Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-08-2006, 08:40
kura kura isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Şaşırmayınız Arap Gerçeği

Vay psiko hadi hayırlı olsun. Sonunda kendini kafirlere adam saydırtmayı başarmışsın. Sana sitede yetki vermişler. Ancak senin kafirlerin gözünde değerin olsada, Müslüman kardeşlerinin gözünde değerin yok!
Adamlar senin peygamberine pedofil, sübyancı, sapık, şarlatan, kobrası bilmem ne yapmış diyorlar. Senin sesin çıkmıyor. Ey bre gafil ahmak Müslüman bozuntusu!

Tarafımdan silinmiştir.Ezkamo

Ha tabi, yoksa yetkini elinden alırlar dimi?
Arkadaşım böyle Müslümanlık olmaz. Müslüman peygamberine sövülen yerde sessiz kalmaz. Tepkisiz kalmaz!
Bari en azından hakaret edenlerin yazılarını sil. Bana ahlak edep dersi verme. Ben Kuranla iştigal eden biri olarak , bana islamı şeriyeyi öğretemezsin.

Kısacası önce İslam ol. Sonra bana ahkam kes.

İşin ilginci, ahlaktan nasibini almamış ezkamo, psiko, vs kalkıyor insana edep ahlak dersi veriyor. Ay benim ahlakın zirve insanlarım.
("Ameller niyetlere göredir"Yazıların senin ahlak görüntün yazılarımızda bizlerin istersen bir daha "DÜŞÜN" ve "AKLET" ne dersin?)
Hayat bu! Heo böyle olur, densiz ahkam keser, edep dersi verir.
Afedersiniz özür dilerim. Sizler harikasınız. Psiko, hiç merak etme bu islam anlayışınla, kafirler seni baş tacı ederler.
Psiko, DEDEN bu halini görse, efendimize sövenlere çanak tuttuğunu görsetdi ne ederdi acaba?
Hadi şimdi yürüyün bakalım.
Alt 10-08-2006, 13:57
M.onur M.onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili Psiko ilgin ve alakan için teşekkür ederim. Artık bu adamla muhatap olmak istemiyorum.

Bu adamın yazdığı M.Onur denen ...... gibi ifadeleri silmeni rica ediyorum. Kolay gelsin...

Lay beside me, tell me what they've done. Speak the words I want to hear, to make my demons run. The door is locked now, but it's open if you're true. If you can understand the me, than I can understand the you.
Alt 10-08-2006, 14:18
Üye

Psiko, kusura bakma seni sahte peygamberin Bahaullajh hazretleri ile başbaşa bırakıyorum. Hani kurşunamı dizilmişti neydi. Seni gidi 2 -3 tane kutsal kitabı olan değerli!!! zat.

Bence biraz asıl sen efendi olda, yetkini kullanıp yazılarım arasına koyu harflerle notlar düşme.

Yazılarımı kirletiyorsun!
Alt 10-08-2006, 15:45
M.onur M.onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

.....

Lay beside me, tell me what they've done. Speak the words I want to hear, to make my demons run. The door is locked now, but it's open if you're true. If you can understand the me, than I can understand the you.
Alt 10-08-2006, 15:59
Üye

Adem ile Havva cennette iken , yasak meyveden yediklerinde kendilerine çirkin bölgeleri açılmıştır. Ayete göre böyledir. Yanlış hatırlamıyorsam bakara suresinde. Çirkin yerlerden kasıt cinsel uzuvlardır diye düşünüyorum. Demek ki, cennette kadın erkek arasında düşündüğümüz manada bir cinsellik yoktu. Çünkü cinsel uzuvlar birbirlerine gizli idi. Dünya hayatının bir metaı olarak batın iken zahir olmuştur. Bu bağlamda ahirette, kadın erkek arası ilişkinin cinsel içerikli olacağını söylemek doğru olmaz.
Alt 10-08-2006, 16:14
Üye Değil

(Kura)
İşin ilginci, ahlaktan nasibini almamış ezkamo, psiko, vs kalkıyor insana edep ahlak dersi veriyor. Ay benim ahlakın zirve insanlarım.

Bu arkadaşımız düzey düşürücü açıklamaları nedeniyle yönetim tarafından banlanacaktır. Bu kişi daha önce tarafımızdan banlanan derindüşün adlı kişidir.
Bilgilerinize sunulur.
Alt 10-08-2006, 16:18
Üye

Hayret birşey yahu!

Biri aspartam diyor, biri sorogren diyor öteki, derindüşün diyor))

Ben kimim töbe töbe.
Bırakın artık kime ana bacı sövmüşüz biz. Adam gibi cevaplar veriyoruz. Banlanmayı gerektirecek bir halimiz yoktur.Benden önce nice adam var banlanacak. Birde sen şusun busun demek çok saçma.
Alt 10-08-2006, 16:19
Üye

Hepiniz zanda bulunuyorsunuz. Şusunuz busunuz diyerek iftira ediyorsunuz. Allah sizleri bildiği gibi yapsın.
Alt 10-08-2006, 16:32
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

aspartam, sorogren ve kura'nın aynı kişiler olduğunu biliyordum da derindüşün'ü kaçırmışım sağolun varolun bunuda öğrenmiş oldum.

Bir de şu soruyu soracağım kendisine müsadenizle.

Sorogren acaba SEN SEN misin ?
Alt 10-08-2006, 17:01
hazretikömürcü hazretikömürcü isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

hazretikömürcü - MSN üzeri Mesaj gönder

kura adlı arkadaşa;
eleştirilerinizi kişisel iletimden gönderiniz. Sitemizin üyelerinin zamanını boşa harcamaya en başta kendim olmak şartıyla, hakkımız yoktur.
Saygılarımla
hazretikömürcü

SİLAHIMIZ ELİMİZDE DEĞİL, BEYNİMİZDEDİR

Önerilen Siteler