Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-11-2009, 18:10
matillda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
matillda matillda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

güneşinzaptıyakın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Uyuşturucu kullananlarda da benzer halisilasyonlar görülür, esrar kullananlarda yada eroin kullananlarda bir yere sabit olarak çakılıp kalma ve uzun süre kımıldıyamama durumları sıkça yaşanır buna müptela jargonunda ''tribe'' girmek denilir, uyuşturucunun etkisi geçince kımıl zararlısı olmaktan çıkarlar. Her şey beyindeki yaşananlar olarak kalır geride. Bazı müptelalar ise özellikle ''tribe'' girmek için bir kaç maddeyi aşırı miktarda alırlar.

Amiyane ya da başka bir tabirle de bu "trip" meselesine "kitlenme" de denmektedir
Bir de "karabasan" halisünasyonu vardı. Ak sakallı pıtırcık dedenin gerek renk gerek yaklaşım kısaca her açıdan karşıtı olan şahıs düşlerde gelip "gebereceksiinnhh.!" gibilerinden acımasız tavrıyla pek çoğumuzun ümüğüne (imik miydi yoksa doğrusu emin değilim) basmıştır.
İnsan şekillileri de gerçek hayatta; polis, patron, yetkili müdür, zengin riçiriçsonradangörmepiç, ukela dümbeleği, şerefsiz sevgili v.b.. kılıklarında toplum içinde fazlasıyla yer alıp düşsel imgelerdekilerden katbekat daha tehlikelidirler.

imza: bağrıyanık tecrübeli kişiler cemiyeti

kuşku aramızda bir dil oldukça, her sözcük ayrı çoğalacak beyin kıvrımlarımızda. kuşku aramızda bir dil.
Alt 04-11-2009, 18:29
mindar mindar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

islam inancında karabasan basması cin çarpması gibi şeyler yoktur.
islam bunlardan beridir. sadece Allah insan ve cnleri bana ibadet etsinler diye yarattım der ve cinleri dumansız ateşten yarattığını söyler bu kadardır biligi ilerisini aramak yersizdir.
cin çarpmaz ama alkol çarpar
alkol ve sigara hadi dini felan geçtik. insanlığa zararlı şeylerin reklamnı yapmnız sizin adalet dürüstlük kardeşlik ilkelerinize ne kadar uyar.

amaç islama müslümanlara zıtlık olsun da nasıl olursa olsun.
Alt 04-11-2009, 18:40
proximo proximo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

mindar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
islam bunlardan beridir. sadece Allah insan ve cnleri bana ibadet etsinler diye yarattım der ve cinleri dumansız ateşten yarattığını söyler bu kadardır biligi ilerisini aramak yersizdir.
alkol ve sigara hadi dini felan geçtik. insanlığa zararlı şeylerin reklamnı yapmnız sizin adalet dürüstlük kardeşlik ilkelerinize ne kadar uyar.

Nihat Hatipoğlu din propagandasında (halkı uyutmada-avutmada) ve “rating” için gözde isimlerden biri. Çok duygusal anlatımı var; insanın ağlayası geliyor(!)
Cinlerden bahsediyor. Onlar da yer, içer, çoğalır, savaşırmış!.. Cinler arasında hiç meydan savaşı olmuş mudur, onların silahları nasıldır, taktikleri nelerdir, cinler insanlara toplu olarak saldırmışlar mıdır, aralarında fizikçi var mıdır, edebiyatları nasıldır, tarih bilincine sahip midirler, müzik yaparlar mı, maddeyi nasıl görüyorlar, atomu-elektronların hareketini görebiliyorlar mı, bazıları hariç olmak üzere (!) insanların onları görememesi ama onların insanları görmesi dikizcilik, günah ve insanlara haksızlık değil midir, gibi sayısız soru aklıma geliyor ama…
En “hoş”u, cinlerin yiyecekleri arasında kemiklerin olduğunu ve bunu “peygamberimizin” bildirdiğini söylüyor. Ancak hadisi eksilterek, başını ifade etmeden veriyor. Şöyle ki, hadise göre, Muhammed, kemikleri taharet için kullanmayınız, çünkü onlar cinlerin yiyeceğidir, der! Ayrıca kemik yediklerine göre anatomileri ve metabolizmaları nasıl, mideleri var mı, yiyecekleri nasıl sindiriyorlar gibi de bir çok soru geliyor insanın aklına! Bu paragraflara yapacak bir yorumun var mı?Sevgili mindar.
Alt 04-11-2009, 18:42
matillda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
matillda matillda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

mindar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Aklımın köşesinden zıtlık yapmak geçtiyse islamın cinleri gözümü oysun "mindar".
Alınganlık etmeyip, renkli yorumlara da açık olmak lazım.

imza: bir zenci

kuşku aramızda bir dil oldukça, her sözcük ayrı çoğalacak beyin kıvrımlarımızda. kuşku aramızda bir dil.
Alt 04-11-2009, 20:14
anarko anarko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu karabasan,ağıroturan,cin peri algılamaları gözlemlerime göre nedense ergenlik çağlarının ürünü olarak ortaya çıkıyoor.

Bu yaşlarda bu tür algılamaların nedenini açıklayamam, açıklayan biri çıkar elbet.

Bu yaşlaradaki benzer algıların tramvasından kurtulamayan yetişkin sınıfına girmiş olanlarda da görülüyoor.

bu yetişkin türlerinde de mutlaka psikolojik sorunlar oluyoor.
Alt 05-11-2009, 03:23
mongus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mongus mongus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

güneşinzaptıyakın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Uyuşturucu kullananlarda da benzer halisilasyonlar görülür, esrar kullananlarda yada eroin kullananlarda bir yere sabit olarak çakılıp kalma ve uzun süre kımıldıyamama durumları sıkça yaşanır buna müptela jargonunda ''tribe'' girmek denilir, uyuşturucunun etkisi geçince kımıl zararlısı olmaktan çıkarlar. Her şey beyindeki yaşananlar olarak kalır geride. Bazı müptelalar ise özellikle ''tribe'' girmek için bir kaç maddeyi aşırı miktarda alırlar.
uyuşturucu kullandım fakat bunun ilkini yaşadığımda kullanmıyodum , 2 cisini yaşadığımda kullanıyodum, bende duyuyodum önce böyle birşey nasıl olur diye yaşayınca görüyo insan anlatmakla olmuyo aslında,ayrıca 2.ci seferde gökten doğru , yanımdaki pencereye inen insanın 4 karı büyüklüğünde simsiyah bir silüetti, onu görmem ve sağ ayağıma dokunnmasıyla, hareketsiz kaldım bir yılan gibi yukarı çıkıp boğazıma baskı uyguladı ses dahi çıkaramadım anladımki ölümde böyle bişey haberdasın,fakat ne kımıldıyosun nede ses ediyosun,trib , uyuşturucu filan hikaye, gözümle görüp hissettiğim şeyi senin bana her türlü naneyi anlat inanmam,sonra öğrendimki ışığa gelemz ve kaçarmış, o gün bugündür ışıksız yattığım çok nadirdir, ayrıca duada ettim.inşaallah başına gelirde anlarsın, yoksa beni anlaman zor.
Alt 05-11-2009, 03:46
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

mongus
dostum boşver böle şeyleri
sen güzel bir kardeşe benziyosun....
bu boktan evrende bir kıvılcım hayat denen şey.
takıl kafana göre.
bu gün varsın yarın yok.
tadını çıkar demiyorum.
bu kadar kahpeliğin olduğu dünyada biz hiç bi şeyin tadını çıkaramayız.
Alt 05-11-2009, 03:52
mongus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mongus mongus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sağol anarchist, bende kendime göre , kutsal kitao, geçmiş tarih, mantığım, hislerim ve yaşadıklarımla birşeyler yazıyorum vaktim oldukça.
Alt 05-11-2009, 04:06
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

uyuşturucu kullandım fakat bunun ilkini yaşadığımda kullanmıyodum , 2 cisini yaşadığımda kullanıyodum, bende duyuyodum önce böyle birşey nasıl olur diye yaşayınca görüyo insan anlatmakla olmuyo aslında,ayrıca 2.ci seferde gökten doğru , yanımdaki pencereye inen insanın 4 karı büyüklüğünde simsiyah bir silüetti, onu görmem ve sağ ayağıma dokunnmasıyla, hareketsiz kaldım bir yılan gibi yukarı çıkıp boğazıma baskı uyguladı ses dahi çıkaramadım anladımki ölümde böyle bişey haberdasın,fakat ne kımıldıyosun nede ses ediyosun,trib , uyuşturucu filan hikaye, gözümle görüp hissettiğim şeyi senin bana her türlü naneyi anlat inanmam,sonra öğrendimki ışığa gelemz ve kaçarmış, o gün bugündür ışıksız yattığım çok nadirdir, ayrıca duada ettim.inşaallah başına gelirde anlarsın, yoksa beni anlaman zor.
Gelmez kardesim bizlerin basina, bizim hayal dunyamizda oyle birsey yok, sizde inancinizdan dolayi var oldugu icin beyninizin oyunlarina kaniyorsunuz.
oculerle korkutulmaya, bir de din faktorunu eklerseniz, cikacak sonucun mongus olacagi asikardir. Umarim siz silkinir ve bu tur sacmaliklardan aritirsiniz kendinizi; goreceksiniz, ne cin kalir ne peri...

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 05-11-2009, 04:21
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

saat 03,18
ateisti müslümanı şurda birkaç kişiyiz.
dünyadan içindekilerden olup bitenden rahatsız uykusuz üç beş kişi.
boşverin gerisini.

Önerilen Siteler