EGOISTE´isimli üyeden Alıntı
Bu tür yemleri nasıl yiyorsunuz aklım almıyor bir türlü.Ermeni devletinin kuruluş amacı bölgede joker görevi üstlenerek diğer faaliyetleri yapmak için kurulmuş kukla bir devlettir.Zaman zaman bu piyonu Rusya zaman zamanda amerika kullanır....
|
Ben de bu lafı anlamadım. Ermenistan'ın kuruluşu epey geriye gidiyor. Şimdi kukla devlet olarak kullanılabilir, ama zaten Amerika işine geldiği gibi bütün devletleri kullanmıyor mu? Ermenistan'ın enerji bakımından sıkıntıda, çıkmazda olduğu ve çıkış aradığı bir gerçektir.
Hiç dikkat etmemişsiniz. Daha Obama gelmeden ve H. Clinton sonrasında, bilhassa Gül falan nasıl da Ermenistan sınırını açmaktan, RTE de Ermenistan'la ilişkileri düzeltmekten falan bahsettiler. Dolayısıyla tesbitimin doğru olduğunu zannediyorum.
Bu arada yemleri de size iade ederim.
Ortadoğu için de zaten istedikleri gibi Irak'ı ve Kürtleri kullanıyorlar. Buna da itirazım yok ki. Kemalistlere gelince, Amerika süper güçtür. Dolayısıyla Kemalistler olsa da, olmasa da istediğini yapacak, yaptıracaktır. Ancak kukla devletln rahatı açısından susturulmaları uygun kaçıyor tabii. Ama bu arada kukla devlet birazcık bari pazarlık yapabilseydi...
.