Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-10-2009, 19:59
Molloch Molloch isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Standart Polislerin içki içtiği için dövdüğü genç komada!

TSK'yı "eleştirme" konusunda sahte vicdan krizlerinden çıkamayan ve dalga dalga nefret kusan Islamcı arkadaşlarımız, buyursunlar Fettullahçılar polislerin yaptığı pisliği. Ama dur bi ya: bence bu da kesin Ergenekon'un, masum Fettullahçı polislere iftira atmak için uydurduğu bir Bizans oyunudur.

Aynı mahallede oturduğu çocukluk arkadaşlarıyla parka gelen Aydın Üniversitesi İngilizce Çevirmenlik Bölümü son sınıf öğrencisi Güney Tuna (21), arkadaşlarıyla birlikte içki içmeye başladı. Bu sırada rutin uygulama yapan ve 'yunus' olarak bilinen asayiş ekipleri gençlerin yanına gelerek gençlerden parktaki içki şişelerini kaldırmalarını ve parkı terk etmelerini istedi.

Yaklaşık 10 dakika sonra tekrar parka gelen polisler, isteklerinin yapılmadığını görünce gençlerle önce tartıştı ardından Tuna'yı darp etti. İddiaya göre bu tartışmada Güney Tuna polisler tarafından bir süre darp edildikten sonra olay yerine gelen ekip aracı ile Avcılar Merkez Karakolu'na götürüldü.

'POLİSLER OĞLUMU DÖVDÜ'
Oğlunun polisten yediği dayak sonucu hastanede ölüm kalım savaşı verdiğini söyleyen baba Cengiz Tuna, "Oğlum parkta arkadaşları ile sakin bir şekilde içki içiyormuş. Polisler gelep şişeleri kaldırmalarını ve parktan ayrılmalarını istemiş, oğlum ve arkadaşları da 'tamam abi zaten birazdan kalkacağız' demişler bunun üzerine polisler gitmiş. Oğlum ve arkadaşları okumuş, kültürlü çocuklar. Bir süre sonra tekrar parka gelen polisler, gençlerin parkta oturduğunu görünce 'neden hala buradasınız?' deyip bunlara kızmış. Oğlum da buna karşın cevap verince oğlumu 8-10 polis darp ediyor. Vatandaşlar polisleri ikaz edince oğlumu daha kuytu olan bir yere götürüp orada dövüyorlar ve burada kafasına vuruyorlar" diyerek olayı anlattı.

'OĞLUMU KARAKOLDAN HASTANEYE GÖTÜRDÜM'
Olayı haber alıp karakoLa gittiklerini söyleyen baba Cengiz Tuna, "Avcılar polis merkezine gittik, bizi karakola almadılar. Bu polislerden bize burada yaşanan olayla ilgili bir kağıt imzalattılar. Ben baktım sadece GBT sorduklarına ve gençlerle sözlü tartışma yaşanıp olayın noktalandığına dair yazı yazmışlar. İmzaladım ben de. Sonrasında oğlum çıktı karakoldan. Baktım arabaya binerken bacağında ve diz kapağında ağrı hisediyor hemen hastaneye gittik. Sol diz kapağı ile sağ fibula kemiğinin kırık olduğu ortaya çıktı. Bu sırada Güney kusmaya başladı. Tomografi çektirdik. Beyninde kanama olduğu söylendi. Ancak beyin cerrahı olmadığı için hemen ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdük" dedi.

'OĞLUMUN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR'
Polisin ceza uygulama mercii olmadığını söyleyen baba Cengiz Tuna, "Çocuğun hayati tehlikesi devam ediyor. Şikayetçi olacağım sorumlulardan. Velevki polisle atıştı, bunu cezası bu mudur. Acımasızca, öldüresiye dövülmesi midir. İnsanın kafatasına bu kadar darbe indirmek öldürmeye teşebbüstür. Bu insanlar nasıl bu kadar vahşi, gaddar davranabilirler" diye konuştu.

AVCILAR'DA DAHA ÖNCE BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI
Benzer bir olay 21 Kasım 2007'de yine Avcılar'da, yine bir parkta yaşanmıştı. Bir arkadaşı ile içki içtiği parkta polisin parktan ayrılmaları yönündeki ikazı sonrası darp edilen Feyzallah Ete (26), polisin göğsüne attığı tekme sonrası hayatını kaybetmiş, olaya karıştığı belirlenen polis memuru A.M. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
http://www.habertek.net/polisin-icki...gu-genc-komada

Ahmet Altan (s.a.v.) olmasa ne yapardık! Geceleri yatmadan önce Ahmet Altan'a (s.a.v.) dua ediyorum. Bir de Ahmet Altan'a (s.a.v.) hakaret eden faşistler var ki, o kâfirlerin hepsi tasfiye edilmeli! Düşündükçe gözlerim kararıyor, nefret içinde çırpınıyorum! Bir gün hepsini yok edeceğiz. Bir gün herkes Taraf okumak zorunda kalacak. Elhamdüllaltan!
Alt 05-10-2009, 20:06
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

daha öncede parkta öpüşen bir çiftite saldırmışlardı adamı dövmüşlerdi...

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 05-10-2009, 20:18
Denetimdeki Üye

KIZILORDU´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
daha öncede parkta öpüşen bir çiftite saldırmışlardı adamı dövmüşlerdi...
Ablamın bir arkadaşı da çok benzer bir deneyim yaşadı. Emniyetteki Fettullahçı çeteler yüzünden kara kara düşünüyorum ve geleceğimiz için endişe ediyorum. Sanki gittikçe Gestapo veya Basiç olma eğilimi var bunlarda.

Ahmet Altan (s.a.v.) olmasa ne yapardık! Geceleri yatmadan önce Ahmet Altan'a (s.a.v.) dua ediyorum. Bir de Ahmet Altan'a (s.a.v.) hakaret eden faşistler var ki, o kâfirlerin hepsi tasfiye edilmeli! Düşündükçe gözlerim kararıyor, nefret içinde çırpınıyorum! Bir gün hepsini yok edeceğiz. Bir gün herkes Taraf okumak zorunda kalacak. Elhamdüllaltan!
Alt 05-10-2009, 20:25
babayek babayek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bunlar haberlere yansıyanlar. Yansımayan daha yüzlercesi var. Ne kadar yazık...
Alt 05-10-2009, 20:41
unbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
unbe unbe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Başarı Ödülü 

akşam haberlerinde izledim olayı.
dindar diye geçinenlerin maskeleri tek tek düşmeye devam ediyor.
önüne geleni polis yaparlarsa olacağı budur zaten.
açılım ve demokrasi budur herhalde değil mi özgürlükçü demokrat arkadaşlar?
alkışladığınız AKPnin marifetlerinden biridir bu polisler......

"Varsan,çarp!!!"
Alt 05-10-2009, 20:44
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

korku iktidarı bu.. ellerinde çok daha fazla güç olsa halkın tamamını sindirmiş olsalar siz ozaman görün neler yaparlardı bizee.. sokaklarda ellerinde kırbaç olan sakallı cübbeli adamlar ve kara çarşaflı kadınlar dolaşırdı.. ayağın mı açık?? saçın mı açıldı?? şlakk kırbaç yedin sırtından...
ve belki sırtındaki acı yıllar önce hiçbirşeyi umursmayan halkıma bir şeyi hatırlatırdı...

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 05-10-2009, 20:47
Denetimdeki Üye

Herhalde liberal aydın Cem'in bahsettiği "Avrupa tarzı, Müslüman demokrat parti" böyle oluyor. "Müslüman demokrat" halleri buysa Şeriatçı hallerini görmek istemiyorum ben! Demokrat mahalle baskısı, demokrat dayak, demokrat medya baskısı, demokrat linç... Yesinler.

Alt 05-10-2009, 20:47
unbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
unbe unbe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Başarı Ödülü 

yaptılar onu da bi ara Kızıl,eşim anlatmıştı erbakan iktidara geldiğinde bu çarşaflılar filan başı açık kızları sokaklarda durdurup tacizde bulunuyormuş.

"Varsan,çarp!!!"
Alt 05-10-2009, 23:06
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Yahu arkadaşlar

Sizleri anlamakta zorlanıyorum. Mutlaka biz ve ötekiler ayrımını yapmak zorunda mısınız.

KÖtü her yerde kötüdür. Benim kötüm daha iyidir diye bir şey olamaz. Ehveni şer de olamaz.

Tüm tabulardan kurtulup kim yaparsa yapsın her türden işkence ve zulüme, kanunsuzluga karşı çıkabilmeniz mümkün degil mi.

Bir kişi hem TSK yı, hem fettullahı, hem Akp yi, hem chp yi eleştiremez mi. Haksızlık gördügü yerde dikilemez mi.

Sene 1978. Ecevit iktidar. Devriin İçişleri Bakanı İrfan Özaydınlı. Ben bu dönemde 9 gün emniyette kaldım ve anam agladı. Ne diyecegim şimdi Ecevit işkencecidir mi diyecegim.

İşkence ve katliam devletin ana silahıdır. Tüm devlet kurumlarının çalışma yöntemidir ve partiler asla iktidar olamazlar.

Türkiye'de bir tek iktidar partisi, devlet partisi vardır. Gerisi düzmece ve senaryodur. Sizleri böyle aldatmak için ortaya konan senaryodur. Sizler de devletin ana niteligini göremez ve particilikle birbirinizi yersiniz hatta kırarsınız.

Şayet bir şeyleri suçlayacaksanız ana devlet partisini suçlayın, ama bunun için tüm tabulardan özgür olmak gerekiyor.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 05-10-2009, 23:10
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger dilaver;

ama bunun için tüm tabulardan özgür olmak gerekiyor.-dilaver-

Ahhh, nerde o gunler!

Bu arada tabularindan ozgur olamayanlari ne yapacagiz?

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti

Önerilen Siteler