aydoe´isimli üyeden Alıntı
cumhuriyet mitingleri başarılı olamaz çünkü kucaklayıcı degil.
Kucağa karşı bu mitingler,kucaktan kalkalım diyor.
ne kürtler katılıyor ne bir çok sol örgüt ne milliyetci bazı kesimler
yani sadece chp zıhnıyetını temsil eder bir tarzda bu organızasyon duzenlenıyor yapılıyor.
Etnik ayrımcılar,faşistler,ne de şöven milliyetçiler katılmıyor diyorsun ki doğrudur.
Ayrıca tuncay güney gibilerinin duzenledıgı bir mitinge ben şahsen katılmazdım.
Güney Kanada 'da ki Özkan ise S ilivride ki Özkan la karıştırdın Tuncay'ları
Gercı kendısı şuan içerde cezaevindekı mahkumları sayıyordur bız kaç kişiyiz diye ama 
görünen köy kılavuz ıstemez.
17 Mayıs'ta sayarsın kaç kişi olduklarını.
Senin kılavuzun belli zaten ,rektörlerin ,yazarların,bilim adamlarının ceza evinde olmasından hoşnutsun galiba!
Nasıl bır algılama var dışarda?
herkes bunu chpnın duzenledıgını organıze ettıgını katılanlarının cogunun chp uyesı sempatızanı oldugunu bellemiş
Alakası yok Chp'nin sempatizanı yok bilakis antipatizanı çoktur
yanı cumhurun deilde bır partinin organızasyonu gibi göruluyor.
Halkı orada göreceksin her kesimden insanlar olacak bu mitingte ,her hangi bir parti ile ilşkili değildir,sen Dtp mitingleriyle karıştırıyorsun.
|
Bilim adamlarının içerde oluşu elbette hoş degil tabı sucları yoksa hoş degil
ama daha dava surecı tamamlanmamıs bır yargılama hakkında avukatlık yapmak savcılık yapmak kadar yanlıs olur
Emin gürsel e gibilere bilimadamı dıyorsan
dokunulmazlık zırhıda olsa bır zamanlar ikna odaları açan nur serterden bahsedıyorsan(ki mebus olmasaydı emınım sımdı oda ıcerdeydı) bilim adamı dıye
yalçık küçükten bahsedıyorsan bilim adamı dıye tabı o senın bilime bakıs acını gosterır
simdi bir darbe yapmak ıcın sadece asker yetmıyor bunun sıyası kanadı olucak unıversıte ayagı olucak sendıka ayagı stk lar ayagı olucak
bunlar bilim adamı dıye sucsuzlarmı yanı boyle sacmalık olurmu?
atom bombasını yapanda bilimadamları
ayrıca turkıyede asker nasılkı askerlıkten zıyade sıyasetle ugrasıyorsa rektörlerde siyasetin bir parcası unıversıte ayagıdır
rektörlerı kim atıyor?
cbaskanı deilmi? e cbaskanı kim bellır bir partının sectıgı guyya siyaset ustu birisi
nasılkı necet sezer kendı ıdeolojısıne gore doldurduysa sımdıde abdullah gül badem byıklıları atıyor
bu işler boyledır
bu ulkede 80 yıldır chp iktidarı vardı muhalefette olsa iktidardı
chp il baskanları valilik bile yapıyordu .
Cumhurıyet bu ülkede uygulandımıki onun mitingi yapılıyor?
artık bu chp zihniyetı guyya cagdaslıktan ilericilikten bahseden bu partı ve zıhnıyetı artık statukonun yegane savunucusu halıne geldı
herturlu reforma karşıkürt sorununda çözüme karşı turban sorununda çözume karşı sureklı kaotik br ortam sisli puslu bır ortam yaratmaya calısıyor
ne yanı bu ulkeyı hep chpmı yonetıcek
hep chp zıhnyetımı yonetıcek bu halk kendı kenıdnı yonetmeyı bılmıyormu?
sosyalistlıkle alakası olmuyan mhpnın ruh ikizi olmus bu statukocu mılıyetcı partimi bu ulkeyı daha ıyı yonetıcek bu zıhnıyetmı daha ıyı yönetıcek.
bu arada ben dtp mitinglerıyle karıstırmıyorum cunku dtp ile bu mıtınglerı kıyaslamıyorum
yasar okuyanın tuncay ozkanın demirelin hep şaibeli işlerde parmagı olanların bu organızasyonları duzenlemesıne karşıyım ben
o demirel degilmiydi deniz gezmişin idamına evet oyu veren anlamıyorum gercekten hafızamız okadarmı zayıf
bu mıtınglerı derlıyenlerden hangısı halkcı allah askına hangısı halkın arasına gırmıs dogru durust hepsı elit tabaka statukocu
bu mitinglerı duzenlıyenler sivas katlıamı yapılırken nerdeydıler?
kürtler katledilirken nerdeydıler?
maraşta corumda nerdeydıler