26-07-2006, 18:39
|
|
Üye
|
|
|
|
Re: israil Dünyanın en aşağılık ülkesidir!
sana göre şu an yaşananlar popüler olaylarmı vacsmt?
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

27-07-2006, 17:20
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Popüleri gündemde olan güncel olan anlamında kullandım MEAS !
|

28-07-2006, 10:58
|
|
Üye
|
|
|
|
asagidaki yazi, bugunki sabahtan, yilmaz ozdil imzali...
Ya sabır...
Türk askeri, "saldırılardan korumak için" Lübnan'a gitsin mi?
Tartışılan soru bu.
En sonda söyleyeceğimi, en başta söyleyeyim...
O Lübnan, bana mı sormuştu, Bekaa Vadisi'nde PKK'yı saklarken?
Neredeydi şu meşhur Mahsun Korkmaz Akademisi... Var mı hatırlayan?
Ne çabuk unutuyor Türkiye...
Hiç mi hafızası yok bu milletin?
Madem göğsümüzü siper edecek kadar çok seviyoruz Lübnan'ı... O zaman neden Lübnan'ın hamisi Suriye'ye savaş açmaya kalktık kardeşim?
Neden?
Evet, çocukların öldürülmesi vahşettir.
İnsanlık suçudur. Ama...
Bekaa Vadisi'nden gelen PKK'lılar, köylerimizi basıp, bizim bebelerimizi öldürürken, vicdanı neredeydi Lübnan'ın?
Din kardeşiysek eğer...
Müslüman Suriye, Müslüman Lübnan... Neden "sünnetsiz" teröristlerin Müslüman Türkleri katletmesine göz yumuyordu?
Bakın önceki gün, Roma'da Lübnan için bir toplantı yapıldı...
15 ülke katıldı.
Abdullah Gül de oradaydı.
Toplantı sonundaki açıklamayı İtalya Dışişleri Bakanı D'Alema yaptı.
Dedi ki:
"Sivillerin öldürülmesi kabul edilemez."
Abdullah Gül, tebrik etti D'Alema'yı.
Türkiye'ye falan davet etti.
Peki kim bu D'Alema?
Abdullah Öcalan, Roma'nın Cehennem Mahallesi'ndeki villasında saklanırken, kimdi İtalya'nın Başbakanı?
Kim veriyordu Öcalan'ın yiyecek içecek parasını, telefon masrafını, avukatlık ücretini, kirasını?
Kimdi o zamanlar, hiç utanmadan, "Öcalan terörist değildir" diyen?
Kimdi, "Türkiye'de insan hakları yok...
Öcalan'ı Türkiye'ye iade etmem" diyen?
Kimdi, Türk milletini sokağa döküp, İtalyan mallarını boykot ettiren?
Bu D'Alema.
İşte o D'Alema.
Bugün çıkmış ne diyor dallama?
"Sivillerin öldürülmesi kabul edilemez."
Allahım ne çabuk unutuyor Türkiye...
Hiç mi hafızası yok bu milletin?
ya icimizdeki dallamalar
yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH
|

31-07-2006, 01:03
|
|
Üye
|
|
|
|
LübnandaÇocuklarÖlüyor
Bu bir degil iki degil Bu ilk degil seyrettigim şahit oldugum ve gördügüm insanlar ölüyor demekten vazgectim artık 8-9 yaşında daha tanri ile tanışmamış daha dünyayı tanımamış daha cocuklugunu yaşamamış olarak ölenlerden söz ediyorum ve yazdıklarımı islamiyete veya bir başka dine veya siyasi bir zeminde degerlendirmeye çalışanlara söylüyorum biz bu forumda günlerce hatta aylarca belkide senelerce tanrıyı veya dinleri çekitirecegiz bize pek dokunan tarafı yok tabi bu dünyada yaşananların lakin işte yaşanıyor varsa bunları gören bir yaratıcı ve bizleri degilde bu cocukları böyle yaşamaya mahkum ediyorsa lanet olsun ne denir başka nasıl küfür edilir nasıl isyan edilir artık şaşırdım kaldım bumudur dünyanın ve dünyada yaşayan insaların insanlık anlayışı........
bu yaşananlara sebep olan lübnan olsun filistin olsun israil olsun ve bu devletlerde yaşayarak bunlara duyarsız kalan tüm herkeze lanet olsun...
|

31-07-2006, 01:39
|
|
Aday Üye
|
|
|
|
Merhaba;
Yapılanlar her nekadar insanlık dışı katliamlar olsa dahi, bunları yapan devletin tüm bireylerini işgalci ya da emperyalist diye sınıflandırmak gibi bir hakkımız yok.İnsanlar desteklemedikleri devletlerinin eylemleri yüzünden yargılanamazlar.Lütfen insanları birey olarak değerlendirelim...
|

31-07-2006, 02:32
|
|
Üye
|
|
|
|
İsrail sivilleri katlediyor.
Peki Amerika ne yapıyor?
Tepkisiz kalıp bu sivil katliamı için İsrail'e uygun ortamı hazırlıyor, İsrail'e daha çok sivil katledebilmesi için zaman tanıyor...
Peki allah ne yapıyor?
O da Amerika'nın yaptığını yapıyor, tepkisiz kalıp İsrail'e daha çok sivil katledebilmesi için zaman tanıyor. Üstelik kendisi istese bu katliamı anında durdurabilecek güce sahip tek varlık. Demekki durdurmak istemiyor. Zaten allah istemese böyle bir katliam hiç gerçekleşmezdi dimi? Demekki İsrail'in sivilleri katletmesi allahın hoşuna gidiyor. Demekki allah israil'i destekliyor.
Zaten tevratta (hani kuranın onayladığı kurandan önceki iki kitaptan ilki) israiloğullarına "ben sizi diğerlerinden üstün yarattım" diyebilen bir allahtan da ancak bu beklenirdi.
m.kara
|

31-07-2006, 10:16
|
|
Üye
|
|
|
|
yahu artık pes diyorum başka bişey demiyorum bu yapılanlar resmen katliam katliam müslümana yapılınca farklı hıristiyana yapılınca farklı mı oluyo
Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
|

31-07-2006, 18:32
|
|
Üye
|
|
|
|
psikokemoterapi;
Neh.1: 6 Ya RAB, halimi gör, gece gündüz kulların İsrail halkı için ettiğim duaya kulak ver. İtiraf ediyorum, İsrail halkı günah işledi, ben ve atalarım günah işledik.
sadece onların tanrısı ise vay haline öyle bir tanrının lakin görünen oki onlar kendilerini tanrı olarak tanıtmış insanın daha aşagılık olabilmesinin başka çeşidini bilmiyorum daha öteside yoktur zaten...
|

01-08-2006, 20:27
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Psiko ağabey hiç sitem etme bana...Müslümanlar İsrailoğullarını yüzyıllardır korudu gözetti,hatta devlet kademelerinde üst makamlara bile getirtti.Geçmişte beslediğimiz karga şimdi gözlerimizi oymaktadır.İnanın aynı şartlar olsun gene aynısını yaparız.Aç bir yahudi görsem karnını doyururum,çıplak görsem giydiririm,yaralı görsem yarasını sararım.Bunu dinimin ve vijdanımın sesiyle yaparım.Ammaa benim yemeğimi yiyipte benim kabıma tükürürse o tükrüğü ona yalattırırım.
Hizbullah Lübnan halkının bağrından çıkmış,vatanın imarı ve savunması için üstün gayret gösteren bir teşkilattır.Daha bugün Lübnan Başbakanının TRT muhabiriyle yaptığı röportajı dinledim,Hizbullah'a minnettarlığını ifade ediyordu.O Hizbullah'ın aziz şehidlerinin kanları olmasaydı Lübnan çoktan düşmüştü.
*2 Askerini Hizbullah'a *kaptıran İsrail'in Lübnan topraklarında işi neydi diye soruma bir kardeşimiz çok hayret etmiş ve basını takip etmediğim gibi şeyler söylemiş.Ben basını iyi takip ederimde fasık mahreçli bültenlere pek itibar etmem.Senin okuduğun o haberler cnn patentlidir.İşin aslı ise İsrailin sık sık Lübnan sınırında yaptığı operasyonlardan birinde 2 askerini Hizbullah'a kaptırdığıdır.Aslında 2 askerini Hizbullah'a hediye etmesidir.Böylece Lübnanı yemesi için gerekli mazeret kendiliğinden oluşmuştur.2Askere karşın 50 yahudi ve 800 müslüman kanı vay be! ne kıymetliymiş bu 2 askerin kanı?Hergeçen saat değerleride artıyor üstelik.
Gene aynı kardeşimiz:"Kuran israilogullarini, hiristiyanlari oldurmeye tesvik ederken hic bir ayetinde kadinlar ve cocuklara dokunmayin diye bir soylemi yoktur..kurana gore 5 yasindaki masum bir israilli cocukta hedeftir.. " gibi cahilane bir laf etti.İnşallah hatasını anlar da düzeltir.Kur'anın hiçbir yerinde yahudileri,hristiyanları öldürün gibi bir ifade yoktur.Hele 5 yaşındaki masum bir çocuğu hedef gösteren bir ifade.Allah'tan korkmazsanız,değer verdiğiniz şeylerden korkun.Bu korkunç bir iftiradır.Bilmiyorsanız... bari susun.
Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda savaşın, (ancak) aşırı gitmeyin. Elbette Allah aşırı gidenleri sevmez. (2/190)
İçlerinden zulmedenleri bir yana, ehl-i kitapla ancak en güzel yoldan mücadele edin ve deyin ki: Bize indirilene de, size indirilene de iman ettik. Bizim Tanrımız da sizin Tanrınız da birdir ve biz O'na teslim olmuşuzdur. (29/46)
Allah, sizinle din konusunda savaşmayan, sizi yurtlarınızdan sürüp-çıkarmayanlara iyilik yapmanızdan ve onlara adaletli davranmanızdan sizi sakındırmaz. Çünkü Allah, adalet yapanları sever. (60/8)
Allah, ancak din konusunda sizinle savaşanları, sizi yurtlarınızdan sürüp-çıkaranları ve sürülüp-çıkarılmanız için arka çıkanları dost edinmenizden sakındırır. Kim onları dost edinirse, artık onlar zalimlerin ta kendileridir. (60/9)
Esen kalınız.
|

01-08-2006, 20:45
|
|
|
israil orantısız güç kullanıyor..unutmayın onunda kendisini hizbullah denen aşağılık terör örgütüne karşı koruması lazım ..cevap verecek tabii...
ama doğrusu israil orantısız güç kullanıyor..sivilleri katlediyor..gazetedeki o ölmüş çocuk sesimleri yüreğimi yaktı doğrusu ..yanlış bomba yanlış yer ..budurumda bunu kasıtlı olarak yapmış ise hizbullahtan farkı yok..
asıl amaç hizbullaha cevap vermek masumları katletmek değil....
|