Suikast haberleri tamamen medya'nin rayting amacli asiri yorumlarindan kaynaklaniyor.
Tabiiki boyle bir haber de AKP'nin magduriyet durumundan siyasi pay cikarmasina yariyor.
Simdi ortada resmi olarak aciklanmis gercekleri siralayalim:
1) Yakalananlar ozel hareket birimlerine ait ust rutbeli subaylar.
2) Ele gecirilen belgelerde / notlarda basbakan yardimcisinin, TBMM baskaninin adresleri var.
3) GenelKurmay'in aciklamasina gore bu subaylar ordu icindeki kostebegi yakalamaya calisiyorlar.
Ben bu gerceklerden sunu cikariyorum:
Genelkurmay, Taraf'ta yayimlanan AKP ve Gulen'i bitirme eylem planlari, savciliklara yollanan islak imzali belgeler daha oncesinde Daglica baskininin ordu istihbarati tarafindan onceden biliniyor belgelerinin basina sizmasindan sonra belli ki bu bilgilerin hangi ust rutbeli subayin disariya sizdirdigini arastirmaya baslamis....
Isin vahim kismi da bunun hukumet tarafindan yapildiginin suphesi .... O yuzden hukumetin onde gelen isimlerinin adresleri var bu subaylarin elinde.
Bu yakalanan subaylarin uzerinde Arinc'in adresinin cikmasi da gosteriyorki bu subaylar bu goreve daha yeni baslamislardi ..... Yoksa adresi zaten biliyor olurlardi .... Yani adresi kagida yazmalarina gerek yoktu. Alinan bilgilere gore bu izleme uzun zamandir suruyormus ..... demekki bu izleme isini yapan daha bir cok subay var isin icinde .....
Butun bunlardan su sonuc cikiyor:
Gercekten de Genelkurmay bunyesinde bazi subaylar grubu eylem planlarini hazirlamislar, ve bu planlar ortaya cikinca da , bu bilgileri disariya sizdiran kostebegi yakalamak icin eyleme gecmisler. Ve bu eylemlerden Genelkurmay'in basbakan'in haberi yok !!!! Yani memurlar amirlerini izletiyor. Amirlerin haberi yok .... Cunku bu kostebegin hukumet yanlisi olduguna kanaat getirmisler, dolayisiyla hukumetin basindakilerinin evlerini gozetleyip suc (????) ustu yakalamayi planlamislar ......
Burada esas sucu isleyen kim ? Bunu sizin yorumlamalariniza birakiyorum.
saygilar,
3.yol
|