Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-06-2006, 20:18
zamage zamage isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: islamda ensest'lik

bana senin gözüne soktuklari ve bana mantikli gelen birseyi söyle kelimeyi saadet getiricem.hadi beni engin bilginle dogru yola ulastir.ben ve benim gibiler bunu istiyoruz senden cok mu? hem sende cennetin anahtarini garantilemis olursun.adem ile havva bizlerin anasi baba si ise demekki onlardan cogaldik.biraz düsün.objektif bak.benim dedigim öcü deyil.mantikli.onlardan cogalmis isek ozaman ensest lik kacinilmaz olmustur.ensest (aile ici sex)
yok benim dedigimi yalanliyorsan ozaman senin inancinda bi sakatlik var.yok benim dedigim dogru ise ozamanda inandigin seyde sakatlik var. sadece düsün.
Alt 20-06-2006, 20:34
erenkutsuz erenkutsuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

erenkutsuz - MSN üzeri Mesaj gönder

o değil cennette ayrı bir soru...

deniliyor ki herkes bir yere dağılacak kimse birbirini tanımayacak!!!

ama cennette allah erekeklere 40 huri verecek! bunlardan ya bir tanesi annen bir tanesi kız kardeşlin , ablan, kuzenin, yeğenin olursa ne olacak???

Materyalistlerin Buluşma Noktası!!!

www.greatnuke.com/materyalist
Alt 20-06-2006, 20:40
meas_0 meas_0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

erenkutuz sen arızalımısın yoksa eksikmi birde imzanda bilimveateizm var hadi bakalım senden daha çok ögreneceklerimiz var devam...
Alt 20-06-2006, 20:41
Üye Değil

SEN ÖNCE HURİ NEYMİŞ ÖĞREN ÖLE GEL KARDEŞİM BENİM
Alt 20-06-2006, 20:48
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Ben de maddeözün duyduğundan farklı birşey duymuştum. Hatta bu sitede yazılmıştı sanırım. Buna göre Adem ilk insan değil. Kuran'da bir halife yaratma olayı var. Ama açıkça ilk insan olduğuna dair birşey yok. Yani aslında Adem'den önce de insanlar vardı, Adem de bir halife olarak yaratılıp gönderildi. Böylece bazı sorunlar çözülmüş oluyor. Mesela Adem'in eğer ilk insansa hangi kavme peygamber olarak gönderildiği sorusu ortadan kalkıyor.

Ancak her pratik çözüm girişimi gibi o da arkasından yeni soruları sürükleyerek getiriyor. Öykü Tevrat öyküsünün bir kopyasıdır. Cennetteki ağaçtan meyve yeme öyküsü, oğullarının birbirini öldürmesi olayı falan tümüyle aynıdır. Orda ilk insan olduğu gayet açıktır. Tevrat bozulmuştur derler çıkarlar işin içinden. (Halbuki Kuran Tevrat'tan en az 1000 yıl sonra yazılmasına karşın daha çok bozulmuştur) Ayrıca Adem'İn ilk insan olduğu Kuran'da da birkaç yerde tek nefisten, tek candan yaratma şeklinde geçer de. Eğer Adem ilk insan değilse, isimleri ona öğretme olayı da garip bir şey olur. İnsanlar Adem'den önce isim nedir bilmiyor olurlar.

Ya işte uyduruktan bir iddia, biz de uğraşıyoruz. Ama eğlenceli...
Alt 20-06-2006, 20:51
Üye

cennette huriler var okey diyelim buna.cennet bütün kültürlerde gece külübü gibi anlatildigindan sarap kadin gibi. peki NURILER??? nurilerde var.onlarda kadinlarin mükafati.

silindi...

evet bu site dinsiz bir site ve İslam'ı sert şekilde eleştiriyoruz ama bu tür bir tarz doğru değil

sargon
Alt 20-06-2006, 21:02
ESLEMTU ESLEMTU isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

silindi

kişisel ve toplu hakaretler içeriyordu

sargon
Alt 20-06-2006, 21:14
Üye Değil

İnsanın fikri ne ise zikride öle olur.

silindi. Hakaret vardı

sargon
Alt 20-06-2006, 21:14
maddeoz maddeoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Zamage gerçi atesitler edep nedir bilmezler,çünük öğrenecekleri bir geçmiş kültürleride yoktur
la havleee...
arkadaşım tek cevap şu:
katliamların, sömürülerin, aptalca kuralların olduğu bi geçmişi sırtımda taşımaktansa, gunume bembeyaz boş bir sayfayla başlamayı tervih ederim!
bi de bi uyarı: eğer eleştirecekseniz, bok atacaksanız bunu fikrin kendisine yonlendirin, o fikri savunanlara değil.
nasıl ki biz bok atarken muslumanları değil de islamiyeti eleştiriyorsak.
buna fikir özgürlüğü denir.
ama ne zaman ki sen benim şahsımı (ateistler derken soz bana yoneliyor çünkü) eleştirmye başladın, bu fikir özgürlüğünden çıkıp, hakarete dönüşüyor.
lütfn bu küçük farka dikkat edelim.

http://maddeoz.blogcu.com
Alırım anahtarını elinden şakirtt !..
Alt 20-06-2006, 21:25
Üye

justahuman 1 sen denyosun.2 simdiye kadar gördügüm en saftirik insansin.simdiye kadar yazdiklarindan sunu cikarttim.herhangi bir bilgiye sahip d eyilsin.bu yüzden senin yazilarini ignore ediyorum.senden alinacak hicbirsey yok.insanlara hakaret ederek allah yolunda sevap kazandigini düsünen (***** -not: lütfen biraz daha dikkatli -sargon) birisisin.neyse bundan sonra sana tavsiyem su olur.baska sitelere git.mesela cin ali mektepte kitaplarini oku.sitede parazit yapiyorsun farkindamisin bilmiyorum.bütün formu seninle tartismaya ayiramam cünki gözümde okadar deyerin yok malesef.sen allahiina yakin ol,ama bana ve benim formumu uzak ol.

Önerilen Siteler