Paolo nickli üye hakaret etmede direndigi için denetime alınmıştır.
saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
musagama adlı üye yasaklanmıştır. Kendisi eski ilimfizik tir. Şayet istiyorsa denetimde devam etmek zorundadır.
saygılarımla
Vaadedilmiş Topraklar nickli üye muhtemelen yanlış siteye geldiğinden ve gelir gelmez
şaşkınlıkla saldırganlaştığından sakinleşene kadar Denetimdeki Üye statüsüne kavuşmuştur.
Bu zatı muhteremim denetime ihtiyacı yok. Temiz havaya ihtiyacı var. Aynı anda müdahale etmişiz. Sen insaflı davranmışsın. Ben ise bu sitede yeri olmadıgına karar vermiştim. Onun için üyeligine son verildi.
saygılarımla
mesihisa adlı üye chat ile forum arasındaki farkı anlayana kadar denetime alınmıştır.
saygılarımla
Yasaklı üyelerin farklı nickler altında girmeleri halinde önceki yasaklama cezaları diğer nickleri için de geçerli olduğundan mesihisa0000 nickli üye üstteki yasak doğrultusunda yeniden yasaklanmıştır.
Karadenizli nickli üyemiz Kaancan'a göndermiş olduğu küfür içerikli ÖM sebebiyle DK'nun oy birliği ile 7 gün süreyle siteden uzaklaştırma cezası almıştır.
DK. adına K.C.
Özel mesaj yoluyla da olsa kimsenin bir diğer üyeye küfretme hakkı olmadığını, tartışmak istiyorsa kolaylıkla başka sözcükler bulabileceğini hatırlatır, sözcük bulmakta zorluk çektiği durumlarda ya TDK sitesine uğramasını ya da bir Sözlük almasını salık veriyorum.
Çakırcalı nickli üye Hakdoğan nickli üyemize ÖM yoluyla ettiği küfürler sebebiyle DK'nun oybirliği ile
-Kıdemli üyeliğinin geri alınması
ve
-Siteden 3 gün süreyle uzaklaştırılması cezası almıştır.