Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-02-2010, 10:28
En el hak En el hak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart vahşet

link http://www.ntvmsnbc.com/id/25053450/

video http://video.ntvmsnbc.com/?362367#v2...39025230172106

Tanrım;

Bugün gerçekten varolmanı diledim. .............................. Sen senin gönderdiğin din adına katledilen 16 yaşındaki bir kızcağızın vahşice katlini izlerken yüzündeki ifadeyi görmek istedim. Ve senden daha fazla tiksinmek.

-----

Bir ateistin tanrıya mektubu artık neredeyse klişeleşmiş bi konu, o yüzden fazla uzatmıycam. Kimse benim tanrıya nasıl sövdüğümü görmek için okumaz bu kadar yazıyı. Bir tanrı düşünün ki, bir din gönderiyor, insanlar bu din uğruna birbirlerini öldürüyor. Ve tanrı otıurup bunu izliyor. Kimse de nooluyo lan demiyor kafasını kaldırıp da.

Henüz 16 yaşındaki bir kız çocuğu, erkeklerle konuştuğu gerekçesiyle ailesi tarafından diri diri gömülüyor. Bakın infaz ediliyor demiyorum, diri diri gömülüyor. Yapılan şey infaz değil, işkence, cezalandırma. Üstelik bu bir değil, iki değil. İstisnai bir olay değil, islam yobazlığının ve esasında gerçek islamın en çıplak hali ile toplum perdesine yansıması. Olayın geçtiği yere bakıyorum, adıyaman, şeyhlerin ve tarikatların diyarı. Kızın ismine bakıyorum, medine, bir saniye düşünmüyorum, neden, nasıl diye. Gerek yok çünkü, apaçık ortada herşey.

Yaşının gereği erkeklerle görüşen bir kız, olayı babaya yetiştiren birkaç tarikat mensubu, fetva veren bir şeyh... yeter de artar bile, bakıyorum da, hiç gerek yokmuş mekanın adıyaman, kızın adının medine olmasına. Sonuç ise malum, kendi kanından, canından olan kızlarını, henüz nefes alır, belki de "noolur yapmayın" diye haykırırken, ağlarken ellerini ayaklarını bağlayıp, belki göz yaşı dahi dökmeden -çünkü tanrı emretmiş, şeyh fetva vermiş- 2 metrelik bir çukura bırakıp, kürekle kafasına gözüne toprak atarak öldürüyorlar. Olayın içinde baba var, anne var, dede var bi tanesi de, ya yapmayalım demiyor. Annesi belki babası onu çukura taşırken son bir umut eteğine yapışıp ağlayan kızına, 9 ay karnında taşıdığı, besleyip büyüttüğü kızına bir tokat atıp "benim senin gibi kızım yok ******" diyor. Babası üstüne toprak atarken gözünü kırpmıyor. Dede, birkaç metre geriden olayları izleyip günahlarının affı için dua ediyor. Yanlış anlaşılmasın, kızın günahları için değil, bir arındırma ritüeli, bir dini merasim değil bu. ******, erkeklerle mi görüşüyomuş, yansın cehennemde... Biz kendi kıçımızı, bacaklarımızın arasında sallanan namusumuzu kurtaralım da, gerisini ****** et modunda hepsi...

Sonra eve dönüyorlar, anne çay koyuyor, baba yorulmuş, dede köşesine kuruluyor. Televizyon izliyorlar, az önce kızlarını diri diri gömen onlar değil. Bir tanesi koşup yeniden açmıyor o kansız mezarı, o kızcağızı hayata döndürmüyor. Kız hayatta kalmaya çalışıyor refleks olarak, zihni biliyor ölüceğini, kurtuluşu olmadığını ama bilinçaltı nerden bilsin, son bir umut hava almak için ağzını açıyor, toprak doluyor...

Akşam oluyor, belki şeyhe gidiyor baba, yaptım diyor, afferimini alıyor, namusunu temizliyor, dönüyor evine. Yemeklerini yiyorlar, yatıp uyuyorlar...

Pişmanlık yok, tereddüt yok....

Daha da çarpıcı olanı ise, bu olayın failleri,anne baba dede değil aslında. Yıllar önce zavallı medine annem babam beni dövüyor dediğinde, onu o anne babaya geri iade edip, işlem yapmayan polis memurlarında... Bu kızın ciğerlerine dolan topraktan o .................. sorumlu... Neden, aile meselesine karışılmaz...

Size bişey söyliyim mi, büyük ihtimalle 5-6 yıla kadar yeniden serbest kalıcak bu ......................, alnı ak, dönücekler köylerine, şeyhlerinin elini öpüp, kızlarını gömdükleri kümeste tavuk besliycekler...

Yazmak istediğim birçok şeyi unuttum, ama bitirmeden şunları da söylemek istiyorum:

Bu yazının altına islam bu değil, yanlış anlaşılıyor diyenler açıp bi zahmet taptıkları kitabı türkçeden okusun. İslam bu, kaçarı göçeri yok, islamı yaşayanlar bunlar. Siz ankaranın göbeğinde sevimli islamcılık oyununuzu oynarken bazıları aynı islam yüzünden diri diri toprağa gömülüyor. Ilımlı islam martavalına kanıp güdülecek koyun olanlar, açın gözlerinizi. Taptığınız allah, inandığınız din, sevdiğiniz peygamber bu... Daha da inanmıyorsanız, islamda sevdiği erkekle evlenmeden görüşmenin cezasını açıp okuyun lanet olası ateerkil düzenin mutlu uşaklığını bi kenara bırakın, ve bana yaşama hakkımı verin...

Aynı tanrı değil mi başka bir kitabında "Yaşa ve yaşat" diyen...

-----------

Kendinle çelişiyosun...

Bugün, birinizin gerçek olmasını diledim. Bu 16 yaşındaki kızcağızın öldükten sonra bi yerde "bana işkence ettiler" demesini, ve hadesin, osirisin veya başka bi **** boklu tanrının, bu lanet olasıcaların olmayan kalbini tartıp cehennemlerinin en ücra azap dolu köşelerinden birine hapsedecek olmasını istedim... Milyonlarca kez diri diri gömülüp yeniden canlanmalarını diledim...

Afferim benim kitabımı uyguladınız diyip sırtlarını sıvazlayıp bilmem kaç hurinin arasına atıcak ... bi tanrının değil. O kendine hayrı olmayan putlardan birinin gerçek olmasını diledim...

Bu gün, lanet olası sefasını sürmek için 500 sayfa kitap yazıp kadın hakları namına bişey bırakmayan .... adamın cezalandırılmasını diledim...

Bu gün uzun zamandır ilk defa tiksindirmeyen bişeylere inanmak istedim...

Umarım izlerken eğleniyorsundur ve ben bunları yazarken cehennemdeki kazanıma bikaç odun daha atmışsındır...

Konu güneşinzaptıyakın tarafından (05-02-2010 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: üslup sorunu...
Alt 05-02-2010, 10:58
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

"Bugün gerçekten varolmanı diledim. ...................................... Sen senin gönderdiğin din adına katledilen 16 yaşındaki bir kızcağızın vahşice katlini izlerken yüzündeki ifadeyi görmek istedim. Ve senden daha fazla tiksinmek."

İsmi malum yazar.
Bugün gerçekten var olmanı dilerdik(Sanaldan değil gerçekte). ........................................... Sen, senin gibi zannettiğin dinsizlik adına bu küfürleri izlerken yüz ifadeni görmek isterdik. Ve senden daha fazla tiksinmek.

Önemli Not: Yazı kopyadır. Dileyen dilediği şekliyle alabilir.

Konu güneşinzaptıyakın tarafından (05-02-2010 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: üslup sorunu...
Alt 05-02-2010, 11:34
cin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cin cin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

" Varlığına inanılmayan bir nesne'nin var'edilmeye çalışılmasının tek nedeni sadece küfür edebilmek olmamalı diye düşünmekle beraber "

Bahsi gecen, 20. yüzyıl vahşetini anlamak mümkün değildir, Gericiliğimizle beraber insanlık ve düşünce seviyemiz 1400 yıl öncesine demir atmış vaziyette olması, Bir adım ileri gitmenin bu şartlarda mümkün olmadığını gösteriyor,

Saygılarımla, Vahşete hayır,,,,

Cevabı Bilinmeyen oLanın Çözümü, Teoride Sonsuzdur,,
Alt 05-02-2010, 11:40
En el hak En el hak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

yazı bana ait değil, mhmd abim

face me gelmişti paylaşmak istedim

dolayısıyla küfürlerde bana ait değil

yüz ifademi görmek istemenize gelince,

ne kadar barışçıl insanlar olduğunuzu bildiğimden bu teklifinizi reddetmek zorundayım....saygılar
Alt 05-02-2010, 11:52
Üye

mhmd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Bugün gerçekten varolmanı diledim. ...................................... Sen senin gönderdiğin din adına katledilen 16 yaşındaki bir kızcağızın vahşice katlini izlerken yüzündeki ifadeyi görmek istedim. Ve senden daha fazla tiksinmek."

İsmi malum yazar.
Bugün gerçekten var olmanı dilerdik(Sanaldan değil gerçekte). ........................................... Sen, senin gibi zannettiğin dinsizlik adına bu küfürleri izlerken yüz ifadeni görmek isterdik. Ve senden daha fazla tiksinmek.

Önemli Not: Yazı kopyadır. Dileyen dilediği şekliyle alabilir.

Saygıdeğer mhmd,

Yazar'a tepki vermekten sakınmamışsınız ancak yazının bahsettiği ve anlatmaya çalıştığı vahşeti görmezden gelmişsiniz, yazara gösterdiğiniz kadar keşke özünde çok haklı olduğu konu hakkında da bir kaç yorum yapabilseydiniz, Konuya tepkisizlik,

Neden ?

Kişisel tavrınız doğru olduğu yönündemidir,

Kendi kızınız olsaydı uygulamanız gene böylemi olurdu,

Sözkonusu vahşetin durumu, olmadığına inandığı bir varlığı var etmeye çabalamasından dahamı değersizdir,

16 yaşındaki bir kız çoçuğunun diri diri gömülmesine neden ve nasıl tepkisiz kalabiliyorsunuz ?

Saygılarımla,

Alt 05-02-2010, 12:41
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

(İkinci yazınızın uslubuna binaen)
Sn. en el hak,

Meselemiz yazınızın içeriğine değil uslubunaydı ve biz de sadece bir ayna tuttuk.
Görüşlerinizi çok daha uygun usluplar ile dile getirmenize kimse bir şey diyemez.
Dese de bizden bir yüz bulamaz.
Aynı içeriklerden çok daha koyu yazıları farklı yazarlar dile getirmekteydi(Sn. mep gibi).
Ancak küfür işin içine girince her şey değişmekte.

Yazı size ait olmasa da sizin kaleminizden dökülmüş olarak vermişsiniz. Sonuçları sizi bağlar.

Sn. cin,

Sorularınızın tamamına cevabımız eski yazılarımızda mevcuttur.
Her zaman, sükut ikrardan gelmez, kimi zaman sükut usançtandır
Alt 05-02-2010, 12:43
cenker cenker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

islam dini olmasaydı bu kız yaşıyor olacaktı.çok düz mantık oldu ama gerçek bu.kimse gerçek islam muhabbeti yapmasın.ütopyalarla gelmeyin.din nasıl yaşanıyorsa islam odur.

insanı cezalandıran, o öfkesi hiç dinmeyen, size yaşamayı ve zevkleri yasaklayan, size efendinizin köpeği olmanızı emreden "şey" tanrı olamaz. bu, iyilik değildir.
Alt 05-02-2010, 13:01
Üye

mhmd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sn. cin,

Sorularınızın tamamına cevabımız eski yazılarımızda mevcuttur.
Her zaman, sükut ikrardan gelmez, kimi zaman sükut usançtandır

sayın mhmd,

Arşiv bilgilerini incelerim boş boş oturuyorum zaten hem zaman değerlendirmiş olurum,

Alt 06-12-2010, 04:25
Lynx Lynx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hepsini okudum. Tüylerim diken diken oldu ! Ve islama olan nefretim bir nebze daha artti lanet olsun böyle bir dine. Inandiginiz icin utanmalisiniz. Ben eskiden inandigim icin cok utandim !

Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina
Alt 06-12-2010, 09:24
Voltaire Darwin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Voltaire Darwin Voltaire Darwin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İnsan ölümü kabullenemediği ve dünyada bir adalet sağlayıcı istediği için inanıyor dinine...

Bu yazıyı okuyunca ben de dedim, nasıl bir adalet sağlayıcı kendisine bir şekilde inanan bu ilkel insanların , bu ilkel ritüellerine göz yumar?

Şehirlerde sevgi ve barış dininde yaşadığını zanneden ve islamı yaşatmaya katkı sağlayan her insanın bunu görmesi ve yaratıcısının nasıl bu vahşete göz yumduğunu kendine sorması gerekir...

Yaşamı en değerli kılan yanı, bir sonu olduğunu ve bir tekrarı olmadığını bilmektir....

Önerilen Siteler