Bu tür çalışmaları desteklemek gerekir. Zaten site olarak destekliyoruz ve bu konuda bir grup ve forum da oluşturuldu. Bu çalışmaların kalitesini yükseltmek için eleştirel yaklaşım önemli. Ancak bu şekilde gelişim sağlanabilir.
Fon müziği, yazılarda anlatılanlarla uyumsuz. Sanırm kafkas müziği bu. Tempolu bir dans müziği. Fon müziği nasıl olmalıydı derseniz zeitgeistin hıristiyanlığın eleştirisi ile ilgili olan bölümünü izleyin. Bence fon müziği çok uyumlu orada.
Ayetlerin ekrana yazılması yerine bir meal kitabından scan edilerek veya fotoğraf makinesi ile gösterilmesi daha etkili olurdu. Ekrana yazıldığında acaba doğru şekilde yazdılar mı diye düşünenler olur. Gerçek kurandaki görüntü verilirse böyle düşünenler daha az olacaktır.
Fon müziği, yazılarda anlatılanlarla uyumsuz. Sanırm kafkas müziği bu. Tempolu bir dans müziği. Fon müziği nasıl olmalıydı derseniz zeitgeistin hıristiyanlığın eleştirisi ile ilgili olan bölümünü izleyin. Bence fon müziği çok uyumlu orada.
Ayetlerin ekrana yazılması yerine bir meal kitabından scan edilerek veya fotoğraf makinesi ile gösterilmesi daha etkili olurdu. Ekrana yazıldığında acaba doğru şekilde yazdılar mı diye düşünenler olur. Gerçek kurandaki görüntü verilirse böyle düşünenler daha az olacaktır.
Sevgili cem;
Müzik konusunda ve diger konularda cok haklisin. Cok cabuk yapilmis bir calisma. Fakat buna dahi cok zaman harcadim. Youtube da bir kösede boynunu bükmüs duruyordu. sesi solugu da cikmiyordu.
Bu calismaya müzik ekleyerek youtube aktardim. Bazi konulara da dikkat cekmek istedim.Bunlarin cok daha güzelini bizlerde yapabiliriz.Bak baska bir müzikle izle simdi.Bu hali ilede youtube da su anda.
Ben bunuda pek tutmadim fakat begeniler konusunda takim calismasi yaparak uzlasmamiz gerektigini düsünüyorum.