Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 24-11-2009, 13:22
tyd13 tyd13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart GENEL DUYURU: -Musluman- Hakkında

Azizler, Azizeler ve Üstadlar
Üyemiz -Musluman- müslüman olmadığını itiraf etmesine rağmen onun müslümanlığı hakkında mesaj yazan üyelerimizin aşağıdaki mesajı okumalarını öneriyorum. Yapıcı olmaya çalışınız.

http://www.turandursun.com/forumlar/...973#post262973
Alt 24-11-2009, 13:34
mitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mitch mitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

tyd13´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Üyemiz -Musluman- müslüman olmadığını itiraf etmesine rağmen onun müslümanlığı hakkında mesaj yazan üyelerimizin aşağıdaki mesajı okumalarını öneriyorum. Yapıcı olmaya çalışınız.

İyi o zaman; Yapıyorum, Yapıyoruz, Yapıyorlar.

Bunun neresine ne yapalım, yapılan emeklere yazık değil mi?
Alt 24-11-2009, 14:31
Yasaklandı

mitch´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İBunun neresine ne yapalım, yapılan emeklere yazık değil mi?
Azizim Yöneticiler mesajlarınızı mesajlarınızla ilgili konulara aktarak emeklere yazık olmamasını sağlayabilirler. Gördüğünüz gibi emeklere yazık olmamış oluyor, DEĞİL Mİ?
Alt 24-11-2009, 16:26
Averroes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Averroes Averroes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Salt İslam hakkında attığı yalan ve iftiralarla anti-islamik hissiyatı zirveye taşımak ve de herşeyden önemlisi "sadece eğlenmek" amaçlı siteye giriş yapmış (kendi itirafıdır); bir dine, düşünceye, fikre bu kadar yalan ve iftira dolu yorumlarla (mesela kadın erkeğe hizmet için yaratılmış, seks için yaratılmış) saygısızca yaklaşmış biri yalan söylemek, iftira atmak ve insanları aldatmak konusunda kaynağı meçhul bir yerden daha saygılı ateist arkadaşlarını hayal kırıklığına uğratmış ve resmen siteyle (neyse onu demeyeyim) maytap geçmiştir.

Nasıl olsa söylediğin yalanlar ve attığın iftiralarla ilgili hesap verilebilirliğe inanmıyorsun. Hoş, vicdanın da çöp tenekesine dönmüşse daha kim tutar seni. Yürü koçum TD sitesinin tadını çıkar!

-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-

"The Usual Suspects" filminden
Alt 24-11-2009, 17:22
ugorur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ugorur ugorur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

ugorur isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Bunun gibi insanlar yüzünden teistler bizi insanlıktan bir haber canavarlar olarak görüyorlar. Nietzsche'nin üstinsanı gibi bu insanda ancak altinsan konumuna girebilir. Bize düşen bu insanı uyarmaktır, ötesi değil.

Not: Nietzsche'nin tabiri üstinsan ne kadar gerçek olabilirse bu altinsan tabiride o kadar gerçektir. Amacım hakaret değil sadece vurgudur.

Saygılarımla
Umurcan Görür
Alt 24-11-2009, 18:19
mitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mitch mitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Azizim Yöneticiler mesajlarınızı mesajlarınızla ilgili konulara aktarak emeklere yazık olmamasını sağlayabilirler. Gördüğünüz gibi emeklere yazık olmamış oluyor, DEĞİL Mİ?
Sevgili azizim tyd13; her ne kadar mesajlarımızın boşa gitmesini düşünebilecek olsam da; esas mesele bu kişiliğin yaptığı hareketten dolayı, sevmediğim bu olayı tasvip etmediğimi söylemekti amacım...

Başka iş yokmuydu da bu tür bir girişimde bulunuyor bu zatı muhterem'i zevatı mugayyit? Bunları ben mi söyledim?!!!! Burası şaka.Ayrıca; tamamen yanlış cümle de kurmuş olabilirim. Sadece duyduğum birkaç taihi sözleri harmanladım.

Ama gerçekten de bu şekilde davranması gerekmezdi. Diğer arkadaşlarımızın dediği gibi; bu tür davranışlar Tesitlerin bizleri çok yanlış tanımalarına sebep olur.
Anlayış gösterilmesi bence doğru olmaz...

Not: Alıntımı da düzgün yapınız lütfen: Cümlem "İBunun" diye başlamıyor, "Bunun" olması gerekiyordu!

Konu mitch tarafından (24-11-2009 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.
Alt 24-11-2009, 18:42
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şuanda  online konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Fark nerede, eğer fark sadece yapay bir kişilikle sunumdan öte değilse -Musluman- gibi hatta ondan kat be kat daha ileri derecede tipler fazlasıyla mevcuttur. Bana göre -Musluman- bir tiplemedir bu tiplemenin dayanağı ile örtüşen gerçek tipler mevcut ise(belkide haddinden fazla) aslen bunuda görebilmek gerekir diye düşünüyorum.

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 24-11-2009, 18:50
Psiko Psiko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili spartacus ;

Yapay kişiliğin yaptığından çok daha fazlasını,
Doğal kişiliklerin olduğu bir sitede Turan Dursun sitesi katılımcıları olarak bizzat yaşadık ve gördük.
Ancak,
Kötü örnek emsal teşkil eder mi ya da etmeli mi ?

Kendin için istemediğini,başkaları için de isteme.
Alt 24-11-2009, 19:50
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şuanda  online konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Sevgili Psiko zaten bu yönü eksik bırakmak istemezdim eğer tamamlanmamış olsa idi (önceki mesajlarda yeterince dile getirilmiş). Geçerken aynen sizinde ifade ettiğiniz ölçüde değinmek istedim. En sonunda yapbozumuz bitti. Sonuç: tencere dibin kara seninki benden kara : )

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 24-11-2009, 21:03
Yasaklandı

mitch´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili azizim tyd13; her ne kadar mesajlarımızın boşa gitmesini düşünebilecek olsam da; esas mesele bu kişiliğin yaptığı hareketten dolayı, sevmediğim bu olayı tasvip etmediğimi söylemekti amacım...

Başka iş yokmuydu da bu tür bir girişimde bulunuyor bu zatı muhterem'i zevatı mugayyit? Bunları ben mi söyledim?!!!! Burası şaka.Ayrıca; tamamen yanlış cümle de kurmuş olabilirim. Sadece duyduğum birkaç taihi sözleri harmanladım.

Ama gerçekten de bu şekilde davranması gerekmezdi. Diğer arkadaşlarımızın dediği gibi; bu tür davranışlar Tesitlerin bizleri çok yanlış tanımalarına sebep olur.
Anlayış gösterilmesi bence doğru olmaz...

Not: Alıntımı da düzgün yapınız lütfen: Cümlem "İBunun" diye başlamıyor, "Bunun" olması gerekiyordu!
Azizim Bu olayı ben de tasvip etmedim. Fakat dinsel inancı olmayanların hepsinin iyi ve düzgün karakterli olduğunu düşünmediğimden bu olayı doğal olarak görüyorum. Fakat bu üyeye -ben de dahil- yanıt veren üyelerin de kabahati olduğunu düşünüyorum. Ayriyeten dinsel inancı olan üyelerin çoğunun salt kötü örnek olan bu üyeye bakarak dinsel inancı olmayanları değerlendireceklerini düşünmüyorum. Fakat dinsel inancı olmayanlara ön yargısı olan yeni üyelerimiz için ortaya konabilecek kötü bir örnek olacaktır. Ancak bu yeni üyelerimiz sitemizde katılımcı olmaya devam ederlerse kendi kanaatlerini oluşturacaklardır. Bu olay ön yargılı yeni üyelerimizin dinsel inancı olmayanları tanımlarını biraz geciktirecektir. Ön yargılı eski üyeler ise uzun süredir sitede oldukları ve dinsel inancı olmayanlara karşı kanaatlerini beliledikleri için bu olayın bir etkisi olmayacaktır. Ayriyeten eski üyelerimizin ve yeni üyelerimizin kanaatlerinin üyeden üyeye değiştiğini ve/veya değişeceğini ve kanaatlerinin dinsel inançlılık/inançsızlık açısından belirlenmediğini ve/veya belirlenmeyeceğini düşünüyorum. Yani her üyeye bir birey gözüyle bakacaklardır.

Not: Alıntı yaparken düzenleme süresini aştığında o sorunu fark ettim. Özür dilerim.

Önerilen Siteler

Etiket
-musluman-