Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-12-2009, 01:01
dogruluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dogruluk dogruluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Exclamation Bebek Katili Serbest mi Kalıyor

Çok merak edİyorum aramizda hala vatani sahİp Çikacak İnsanlar varmi dİye yaziyorum.

HABERLERDE BEBEK KATİLİN TEKRAR YARGILANACAGI HATTA SERBEST BIRAKILACAGI GÜÇLÜ İDDAALAR VAR

Yarin bebek katİlİ apo nun serbest birakilsa ne hİssedersİnİz.gÜn geÇtİkÇe bazi degerlerİmİzİ yetİrdİgİnİz Şu gÜnlerde bÖyle bİr Şeyle karŞilaŞsaniz ne hİssedersİnİz

Örümcek,işini dokumacıya benzer şekilde gördügü gibi arı da petegini yapmada pek çok mimarı utandırır.Ne varki; en kötü mimarı en iyi arıdan ayıran şey mimarın yapısını gerçekte kurmadan ,önce onu imgesinde kurabilmesidir.
Alt 04-12-2009, 10:25
kim kim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

dogruluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok merak edİyorum aramizda hala vatani sahİp Çikacak İnsanlar varmi dİye yaziyorum.

HABERLERDE BEBEK KATİLİN TEKRAR YARGILANACAGI HATTA SERBEST BIRAKILACAGI GÜÇLÜ İDDAALAR VAR

Yarin bebek katİlİ apo nun serbest birakilsa ne hİssedersİnİz.gÜn geÇtİkÇe bazi degerlerİmİzİ yetİrdİgİnİz Şu gÜnlerde bÖyle bİr Şeyle karŞilaŞsaniz ne hİssedersİnİz
ergenokon sanıkı paşalar sokakta geziyoken. Mustafa Balabay içerde yatıyosa.
Onuda başıboş salarlar sokaka.

Acil önnem olaraktan kuduz aşışı yaptıralım heman.
Alt 05-12-2009, 00:30
eylemsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
eylemsel eylemsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Böyle başlık altında,konunun tartışılması çok sakıncalı olacaktır. Propağanda havası çok fazla. A, desek ....... denir.

İnsan kendini yalnızca insanda tanır. GOETHE
Alt 05-12-2009, 12:59
dogruluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dogruluk dogruluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

benim bu başlıgı açmamım sebebi insanların gelecekte olan şeylere nasıl tepki verecekleri idi. ama görüyorum ki insanlar bu nları kabul etmiş vatan millet aşkı silinmiş bir millet oldugumuz tekrar gözler önünde

gelecekte başkanımız bir bebek katili olcak.şimdiden başladı bile ülkeyi ele geçirmeye yerini begenmezmiş .ya sen kimsin bebk katili bunu atıcaksın diyarbakır yada sinop cezaevi hücrelerinden birine önüne de 1 bardak su küflü ekmek işallah bunları yapan biri de çıkar

vee hala uyuyoruz uyutuluyoruz.ama insanlarımız farkında degil. bugün ben çok bilgiliyim diyen biri biri bile bir tarikatın eli.soner yalçın ne güzel demiş uyu güzel türkiye diye biz uyuyalım bbunlar topraklarımı satsınlar.bir tek canını yananlar işin farkında tabi insanlar canı yanındı mı farkına varıyorlar

bana dokunmayan yılan bin yaşasın meselesi kıçınnıza tekmeyi yerken görüşcez. bu kadar vatanına ihanet olur mu? evet biz bu ihaneti susarak yapıyoruz.biz ki nazım hikmeti vatan hainligiyle suçlayan bir millet ne beklenir sadece televizyon başında çigdem çitlemeyi , yada şakşalamayı neden şakladıgını bilmedigi halde

hepimiz susalım; yılan bize dokuncaya kadar .o zaman geç kalmayız

Örümcek,işini dokumacıya benzer şekilde gördügü gibi arı da petegini yapmada pek çok mimarı utandırır.Ne varki; en kötü mimarı en iyi arıdan ayıran şey mimarın yapısını gerçekte kurmadan ,önce onu imgesinde kurabilmesidir.
Alt 05-12-2009, 23:43
barudi barudi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

siz karı kız rakı şarap seviyorsunuz adamda katletmeyi seviyor dünyaya bir kere gelmiş ne de olsa istediğini yapıyor tıpkı sizler gibi nasıl özgürlük istiyorsanız onun da özgürlük anlayışı bu şekilde demek ki, eeee madem tanrı felan da yok size göre serbest kalma korkusu niye?
Alt 05-12-2009, 23:50
sinner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sinner sinner isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sinner - MSN üzeri Mesaj gönder

Öcalan (uzun) bir süre daha içerde kuzu kuzu yatacak.
Hükümetin kamoyu tepkilerini dikkate alarak böyle bir açılıma henüz cesaret edebileceğini düşünmüyorum.

Ancak benim şu günlerde dikkatimi DTP'lilerin Türk Bayrağı'na her gördüğü yerde saldırması çekiyor. Bu nefreti gördükten sonra DTP'lilerin Milli Birlik ve Demokratik Açılım sürecine nasıl yaklaştıklarını daha iyi anlıyorum...
Alt 06-12-2009, 00:02
byspy byspy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Vatan haini,bebek katilinin serbes kalması mümkün değil bakın herkes açılıma canı gönülden inanıyordu hatta buna inanıp kürt devlet kurulsa bilmem ne falan gibi tartışmalar başlamıştı ama ne oldu tokat türk halkından geldi.

Aslında bu başlığa bir çok kişinin yazması lazım ama malum yazamazlar alimallah maskeleri düşer,takke iner

aslında fazla şaşırmamak lazım bu karaktersizliklere sonuçta desteklenen parti başkanları ne diyor;
birisi analar ağlamasında takılıp kalmış papağan misali ağlamasında ağlamasın
diğeride hani şu bölücü örgütünün sözcülüğünü yapan karaktersizlerden kurulu parti izmirdekilere anlattı açılımı herkez öğrensin işte açılım apo denen şahsiyetsizin hücresindeki metre kare hesabından başka bişey değilmiş.

Asıl sorun gereğinden fazla duygusal olan kürt halkında.Hemen kandılar bu satılmışların sözlerine halada kanmaya devam ediyorlar ülkenin birçok yerinde olay çıkartıyorlar.Yazık hala kendilerinin haklarını savunduklarını sanıyorlar ama bilmedikleri şey sizin haklarınız,durumunuz bu satılmış insanların umrunda değil

Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...
Alt 06-12-2009, 00:24
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sevgili byspy sizin bu konudaki çözüm önerileriniz nedir acaba?
siz ortada bir sorun görüyormusunuz??

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 06-12-2009, 06:42
byspy byspy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili kızıl,

Arada çok ince ama bir okadarda güzel bir çizgi varki kimse bunu görmüyor.Anlatıyım;

Bir kürt halkı var ortada saf ve cahil kalmış,kültürünü yaşayamamış,asimilasyona uğramış en kaba tabir ile ezilmiş ama bu halk terör denen illeti bitirebilecek ne varsa 4 koldan sarılacak kadar saf aynı zamanda ,sormuyor neden niçin sonunda bişeyler olucak sanıyor neyse.

Farzetki bu açılım denen saçmalık oldu Dağdaki vatan hainleri indi pişman değiliz dediler yine olsa yine yaparız dediler ama şevkatli savcılarımız onları affeti sen farkında değilsin aslında çok pişmansın dedi özgürlüklerini verdi(!) Hadi bunlar oldu sen sanıyormusun Güney doğu anadoluda sorun biticek?Metropollerdeki eğitim,sağlık koşulların olucak?Toprak ağalığı biticek 2 karış toprağın olucak,ekicek sin yada besliceksin mi sanıyorsun??Törenin biteceğini mi sanıyorsun??

Şimdi sevgili kızıl senin için hangisi önemli yukarda yazıklarım mı?? Yoksa DTP başkanın söylediği gibi önce Pekeke nin dağdan inmesi mi??

Yukarda yazdıklarım herşeyinden öte yaşayabilmen,gelişebilmen için gerekli olan şeyler peki bu adamlar neden bunları istemiyorda imralının metre karesi diye tutturuyorlar?

Mademki bu kadar önemsiyorsun kürt halkının haklarını be başkan hastane desene her yıl binlerce insan bu sebepten ölüyor oralarda,yol istesene hala yolu olmayan köyler var ne diye sözde liderliğini yaptığı halkın dilini bile bilmeyen bir kansızı konuşuyorsun??

Çok mu önemli tuncelinin dersim olması yada diyarbakırın amed olması bunlarmı öncelikler ?

ama bir başka başlıkta söylediğim gibi koyun çoksa çoban elbet bulunur

Çözüme gelince sen eğer ordaki insanlara iş verirsen,aş verirsen,eşit haklar ve satatü verirsen eğitim,sağlık verirsen kimse çıkıp bağırmaz değil mi??

Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...
Alt 06-12-2009, 23:47
En el hak En el hak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

byspy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vatan haini,bebek katilinin serbes kalması mümkün değil bakın herkes açılıma canı gönülden inanıyordu hatta buna inanıp kürt devlet kurulsa bilmem ne falan gibi tartışmalar başlamıştı ama ne oldu tokat türk halkından geldi.

Aslında bu başlığa bir çok kişinin yazması lazım ama malum yazamazlar alimallah maskeleri düşer,takke iner

aslında fazla şaşırmamak lazım bu karaktersizliklere sonuçta desteklenen parti başkanları ne diyor;
birisi analar ağlamasında takılıp kalmış papağan misali ağlamasında ağlamasın
diğeride hani şu bölücü örgütünün sözcülüğünü yapan karaktersizlerden kurulu parti izmirdekilere anlattı açılımı herkez öğrensin işte açılım apo denen şahsiyetsizin hücresindeki metre kare hesabından başka bişey değilmiş.

Asıl sorun gereğinden fazla duygusal olan kürt halkında.Hemen kandılar bu satılmışların sözlerine halada kanmaya devam ediyorlar ülkenin birçok yerinde olay çıkartıyorlar.Yazık hala kendilerinin haklarını savunduklarını sanıyorlar ama bilmedikleri şey sizin haklarınız,durumunuz bu satılmış insanların umrunda değil
bence ortada bir karaktersiz varsa oda sen olabilirsin by spy

nedenine gelince

1.6 milyon seçmenin resmi temsilcilerine bu hakareti yapma hakkını nereden alıyorsan hiç zoruna gitmesin bende oradan alıyorum

senin kör mantığınla hareket edersek,

kürtlerde aile planlaması yok denecek kadar azdır

her aile en az 5 nufustan oluşur

1.600*5 =8.000.000

senin mantığınla yola çıkarsak by spy

1-bu ülkede yıllardır inkar edilen bir kürt realitesi vardır

2-dtp bu insanların resmi temsilcisidir

3-eğer dtp yi pkk nin uzantısı olarak görüyorsanız

4- 8 milyon insana göre aptullah öcalan saygın bir insandır

bu senin yaklaşımın

o halde

karaktersiz ve şahsiyetsiz sözünü bu 8 milyon seçmen 8 milyon kez sana iade ediyor

buna bende dahil

Önerilen Siteler