21-07-2006, 01:27
|
|
|
Re: ALLAH SIMDILERDE NE IS YAPAR?
(İstavrit)
ben herhangi bir musluman kadindan degil, tabu olmus bir kadindan soz ediyorum..amacimiz tabulari yikmak degilmi..bari bu sitede tabularinizi bize dayatmayin..
Sevgili İstavrit,
Düşüncelerine katılıyorum. Bu sitenin adı Turan Dursun sitesi. Adına yaraşır bir şekilde tabulara can çekiştireceğiz. Biz bunu gelen müslüman arkadaşlara bir türlü anlatamıyoruz. Üyelik koşullarını bile okumadan üye oluyorlar. Siteye giriyorlar. Aaaaa!!! O ne!!! Afallayıp kalıyorlar. Dinleri kendileri için bir tabu olabilir. Ama bizler için asla. Bunu anlamaları gerekir. Onlar anlayana kadar da ben anlatmaya devam edeceğim. Merak etme arkadaşım. Onlar bizlere tabularını dayatamazlar. Buna fırsat vermeyeceğiz. Sadece dinlerini özgürce savunma haklarını kullansınlar. Buna hiç bir zaman mani olmayacağız. Yeter ki sitemizin çizgisine riayet etsinler. Sevgilerimle...
|

21-07-2006, 01:41
|
 |
Üye
|
|
|
|
Muhammedin dokuz yasinda bir cocukla cinsel iliskiye girmesini savunan dindar arkadaslara bir sorum olacak.
Sucu ben Muhammedde bulmuyorum. O Mekkeli bir arapti ve bir arabin oyle cocuk psikolojisi ile falan isi yoktur. Simdikilerin de yokta...
Asil problem surada. Allah sevgili peygamberine neden engel olmadi. Hani islam nefs ile mucadele dinidir. "Ey habibim, sen benim tarafimdan gonderilen bir peygambersin. Insanlara ornek olacaksin. Nefsine hakim ol. Yoksa ummetin senin yaptiklarini yapar ve cocuklara eziyet ederler. Sana cennetimde nice nimetmerim var." *gibi bir ayet falan gonderip Muhammedi engellemedi.
Zaten Muhammedin hatalarini zaman zaman duzetiyordu.
THANK GOD I'M AN ATHEIST !
|

21-07-2006, 03:29
|
|
|
Allah bir demektense ecel teri dökerken,
Ölüversem beklenmez anda Allah bir derken....
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Necip Fazıl
Allah'ın rahmeti,bereketi ve feyzi bütün;özellikle Allah yoktur,peygamberi sahtekardır gibi kimi hezeyanlarla aklı lebaleb olup,ahiretini heder etmekte olan siz zavallı kullar üzerine olsun.(Zavallı sözüm hakaret olarak telakki edilmesin lütfen,bu bana İslamiyetin verdiği bütün insanları sev ve onlara merhamet ile yaklaş umdesindendir)
Basit bir girizgah işte...Tekrar herkeze merhaba
|

21-07-2006, 05:33
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Allah emekliye ayrilmis, yapmasi gereken vazifesini, simdi, muslumanlara emanet etmistir; onun adina yakar, kirar doker ve hatta oldururler.
Yagmaya soymaya baslamadan pek az taraftari olan peygamberlerinin, kilic zoruyla kabul ettirdigi uydurmalari, sanki ilahi bir tanriya yakisirmis gibi, koru korune inanir, oldukten sonra vaat edilen sefahat alemlerini, bu dunyada ahlaksizlik sayarken, cennette kendilerine verilecegini zevkle duslerler.
* Dusunmekten bile korkan bazi zavallilar ise, gec vakitlerde bu siteye hirsiz gibi girip olmayan akillariyla, olmayan ahlaklariyla, allah, muhammed diyerek iyi insanlar olduklarini bildirir ve bizleri cehennemden kurtarmayi ilahi vazifeleri addederler.
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

21-07-2006, 06:48
|
|
Üye
|
|
|
|
sayin korku,
kisir bir donguye takilip kalmayalim..
gunumuzde 9 yasinda kizla evlenmek ahlakli bir davranis olurmuydu..
sizden empati yapmanizi rica ediyorum.
kiziniz 9 yasinda ve 50 yasinda bir adam onu istemeye geliyor..
siz ona "ben kizimla bir konusayim, o ne diyor bu konuya, rizasi varmi?) diye bir yaklasimda bulunurmusunuz..?
yine empati yapin, yasiniz kactir bilmiyorum ama, 9 yasinda bir kizi istemeye gidermisiniz?
ornek verelim, fetullah gulen birakin 9 yasindaki bir kizi, su anda 15 yasinda bir kizla evlense yorumunuz ne olurdu?
bunlara yanitiniz olumlu ise bir psikologa gitmenizi oneririm..
yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH
|

21-07-2006, 08:23
|
|
Üye
|
|
|
|
sevgili psiko,
kimsenin sahsini rencide etmemeye itina ediyorum..
bir kac sekilde anlatmayi deniyorum..bazende anlatamamanin verdigi agresiflik olmuyor degil, "9 yasindaki kizin rizasi" soylemlerini hangi akli selim savunabilir..
benimde o yaslarinda bir kizim var..empati yaptigimda tuylerim urperiyor..
bana gore "tecavuz" olan bir durumu birilerini kirmamak icin susluyemiyorum..9 yasinda bir kizla "zifaf"in adi, benim ahlak ve namus ogretilerimde adi "tecavuz"dur, bunu yapanda "sapik"tir..dunyada genel kabul goren ahlak anlayisida bunu farkli yorumlamaz..
amacim kavga veya kalp kirmak degil, gerceklerin altina kalin bir cizgi cekmek..
ne yani tecavuze tecavuz, sapik'a sapik diyemiyecekmiyiz
yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH
|

21-07-2006, 10:44
|
|
|
islam abi yazmış
* * .(Zavallı sözüm hakaret olarak telakki edilmesin lütfen,bu bana İslamiyetin verdiği bütün insanları sev ve onlara merhamet ile yaklaş umdesindendir)
*islam abi,kafirleri gördüğünüz yerde öldürün,onları kendinize dost tutmayın filan demiyomu abi kuran,bizi kandırıyolarmı abi.yoksa tercüme hatasımı, bütün insanları sev merhamet filan,şaşırdım yani sen buda'yla falan karıştırmıyosun dimi abi.
|

21-07-2006, 11:11
|
|
Üye
|
|
|
|
cok hoşsun mephisto *
zavalli kelimesi bizim icin olsa olsa iltifat olur..uzme kendini islam kardesim..nezaketinede tesekkur ederiz.
HZ.ALLAH
|

21-07-2006, 12:31
|
|
Üye
|
|
|
|
mephisto";p="´isimli üyeden Alıntı
korku";p="´isimli üyeden Alıntı
istavrit";p="´isimli üyeden Alıntı
sevgili bozkurt,
aise muhammedin karisi olmasaydi kim tanirdi..
nedir kerameti de siz onu tanirsiniz...insanliga,yasadigi topluma ne gibi katkilari olmustur, sanata ilime,bilime bir katkisi varmidir..tanima sebebini izah ediniz lutfen..
siradan bir kadin iken muhammed tarafindan 9 yasinda igfal edilmesinin mukafatimidir adinin basina hz.raddayallah ahn gibi karizmatik kelimeler koymak...muhammede kadin olmasi milyonlarca muslumanin cici annesi olmasi icin yeterlimidir..
benim "muhammedin altina yatan" tabirim seni rencide ederken 9 yasinda bir kizin bir dinin peygamberi tarafindan tecavuze (9 yasindaki bir kizin gonul rizasindan, akli selim oldugundan kimse sozedemez) ugramasi seni hic mi rahatsiz etmiyor mu?"o bir anne" diyerek kutsallastirdigin dramatize ettigin kadinin, cocukken 50 yasinda adamin altina atilmasi hicmi vicdanini rahatsiz etmiyor?
sitede kimsenin sahsina bir hakaretim soz konusu degildir, kimsenin biolojik annesinede; ama insanlara dayatilan tum muslumanlarin anasi yakistirmasi beni hic baglamaz..
ben herhangi bir musluman kadindan degil, tabu olmus bir kadindan soz ediyorum..amacimiz tabulari yikmak degilmi..bari bu sitede tabularinizi bize dayatmayin..
|
İstavrit,
Bak kardeş bir dinin peygamberi kıza ettiği tecavüz diye laf etmişsin peygamber, hz.aişenin rızası ile evlenmiştir ve hatta bir kere daha düşün diye de telkinde bulunmuştur.
Sen şimdi gelmişsin burda tecavüz suçlaması yapıyorsun bu ne rezillik yaw kardeşim insan biraz utanırya iftira atmaktan
Yoksa tecavüzün kelime manasını mı bilmiyorsun? ayıp be utan
Adam gibi konuş, tartış, söyle, anlat !!!!!
Dürüstçe eleştir konuları iftira atarak değil
Yoksa karşındaki insanların akıllarında zihilerinde sana karşı bir saygı göstermelerini bekleme
|
Sevgili korku
'' peygamber, hz.aişenin rızası ile evlenmiştir ve hatta bir kere daha düşün diye de telkinde bulunmuştur. '' demişsin.
Bende sana istersen bi kere daha düşün diyorum bak aşağıdaki hadiste hz aişe ne diyor.
Hadis No : 5597
Ravi: Aişe
Tanım: Resulullah (sav), ben altı yaşında iken benimle evlendi. Medine'ye geldik. Beni'l-Haris İbnu'l-Hazrec kabilesine indik. Ben hummaya yakalandım. Saçlarım döküldü, (İyileşince) saçım yine uzadı. Annem Ümmü Ruman, ben arkadaşlarımla salıncakta oynarken, bana geldi, benden ne istediğini bilmeksizin yanına gittim. Elimden tuttu. Evin kapısında beni durdurdu. Evimizde, ensardan bir grup kadın vardı. "Hayırlı, bereketli olsun!", "Uğurlu mübarek olsun!" diye dualar, tebrikler ettiler. Annem beni onlara teslim etti. Onlar kılık-kıyafetime çeki düzen verdiler. Beni, [kuşluk vakti aniden] Resulullah (sav)('ın gelişinden) başka bir şey şaşırtmadı. Annem beni O'na teslim etti. O gün ben dokuz yaşında idim.
Kaynak: Buhari, Nikah 38, 39, 57, 59, 61; Müslim, Nikah 69, (1422); Ebu Davud, Nikah 34, (2121), Edeb 63, (4
Bir eğriyi doğrultmanın ilk yolu,o eğriliği görmekle başlar. sevgilerimle.
|
Sn mephisto
Ben sana doğruları vereyimde elindeki eğrileri doğrultuver istersen,
Hz. Ebu bekir’in kızı olan Aişe, Peygamberimizin dul olmayan tek eşidir. Hz. Peygamberi Aişe ile çocuk yaşta evlendiğini anlatmaya çalışan Dursun ve yandaşları işlerine gelen rivayetleri almakta ve amaçlarına ulaşmak için makyavelist bir felsefeyle her yolu mubah görmektesiniz
Hz Aişe'nin yaşının 17-18 yaşında olduğunu gösteren diğer rivayetleri hiç görmemiş ya da ya da anlayamadığınız için es geçmişiniz herhalde
Önceden insanlar yaşlarını tahmin edersiniz ki yaşadıkları yıllarda meydana gelen büyük olay ve hadiselerle bildirirlerdi mesala savaşlar, depremler, afetler, vefatlar gibi..
Örnek verirsek dedelerimiz kendi yaşlarını sorduğumuzda kesin olarak bilemez fakat ben doğduğumda köyde köprü yapılmış yada bilmem necinin düğünü varmış gibi kafadan sallar tutturma gibi yaş tahmi yapar o yıllara istinaden bilmem anlata bildimmi 1400 sene önce yaşamış adamın yaşını nasıl tespit etmişsiniz bravo size
Hz. Aişe’nin ablası Esma yüz yaşına kadar yaşamış, hicretin 73. senesinde ölmüştür. Hz. Esma kardeşi Aişe’den on yaş büyüktü ve Esma hicrette 27 yaşındaydı. Hz. Aişe ablasından 10 yaş küçük olduğuna göre hicrette 17 yaşındaydı (el-Mesudi, Murucu’z-Zeheb,II,309; İbni Asakir, Teracimu’n-Nisa, 9,10,28; et-Tebrizi, el-İkmal, III, 610).
Hadi bakam buna nediyeceksin alsana kaynak bay menpisto kardeş elindekileri biraz doğrultursun
Hz. Aişe peygamberimizden önce Cübeyr’le nişanlanmış, daha sonra nişan dini nedenlerden dolayı karşı tarafın isteğiyle bozulmuştur. Hz. Peygamber, Hz. Aişe'yle nişanlanmış Hicretin II. yılında iki bayram arası olan Şevval ayında da evlenmiştir. Demek ki evlenecek çağda bir kızdı,
Buradanda anlaşılıyor ki Hz Aişe peygamberle nişanlandığında 19 yaşında idi
Size göre o zaman herkes sapıktı herhalde Hz cübeyr'de değilmi? işte utanmanız gerekende bu konu olmıyan iftiraları atmakta kimseyi geride bırakmıyonuz *8O
Yada size göre Hz Cübeyr onu 1-2 yaşında nişanlamış anlaşılan *
Bırkalıyacak başka konular bulamıyonuz çek cımbızla aradan seç hadisin zayıf olanını ondan sonra sok işkembeyi devreye ver gazı oh babam oh felsefeniz bu sizin yapınızdan geliyo *
Kardeşim böyle sonuca varamazsınız kominizim=dinsizlik ilkesinden yola çıkarsanız *
size üç beş destek veren olur onun dışında olmas, malum kominizim vefat edeli pek uzak bir zaman olmadı, sizler işte onun meyvelerisiniz bilmem anlatabildim mi (Sn mephisto)
Tarafsız bakamazsınız bakamadığınız gibi de albakalım buna nediyeceksin yok empati yap yok bilmem ne yap bizde biliyoz empati yapmasını isterseniz size empati ile 1400 sene yaşanmış hadisleri göstereyim (Sn İstavrit) bey
Hoşçakal
|

21-07-2006, 13:00
|
|
|
sevgili korku,
neyin eğri neyin doğru olduğunu biz çözemiyoruz artık,çünkü kökten bi eğrilik söz konusu.ama sen bu eğriliklerin içinde kendince bi doğru çizmişsin bravo,işinize geleni hadis deyin kabul edin işinize gelmeyeni,rivayet deyin,yalaaan deyin inkar edin,ama sevgili abim,böyle zorlamayla kaç tanesini düzelticen,şimdi cevat abim gelse ( ki gelir delidir ) benu mustaliki bi düzeltiver dese ki der yani,nasıl düzeltirsin abim
sona aişe ''evde arkadaşlarım gelir,oyuncaklarla oynardık,resulullah gelince arkadaşlarım giderdi...'' diye hadisler var,du bak bunu ben düzelteyim hem öğrenmişmiyim gör:yalaaaan! nasıl abi düzelttimmi? abi bak hadislerden inciler diye bi form var,istersen oraya bi gir,bi bak bakalım kaç tanesini düzeltebilicen,cübeyr olayına gelince bizde bile bazı yerlerde beşik kertmesi diye bi olay var abim,senin sözünü ettiğin nişan böyle bişey olmasın sakın!!?böyle birşeyi nişan diye telaki edip evlenicek çağdaymış demekki nişan yapılmış daha önce diyor olmayasın.
Bırkalıyacak başka konular bulamıyonuz çek cımbızla aradan seç hadisin zayıf olanını ondan sonra sok işkembeyi devreye ver gazı oh babam oh felsefeniz bu sizin yapınızdan geliyo demişsin.
iyi ama güzel abim valla cımbızla falan seçmiyoruz,hatta cımbızla aklı başında bişey çekip çıkaralım diyoruz ama cımbızı ne zaman daldırsak daha beter sarpa sarıyoz.bak ezkamo abim hiç uğraşmıyo hadislerin hepsini sıralayıp döküyo. sen biraz onlara takıl abi,hadislere yani,bizim yapımızla fazla uğraşma,nede olsa bizlerde allahın yarttığı yapıda insanlarız.sevgilerimle
|