Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-11-2009, 14:57
-Musluman- -Musluman- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart kadın güçsüz yaratılmıştır

kurandaki ayetleri görmezden gelip kadın erkek eşittir diyen reformist müslümanlara ve dinsizlere sesleniyorum.kadın erkekle aynı şartlarda yaratılmamıştır.kadın erkekten daha güçsüzdür,kadın erkeğe göre daha az beynini kullanabilir(bu iddia bilimsel deneylerle kanıtlanmıştır),kadınını ve çocuğunu koruyan erkektir,erkek eve para getirendir ve bunun gibi birçok sebebten erkeğin fani hayatta daha üstün olduğu görülmektedir.bu sebeble erkek ile kadın eşit olamaz.nisa34 gibi ayetler boşuna değildir!
Alt 22-11-2009, 15:59
AhbAp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AhbAp AhbAp isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Nihayet İslam'ı yüceltmek adına Kuran'ı çiğneyen müslümanlardan hariç birinin yorumunu okumak şansı bulduk. Yazdıklarınızın içeriğinin yanlış veya doğru olması başka, bunların Kuran'da yer alıp almadığının tartışılması başka.

Yazdıklarınızın Kuranla bir alakası olmadığını savunan müslüman arkadaş çok fazla. Akıllarınca kendi inandıkları Allah'a din öğretiyorlar, dini Allah'tan öğrenmek yerine.

Bunun ötesinde, (Kuran'a dayanmakla birlikte) iddialarınızın bilimsel hiçbir temeli yoktur. Fiziksel güç kullanımı açısından erkek, kadından güçlü olabilir. Ancak kadının beynini daha az kullandığını gösteren bilimsel çalışmalardan bahsetmişsiniz. Keşke bu çalışmaları inceleyebileceğimiz linkler koysaydınız.

Konu zamanla gelişecektir elbette. Bu çalışmalardan daha fazla söz etmelisiniz.

Bu arada, siteye de hoş geldiniz!

When You Kill A Man, You're A Murderer
Kill Many And You're A Conqueror
Kill Them All And You're A God!

----------------

war is over
(if you want it)
Alt 22-11-2009, 17:21
Üye

kadının daha az beyinini kullandığını adını hatırlamadığım bir televizyonun haber kanalında izlemiştim.yalanda olabilir belki ama erkeklerin üstün yaratıldığı su götürmez bir gerçek.kadınlar kapanmakda zorundadır,koca sözü dinlemekte zorundadır bunlar kutsal kitabımızın ayetlerinde işlenir,kocasına karşı gelen kadınlara rabbim cehennemi uygun görmüştür.
Alt 22-11-2009, 17:32
Kıdemli Üye

-Musluman-´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kadının daha az beyinini kullandığını adını hatırlamadığım bir televizyonun haber kanalında izlemiştim.yalanda olabilir belki ama erkeklerin üstün yaratıldığı su götürmez bir gerçek.kadınlar kapanmakda zorundadır,koca sözü dinlemekte zorundadır bunlar kutsal kitabımızın ayetlerinde işlenir,kocasına karşı gelen kadınlara rabbim cehennemi uygun görmüştür.
Müslüman,

Takdir edersin ki, iddia bu şekilde desteklenemez. Hatırlayacağın hatta sunacağın kaynaklar olmalı öncelikle. Yalan olabileceğini kendin de söylüyorsun, o halde neyi kabul etmemizi bekliyorsun?

Bir de Kuran'ı Kuranla ispatlayamazsın. Şöyle düşün: İşlemediğim bir cinayet nedeniyle yargılandığımı varsayalım ve sen de bu davanın hakimisin. Savunma olarak, cinayet saatinde orada olmadığımı söylüyorum. Bu savunma üzerine, bunu ispatlayıp ispatlayamayacağımı mı sorarsın yoksa "Adam orada olmadığını söylüyorsa doğrudur, beraat!" mi dersin?

Konu zaten, Kuran'da kadının ikinci sınıf (hatta sınıfa bile giremeyecek kadar değersiz) olarak tanımlanması. Şimdi bunun yanlış olduğunu söylediğimizde, "Bakınız bunun ispatı Kuran'dır" demen yanlış olur. Kadının "eksik" olduğunu(!) başka kaynaklarla ve bilimsel olarak ispatlamalısın ki, bizler de "Yahu durum hakikaten böyleymiş ve bu zaten Kuran'da da yazıyordu. Demek ki Kuran gerçekçi ve sahtelikten uzak, ilahi bir kaynaktır" diyebilelim. Umarım anlatabilmişimdir.

----------------

war is over
(if you want it)
Alt 22-11-2009, 17:38
Üye

ne demek istediğinizi anladım kanıt istiyorsunuz.ama ben zaten yazarken bol keseden atmıyorum,haber kanalında duyduğum şeyi yazmıştım yukarda.allah'ın yarattığı doğaya bile bakarsak dişinin sadece doğurmak dışında hiçbir işe yaramadığını herşeyi erkeğin halletiğini görürüz.
Alt 22-11-2009, 17:47
Kıdemli Üye

-Musluman-´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne demek istediğinizi anladım kanıt istiyorsunuz.ama ben zaten yazarken bol keseden atmıyorum,haber kanalında duyduğum şeyi yazmıştım yukarda.allah'ın yarattığı doğaya bile bakarsak dişinin sadece doğurmak dışında hiçbir işe yaramadığını herşeyi erkeğin halletiğini görürüz.
"Dişinin doğurmaktan başka birşeye yaramaması"...

Ben senden kanıt istedim ama sen safsatalarını sıralamaya devam ediyorsun.

Annene bu kadar mı kıymet veriyorsun mesela? Bir kızkardeşin olsa, evlense ve kocasından çok çekse, kardeşinin kocası "İşlevi sadece doğurmak olan bir varlığa bir de insan muamelesi mi yapacaktım" dese, "doğrudur" deyip geçecek misin?

Kadının konumunun erkeğinkiyle eşit olamayacağını gösteren kaynakların varsa sun. Bunun dışında sağlam bir Kuran mümini olduğun ortada. Müslümanlık budur zaten. Ama müslümanlığın yanlış olduğunu anlaman gerekiyor ve bunu anlamak çok zor değil. Kuran dışı kaynaklarla Kuran'ı karşılaştırmak, bunu yaparken azıcık objektif olmak yeterli.

----------------

war is over
(if you want it)
Alt 22-11-2009, 18:04
Üye

AhbAp´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunun dışında sağlam bir Kuran mümini olduğun ortada. Müslümanlık budur zaten.
bu lafınız için teşekkür ederim.olmayı çalıştığım şey budur zaten.gerisi hikaye!
Alt 22-11-2009, 18:12
oldschool oldschool isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kadın yada erkekten bir diğerinden üstün denemeyebilir ama kadın ve erkek eşit yada aynı değildir. farklıyız işte...
Alt 22-11-2009, 19:16
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

birinin fena halde bizle maytap geçtiğini düşünüyorum.

Dişilerin tek işlevi doğurmakmış diyor -müslüman- Muhammed de onca karıyı ha bire doğurup ona oğullar verdikleri için karı olarak tutmaya devam etmiş olmalı.

Hadi tüm dölden kesilen, kısır karıları topluca imha edelim ki işlevsizler layık oldukları yeri boylasın, sübyanların önü açılsın.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 22-11-2009, 19:41
Üye

sadece doğurma işlevi değil başka işlevleride var tabiki.sonra napardık erkek erkeğe? haşa!

Önerilen Siteler