Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-04-2010, 03:31
AhbAp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AhbAp AhbAp isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Çocukları Rahat Bırakın!

Bir şeyleri mukayese etme, algılama ve tartışma yetisinde olmayan çocuklara müdahale etmeyin!

Kendinizi bile kandırmakta zorlandığınız masallarınızı çocuklara anlatmaktan vazgeçin!

Onların düşünebilen, cesur, akılcı çocuklar olmasına izin verin!

Çocukları rahat bırakın!

When You Kill A Man, You're A Murderer
Kill Many And You're A Conqueror
Kill Them All And You're A God!

----------------

war is over
(if you want it)
Alt 13-02-2011, 20:26
Kıdemli Üye

İngiliz Channel 4 televizyonu, Birmigham kentindeki "Darul Uloom İslamic High School - Darul Uloom İslam Ortaokulu"nda öğrenim gören 11 yaş ve üzeri Müslüman çocuklarına şiddet uygulandığı ortaya çıkardı.

‘Dispatches' programı muhabiri, okulda yaşananları gizli kamerayla görüntülendi.

Hiristiyan ve Yahudi düşmanlığının yanı sıra Müslüman olmayanların ‘kafir', başörtüsünü uygun takmayan ve sigara içenlerin ‘Şeytan' olarak tanımlandığı okulda, farklı dinlere karşı tolerans ve saygıyı öğretmek yerine, bu kişilere karşı nefret duyguları aşılanıyor.

Müslümanlar arasında da tepkiyle karşılanan görüntülerde, Kur'an okuyan öğrenciler arasında dolaşan sakallı ve yaşlı din adamı, ders çalışan masum öğrenciyi tekme tokat döverek yere fırlatıyor.

Müslüman din adamı, kendisinden yardım isteyen bir başka çocuğa yanaşarak önce yanaklarını avuçlarının arasına alıyor. Kısa bir süre sonra da tokatlamaya başlıyor.

Ansızın gelen tokat darbeleriyle şaşkına dönen küçük çocuk, önce geri savruluyor sonra da yerine oturuyor.

Müslüman okulunda çocuklara şiddet adeta dersin büyük bir bölümünü oluşturuyor. İslamın sevgi, barış ve hoşgörü dini olduğundan birhaber olan yaşlı Müslüman din adamı, ders süresince çocukları tekme tokat dövmeye devam ediyor.

Din adamı, yaşları 11 ile 16 arasında değişen Müslüman çocuklarına şu öğütleri veriyor:

"İnanmayanlar yeryüzündeki en berbat yaratıklar, müzik dinleyen ve traş olan erkekler ile başörtüsünü çıkararak Müslümanlık yolundan sapan kadınlar öbür dünyada dövme demirle işkence görecek.

Sizler dışarıdaki Müslüman olmayanlar gibi değilsiniz. Sokakta gördüğünüz başörtüsünü İslam'a uygun bir şekilde takmayan ve sigara içenlerin hepsi Şeytan'dır. Bu kişilerden ve o sokakta yürümekten nefret etmelisiniz. Müslüman olmayanlar kafirdir.”

KAYNAK

----------------

war is over
(if you want it)
Alt 19-02-2011, 18:04
imansiz imansiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

programi izledim gercekten dehset verici ingilizler icin ama benim icin degildi tabii..(bunlarin icgerini biliyorum)

avrupada insanlar biraz saf bu muslumanlar konusunda muslumanlari cok yanlis taniyorlar...

bu yaratiklar gordugu her ingilizin ..tunu yalar hello borther I love every people filan dolasirlar cogu bakkal isi yapar bazilari helal gida satan market sahibidir...

korkaktir acizdir ...

ama bu koyunlar camilerde filan bir araya geldiklerinde voltrani olusturmus gibi cosarlar...

gozleri hep basi acik ingiliz kizlarindadir ama ****** demeyide ihmal etmezler...

hem nefret ederler hemde bu ulkelere gelmek icin tir konteynirlarinda 1 ay hayvanlar gibi yolculuk yaparak ulkeye kacak girerler...

bunlar oynaktir kisacasi tipik musluman hem korkak hem iki yuzlu hem yalama...

bu okullarin devlet tarafindan yonetilmesi ve kontrol altina alinmasi icin mektup hazirlayacagim...

burda helal et isterler cami isterler hepsi yerine getirilir ama ingliz onlarin ulkesine gidip domuz yese tepkileri ne olur?

hepsi sahtekar bunlarin...

bu ulke insanlari bunlarin gercek yuzunu bilmiyor anlayamiyor...
Alt 20-02-2011, 02:39
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Bilmeyenler de ogreniyor ama biraz gec. Insan haklari cercevesinde davraniyorlar bu insan musvettelerine , kendilerine alenen dusmanlik hislerini acikca belirtseler de.
Arabistanda, hristiyanliga inanmiyanlara olum, kafalarini kesecegiz, gibi, ingilterede gosterdikleri pankartlarla, oradaki hristiyan ahali{ tabi var ise) yollara dokulseler, neler olacagini tahmin edebilir misiniz? Simarik cocuklardan farki yok bu yobazlarin, hangi dine mensup olursaniz olun, bize cektirdiniz, bari cocuklari rahat birakin.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 17-06-2011, 18:02
Kıdemli Üye

----------------

war is over
(if you want it)

Konu AhbAp tarafından (12-02-2012 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Alt 17-06-2011, 20:13
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

AhbAp´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

bizde böyle 2 tane ateist bebe olsa tamamdır...

Konu AhbAp tarafından (12-02-2012 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Alt 17-06-2011, 22:34
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili ahbap ,cocuklar konusunda cok hassasim cünkü cocukluk yillarimda öz annem ve babamdan siddet gördüm hemde uzun süre.
Cocuklara kendi fikirlerini asilarken siddet ve zulüm yapanlar sadece islamcilar deyil ,bunu diyer din mensuplarida yapiyor ,cok aci bu kokusmus fikirler cocuga dahi ters gelse o cocugun hicbir karsi koyma sansi yok tabiiki orda o cocuga yardim edebilecek bir tanrida yok,ben tanri olsaydim cocuklara mutlaka yardim ederdim onlari mutlaka korurdum onlar gercekden savunmasiz,cocukluk yillarimda gördüyüm baski ve zulüm bugün bile hayatimi etkiliyor ,elli yasina merdiven dayadim,ne mutlu akilli annenin ve
akilli bir babanin yaninda büyüyen coculara.

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
Alt 17-06-2011, 23:08
perfect_storm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
perfect_storm perfect_storm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bu şekilde davranış sergileyenler başka dine mensup olanları yada ateistleri kınamasınlar önce kendilerine baksınlar böle değil bir insanevladı hayvan bile yetiştirilmez
Alt 12-02-2012, 17:16
capella79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
capella79 capella79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Geçenlerde Amin Maalouf'un Yolların Başlangıcı adlı kitabını okudum. Orda çokçokilgimi çeken bir şey okudum.

Kitap, Amin Maaouf'un babasının ölümü ile ailesinin köklerini araştırma ihtiyacı ile başlıyor.1800'lü yıllarda dedesi Butros Maalouf'un,toplumda protestan olmanın bile hor görüldüğü, azınlıkta oldukları ve hatta ailede tanınmış, sözü geçen papazların olduğu köklü bir ortamda hem de o yıllarda çocuklarını yetiştirirken hiçbirine dinsel eğitim vermeyi kabul etmediğini okuduğumda ÇOK etkilendim. (kendisi de öngörülü,çok bilgili aranan bir eğitmen) Gerekçesi de şu: ne zaman çocuklar büyürler kendi yollarını kendileri çizerler....

Neyse yukarıdaki görüntülere gelince sevgi, hoşgörü diniydi değil mi islam? Hadi ordan yesinler sizin sevginizi.

Önerilen Siteler