ama sizler domuz etini tadarak deneyerek yorum yapsaydınız gerçekten farklı düşünürdünüz ben domuz etini ve karışık yapılan sucuğunu severek tüketiyorum (bulgar göçmeni dostlar sağolsun )
ve sağlımında en ufak problemim dahi yok isteyen müslüman arkadaşlarada gönderebilirim denesinler ondan sonra konuşalım
Alt 07-09-2008, 02:32
Xweser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Xweser Xweser isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bizim burada ben domuz etinden hasta olani gormedim. Ortalama ölüm orani 80 yas.

Domuz, at, esek, kopek, karinca, yengec, akrep hic farketmez yeter ki sagliga zarari olmasin temiz olsun.

Batililarda, bizlerin yedigi kelle paca, kokerec gibi yiyecekleri akillari almiyor. Koyunun kafasini dilini midesini bagirsaklarini beynini yiyoruz. Asya Turkleri gozlerini de yiyorlar.

Marifet degilsede dünyaya gelmek, ne de güzeldir..
Alt 07-09-2008, 05:12
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

gerçekten koyunun v.s hayvanların heryerini her şartta yiyenlerin domuza pis demesi ne kadar garipdir.. hiç yetiştikleri yeri görmeden tadlarına bakmadan bu lafları söylemekde acaip bir iştir neyse ben domuz eti yedim yerinide gördüm nasıl yetiştiklerini iyi biliyorum bizim köyün danalarından bin kat sağlıklılar burasıda açık denemek isteyenlere tavsiye ederim denemeden karar vermeyin eti yağlı dır haberiniz ola....

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 07-09-2008, 20:34
gEcCeCi gEcCeCi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Exclamation Saçmalamayın...

Dostlarım benim alman olsun rus olsun polonyalı olsun üniversitemden tanıdığım bir sürü yabancı hatta yabancıdan öte kardeşim gibi sevdiğim arkadaşlarım var. Fransa Almanya gibi bazı avrupa ülkelerine Rusya'ya Danimarka'ya Yeni Zelanda'ya ve İsrail'e gittim. Domuz eti de yedim kurbağa da yedim timsah eti de tattım deniz yıldızının da tadına baktım. İnanın veya inanmayın artık tavuk yiyemiyorum. Aşırı yavan geliyor. Domuz eti aynı kaz eti tadında - iyi kızartılırsa- kurbağanın tadı da benzer şekilde lüfere benziyor. Timsah eti aynı ördek eti gibi çok lezzetli. Deniz yıldızı ve deniz tarağı çorbasını anlatamam tatmanız lazım. Kısacası saçmalamayı kesin kardeşim hayatın tadına bakın günah münah takmayın proteinse bakmayın yiyin. Trişin mikrobu iyi pişirildiğinde yok oluyor kim aksini ispat ederse ayağının altını yalıycam...!

kanliaslan
Alt 12-09-2008, 22:57
dr humanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dr humanist dr humanist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Domuz etinin en büyük özelliği ucuz olmasıdır arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi fakir olan halk et pahalılığından et zor alır,ama ülkemizde domuz olsaydı çok ucuza tüketebilecek ve türk insanında olan protein eksiğini çok rahat kapatacaktık! özellikle insan gelişiminde protein alımı çok önemlidir

şahsen tadını severim özellikle domuz salam ve sosis harikadır

yok dişisini kıskanmazmış yok pislik yermiş bunları geçiniz efendim.adamlar gayet sağlıklı şartlarla kesip üretiyorlar ki biz de yaparız.Halkımız da ucuza lezzetli et yer!!
Alt 17-09-2008, 12:56
adra adra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Allah domuz etini haram kılmışsa buna inananlar bu hükme uyar.
İnanmayanlarda yesinler domuz etini onlara helal zaten,
sapla samanı karıştırın bakalım.
Allaha isyan muhakkakki insanı hüsrana götürür.
ibretle bakana
Alt 17-09-2008, 14:34
prometheus4517 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prometheus4517 prometheus4517 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

prometheus4517 - İCQ üzeri Mesaj gönder prometheus4517 - MSN üzeri Mesaj gönder prometheus4517 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

komikten de öteye gidiyorlar. arkadaş sorun zaten allahın böyle bir hükme varması. acaba allah ne biliyor domuz hakkında. kendine sormak lazım.

allahın dediği bütün sebepleri kabul ediyoruz. o zaman o sebeplere daha doğrusu kriterlere uyan domuzdan başka bir ton hayvan var.

onları da yemeyelim lütfen. allahla oyun oynamayın o zaman.

herşeyde böyle mantık geliştiriyorsunuz ya.

tavuk yemeyiniz lütfen.

olay budur. inatçılığınızdır. illah muhammedi doğru çıkarak ya. üç beş yıla kalmaz domuzda bir bakteri daha icat ederler. o da mesela radyasyonda bile ölmeyen bir bakteri olur. ve sadece ve sadece domuzda türeyen bişeydir.

siz bırakın eşcinsel olsa nolacak sanane. ilişkiye mi giriyorsun da oralarını düşünüyorsun. sen proteine bak. ucuz ete bak.

Önerilen Siteler