Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-01-2006, 01:47
muhammetordusu muhammetordusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

arkadaşlar ben şuna karar verdim biz aklımızı göremiyoruz o zaman bende akıl yok mu ben göremediğim şeye inanmam o zaman ben akılsızım
Alt 04-01-2006, 01:52
Üye

acaba vucud yani ölüm nedir yani ne oluyorda bu vucudum birden kukllanılmaz hale geliyor benim içimde ne var beni haraket ettiriyor ben elektriklemi çalışıyorum doğalgazmı petrol hiç değildir
içimde ne varsa beni bırakıp gidiyor ama nereye gidiyor tekrar başkasının bedeninemi yani ben aslında 100 sene evvel atatürk olma ihtimalim varmı veya 10 sene önce turan dursun belkide bir eşşektim veya sıçan olabilirmi
Alt 04-01-2006, 01:56
Üye

düşünüyorumda beynim et parçası bildiğim kadarıyla (başörtüsünün de bez parçası)ama o kadar işlevi nasıl yapabiliyor bilim bunu çözebilmişmi ya merkezi kuvvet nerden geliyor kalpmi onu çalıştıran ne aklım almıyor zaten aklımda yok benim çünkü göremiyorum zaten birgün kafamı yarip beynimede bakacam biraz beyinsiz olduğumu düşünüyorum
Alt 13-06-2006, 13:55
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

ebabiyl";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
HZ. ALİ YE BİRİ GELİP DERKİ ALLAH YOK AHİRET YOK VS.HZ. ALİ ONA ŞÖYLE DER PEKİ DİYELİM ALLAH YOK AHİRET YOK (HAŞA)ÖLÜM BİR SON VE TOPRAK OLACAĞIZ... BİZİM ZİYANIMIZ NEDİR BURADA İBADETLER BİZİM HAYATIMIZI TANZİM EDİYOR VE BİZİ MADDEN VE MANEN MOTİVE EDİYOR BİZ BU HAL ÜZERE YAŞAYIP ÖLSEK VE AKİBET YOK OLSAK KAYBEDECEK NEYİMİZ VAR...PEKİİ?YA ALLAH VAR İSE O ZAMAN HALİNİZ NİCE OLACAK.
İşte bu mantıktır ki insanı KORKUYLA MÜNAFIK YAPAR.

Hem münafıklardan olmayın der Kur'an, hem de Kaybedecek neyin var, Ya Allah varsa, gel inan(mış gibi yap) der Kur'an'a inananlar.
Kendileri de 'ya varsa' diyerek inanmışlarsa MÜNAFIK olup olmadıklarını sorgulasalar iyi olur.
Alt 13-06-2006, 14:00
liopleurodon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
liopleurodon liopleurodon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: ŞAHİTLER

zaten aklımda yok benim çünkü göremiyorum zaten birgün kafamı yarip beynimede bakacam biraz beyinsiz olduğumu düşünüyorum
Evet, çok doğru düşünüyorsun aslında. Ama sorun şu, "Ba baa baaak... Nasıl da yapıyor bu et parçası" diye kendince bir şey anlamaya çalışacağına, o et parçasını çözmeye çalışsan, ne bileyim mikroskopla baksan filan.. İşte asıl sorunun bu. O et parçasını kullanmayı bilmediğin için, senin beynin bir et parçasından öte bir şey olamıyor..
Alt 13-06-2006, 21:46
ESLEMTU ESLEMTU isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Re: ŞAHİTLER

Liproluidon,bir resim galeriye gitsen ordaki resimlere baktıktan;senin dediğin gibi inceledikten-araştırdıktan sonra ne demek gerekir?

Önerilen Siteler