berguzar´isimli üyeden Alıntı
FIKRA )
8 mart dünya kadınlar gününde kadınlar toplanır konuşmaya başlar dertleşirler.s...öz döner eve dönünce ne yapacaklarına gelir.Eve gidince kocalarımıza resti çekelim artık ev işlerini onlar yapsın falan konuştukça konuşurlar.Gelecek sene buluşmak üzere ayrılırlar.1 yıl geçer buluşurlar yeniden.Ne yaptıklarını anlatırlar.
Fransız kadın anlatır :Ben eve gidince kocama temiz kaplarda yemek yemek istiyorsa artık yemekleri onun yapması gerektiğini söyledim 1. gün bişi yapmadı 2. gün kendine yemek yapmıştı 3. gün banada yapmıştı. Artık yemek işlerini o hallediyordu.
Sonra Alman kadın konuşur : Ben eve gittim artık temiz kaplarda yemek yemek istiyorsa bulaşıkları yıkaması gerektiğini söyledim.1.gün birşey göremedim 2. gün kendi bulaşıklarını yıkamıştı 3. günbenim bulaşıklarımıda yıkamıştı artık buylaşıkları o yıkyıor demiş.
Sonra Türk kadın konuşmaya başlamış ben eve gittim ve kocama artık temiz çamaşırlar giymek istiyorsa çamaşırlarını yıkaması gerektiğini söledim.1. gün bir şey göremedim 2.gün bir şey göremedim 3.gün sağ gözüm hafif açıldı bişiler göremeye başladım ....
Güzel ülkemin güzide!!! erkeklerine ithaf olunur...
Düşündüren bir tebessümle geceyi bitirelim, yorumlara yarın değinirim inşallah.
Selamlar...
|
selam saygıdeğer bergüzar,
tatlı tatlı gülümsetirken acı acı düşündüren fıkra için teşekkür ederim.
bu vesile ile 8 mart kadınlar gününü -biraz gecikmelide olsa-kutlarım.
Hanif dostlarda yarım kalan bir topicden hatırlarsın beni

selam ile...
UlUl