Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 03-08-2006, 10:06
Üye Değil

Standart Re: islamın güzeliği ve muhteşemliği

Bazı sahih sayılan hadislerde Muhammed'in "kafir" kadınları ve "kafir" çocukları öldürmeye ses çıkarmadığı hatta "ONLAR DA ONDANDIR" dediği yazılı...Daha sonra bu hadisleri yazacağım.

İslam aynı yahudilik gibi savaşçı,rezil, vahşete ve şiddete dayalı Semitik kültür üzerine kurulmuş basit primitiv bir dindir.Osama Bin Laden de Kur'an'a harfi harfine uyan gerçek bir müslümandır. Kur'an "kafirleri gebertin" diyor.El Kaide'nin militanları geçen yıllarda bir Fransız gemisine saldırmışlardı Amerikan gemisi sanıp..Militanlar bu yanlışlık üzerine şöyle demişlerdi: "Farketmez ne de olsa o da kafir o da kafir" Kur'an'da da "kafirleri (Muhammed'i ve Kur'an'ı kabul etmeyenler) nerede bulursanız gebertin" diyor kimin öldüğü önemli değil ne de olsa hepsi "kafir"..Sonuçta Usame'nin yaptıkları Kur'an'a %100 uygundur.
Alt 03-08-2006, 13:19
yolunsonu yolunsonu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

deli cevat tüm sorularının cevabı
aç ve oku *http://www.islamustundur.com/index2.html
Alt 03-08-2006, 14:28
Selam335 Selam335 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

exclusive
Bir müslüman allahın "allah yolunda savaşın" emirlerine uymak için ne yapmalı? Kimle ve nasıl savaşmalı?

Bu sorulara cevap alalım sonra Ladin'den daha iyi bir örnek varsa onu da el birliğiyle bulalım Smile

Sen bana neden soru soruyorsun. Peygamber dönemimde yapılan savaşlarda kadın, çocuk ve Müslüman öldürüldümü ona cevap ver. önce iftira attığını kabul et. Kabul ettikten sonra başka konularıda tartışırız. Önce adaletli olduğunu göster.

Bir Müslüman savaşabilecek durumda olan ve Müslümanlar için tehlike oluşturan erkeklerle savaşmalıdır.

exclusive
Bu arada Cevat kardeşim bunu okuyorsa ben şu Benu Mustalık Gazasındaki azil olayına Selam335 arkadaşımın bir açıklık getirebileceği hissine kapıldım. Kafana takılanları sorup bi şansını dene istersen. Ayrıca konunun ilerleyişine de katkısı olacağı kanaatindeyim...

Aba altından sopa gösterme. Sana önceki cevabımda kadınların esir edildiğini ben yazmadımmı? Daha neden kalkmış Ben-i Mustalik hadisesini tartışalım diyorsun? Ben sana kadınlar ve çocuklar öldürülmedi diyorum. Peygamber öldükten sonra ise kadınlar, çocuklar, Müslümanların öldürüldüğü doğrudur. Bu yapılanları sünnete uydurmaya çalışma. Önce attığın iftiranı kabul et ve Laden Kuran-ı Kerime uyan gerçek Müslümandır lafından dön, sonra diğer mevzuları tartışırız. Konudan konuyada atlama.

deli_cevat
ewet bu nitelikte olanları öldürmeyip ********ler (benu mustalık *Laughing *)
ayrıca şam esir pazarında satmışlar arta kalanlarıda muhammed koruması altında *******miş ne kadar güzel din şu islam yaw

EEEE bu verdiğin cevap exclusive kodadlı arkadaşı haklımı çıkarıyor? Dayandığın hadiste kadınların ve çocukların öldürülmediği açık. Önce exclusive kodadlı arkadaşın iftira ettiğini kabul et bilahare bu konuyuda tartışırız.

mysticspirit
Bazı sahih sayılan hadislerde Muhammed'in "kafir" kadınları ve "kafir" çocukları öldürmeye ses çıkarmadığı hatta "ONLAR DA ONDANDIR" dediği yazılı...Daha sonra bu hadisleri yazacağım.

Yazacakmış. Bak sen, hadi yaz seni tutanmı var? Blöfçü gördüm seni Yaz da exclusive haklı çıksın. Yok iftira attıysa iftirasına sende ortak olmuş oldun. İnsanın yalanı ortaya çıktığında kabul etmesini bilmeli.
Alt 03-08-2006, 14:49
jayjay jayjay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Psikokemoterapi hocam elinize sağlık...

Galiba benzin bitti cevap gelmedi...
Alt 03-08-2006, 15:31
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

adı *güzel kardeşim selam
peygamer döneminde *******miş
peygamberden sonra öldürülmüş

ayrıca onun dedikleri onu alakadar eder onun dediklerinden dolayı beni sorumlu tutamassınız hem bu öldürülme konusunda fazla bilgim yok ben *****'me konusunda öğrendim bişeyler

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
Alt 03-08-2006, 15:47
M.onur M.onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Selam335 haklı bence kadınlar İslamiyette öldürülmez, düdüklenir.

Buradan çıkarılacak sonuç ise Ladin denen bnetorun kadınlara öldürmeyip tecavüz etmesini beklemeliyiz ve bunu yaptığı takdirde kendisini gerçek Müslüman ilan etmeliyiz. *

Lay beside me, tell me what they've done. Speak the words I want to hear, to make my demons run. The door is locked now, but it's open if you're true. If you can understand the me, than I can understand the you.
Alt 03-08-2006, 15:48
painkiller painkiller isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ey iman edenler! Kâfirlerden yakınınızda olanlara karşı savaşın ve onlar *sizde bir sertlik bulsunlar. Bilin ki, Allah sakınanlarla beraberdir.
(tevbe suresi 123.ayet)

kadın çocuk ayırmıyor senin dinin...kafiri öldür diyor...daha yüzlerce ayet var savaş kin lanet c
nayet öğütleyen...forumun eski konularında bunları okuyarak bozulabilirsin...ama sadece yukarıdaki bile (kafir-müslüman olmayan insan kadın ya da erkek açıklama yapalım da çamura yatılmasın) size yeter sanırım...
Alt 03-08-2006, 16:16
Üye Değil

Yazacakmış. Bak sen, hadi yaz seni tutanmı var? Blöfçü gördüm seni Yaz da exclusive haklı çıksın. Yok iftira attıysa iftirasına sende ortak olmuş oldun. İnsanın yalanı ortaya çıktığında kabul etmesini bilmeli
Hadi bakalım:

"It is reported on the authority of Sa'b b. Jaththama that the Prophet of Allah (may peace be upon him), when asked about the women and children of the polytheists being killed during the night raid, said: They are from them" (Sahih Muslim, Book 019, Number 4321)

"It is narrated by Sa'b b. Jaththama that he said (to the Holy Prophet): Messenger of Allah, we kill the children of the polytheists during the night raids. He said: They are from them. (Sahih Muslim, Book 019, Number 4322)"

http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamen....html#019.4321

Hadislerde anlatılanlara göre Muhammed bazı savaşlarda bazı kadınların ve çocukların öldürülmesini onaylamamış ama PEK ÇOK SAHİH HADİSE GÖRE DE özellikle müslümanların uyguladığı yağmalama eylemlerinde Muhammed çocukların ve yaşlı kadınların öldürülmesini onaylamış hatta emretmiştir.Yukarıda da sadece 2 sahih hadis yazdım örnek olarak.Sonuçta azılı bir terorist olan Muhammed'in (ki kendisi usame Bin Laden den bile öndedir kanımca Bin Laden hiç değilse 6-9 yaşındaki kız çocuklarıyla yatmıyor, tecavüz etmiyor en azından ben duymadım) kurduğu din islam bir terör dinidir.
Alt 03-08-2006, 18:24
exclusive exclusive isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Selam335";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Peygamber dönemimde yapılan savaşlarda kadın, çocuk ve Müslüman öldürüldümü ona cevap ver. önce iftira attığını kabul et.
Biraz yavaş ol yaa... Hızına yetişemiyorum.

Ben muhammed döneminde yapılan savaşlarda kadın ve çocuklar öldürüldü demedim ki...

Tabi daha demedim. Biraz sabredersen diyeceğim...

Evet muhammed döneminde yapılan savaşlarda kadın ve çocuklar öldürülmüştür. Aslında kadın ve çocuklar köle olarak satılabildiği için muhammed öldürülmemelerini emretmiştir (zaten bu emri de bir savaş sonrasında öldürülenler arasında bir kadın cesedi görüp bunun üzerine söylemiştir - bu olayı sen araştır hangi hadiste olduğuna bakmadım) ama zaman zaman bu emri es geçip kadın ve çocukların öldürülmesini de söylemiştir.

İşte hadis:

Gene, gece baskinlarinda, kafirler toptan kilçtan geçirilirken, evler yakilip yikilirken, öldürülenler arasinda kadinlar ve çocuklar da bulunuyordu. Bunun üzerine, Peygamber'e arkadaslarindan biri söyle sordu: "Ya Resulallah! Evlere yapilan gece baskinlarinda, müsriklerin kadinlari, çocuklari da öldürülüyor, ne dersin?"

"Onlar da öbürlerindendir.(Kadin ve çocuklar da onlardandir.)

(Bkz.Ebu Davud, Cihad/102, hadis 2638; Cihad/121, hadis 2672; Ibn Mace, Cihad, hadis 2840; Ahmet Ibn Hanbel, 4/46; Tirmizi, Siyer/19, hadis 1570)

İslamın güzelliği ve muhteşemliğini çok güzel izah eden bir başka hadis:

Ebu Said el Hudrî anlatıyor:

- "Peygamberle birlikte Benû Mustalık Gazası'na çıktık. Ve Arap tutsaklarından tutsaklar elde ettik. O sırada kadınlar iştahımızı çekti. Bekârlık çok güç gelmişti bize o günlerde. Ve azil yapmak istedik. İs*tiyorduk azil yapmayı Ancak, Peygamber aramızdayken ona sorma*dan nasıl azil yapacağız?' dedik ve gidip peygambere sorduk. Peygam*ber de azil yapmamakta sizin için bir sakınca yoktur. (Yapabilirsiniz de. Yapmaya bilirsiniz de.) Ama bilin ki, kıyamet gününe değin mey*dana gelecek bir yavru, ne olursa olsun meydana gelir."

(Bkz. Buhari, e's-Sahih, Kitabu'l-Itk/13; Tecrîd, hadis no: 1596; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'n-Nikâh/127, hadis no: 1438; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'n-Nikâh/49, hadis no: 2170.)

"Azl" (azil), cinsel ilişki sırasında, erkeğin, meniyi, kadının cin*sel organına boşaltmadan çekmesidir. Yani, meniyi kadınlık organının dışına boşaltmak.

Hadiste anlatılanın özeti şu:

Müslümanlar, ellerindeki "tutsak kadınlar"la cinsel ilişkide bu*lunmak istiyorlardı. Ama bir sorunlan vardı: Ya çocuklan olursa? iliş*ki kuracaklan bu kadınlardan çocuk olsun istemiyorlardı. Tecrid "tü-tercim"i Kamil Miras, bu istememeyi, şöyle açıklıyor:

"Bu suretle (yani meniyi dışa boşaltmak biçiminde) esir kadınlara yaklaşmak istemeleri (şu yüzdendir): Yüklü (gebe) veya evlat anası kadınlar satılamazdı. Halbuki gazilerin paraya ihtiyaçlan bulunduğun*dan satmak istiyorlardı."

(Bkz. Diyanet yayınlanndan Tecrîd, 1596 numaralı hadis)

Kısacası: Tutsak kadınlann ırzına geçebilirlerdi "gaziler". Ama bu işi yaptıktan sonra da "çocuk sorunu"yla karşılaşmak istemiyorlar*dı. Çünkü gerektiğinde bu tutsak kadınlan satabilirlerdi. Buna bir en*gel çıkmamalıydı. "Azl"i bunun içki istemiş ve "Peygamber"e danış*mışlardı. Peygamber de temelde bu kadınların ırzlanna geçilmesinde bir sakınca görmüyordu, buna izin veriyordu. "Azl"e gelince. Bunda da bir sakınca bulunmadığını dolaylı olarak belirtiyordu

Muhammed işkenceye de çok karşıymış... muhammedin emriyle yapılan işkencelerden de bahsedeyim istersen. Kocası işkenceyle öldürülürken muhammedin koynuna sokulan Safiyye'den mi bahsedeyim yoksa?

m.kara
Alt 03-08-2006, 19:02
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ex abicim de mustalıkçı oldu abi biz yeni bi tarikat kuralım
mustalıkçılar

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır

Önerilen Siteler