Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-07-2011, 01:53
karaca karaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart forum sitenin adaletsizliği

burası türkiye cumhuriyeti herkes eşit, özgür ve sizler %99 müslüman denilen şu ülke de islami inançların kötülüğünü anlatıyorsanız bizler de savunuyoruz.

fakat şu var sizler bir başka sayfadan alıntı yaptığınız zaman islamı kötülediğiniz zaman size mderatörden uyarı cezası gelmiyor, oysa biz gerçeği anlatmak için alıntı yaptığımız zaman hemen ceza gelir???

acaba gerçekleri anlatmak kimi insanları geriyor mu????

şimdi sabahtan beri burada islam'ın adaletsizliğindne bahsediliyor bu forumdaki yetkililerde bu yzüdne açmaktadırlar oysa bizleirn görüşlerine saygın yoksa, anlayışın yoksa adaletin yoksa kime eyi anlatmaya çaılışıyorsun???

şimdi merak ediyorum b uyazımdan sonra da forumdan heralde atarlar!!!!!????
Alt 16-07-2011, 02:05
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Alıntı yapar kaynağı da gösterirsen ceza almasın kardeş, lâkin senin yaptığın alıntı değil upuzun bir c/p bu uzun c/p'leri bizim de yapmamız yasak. Alıntı yapar link koyarsın sonra da kendi fikirlerini yazarsın. Forumdan da kolay kolay atmazlar. Hatta şunu söyleyeyim forum yöneticileri tarafsız olma kaygısıyla Müslümanlara karşı daha çok hoşgörülü mesela "invi" atılana kadar yaptıklarıyla tabiri caizse eşşeğin kulağına su kaçırdı; ama Agnostik olan "evrensel-insan" ve Ateist "Tardu" onun yaptıklarının çeyreğini bile yapmadan atıldılar.

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 16-07-2011, 02:09
cemi cemi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bazı insan hayvan olur, hayvan insan olmaz imiş...
Alt 16-07-2011, 02:27
YasasinBilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YasasinBilim YasasinBilim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sayın Karaca;

Bu site, özgürlük-hoşgörü açısından eşsizdir.

İslami inançları savunan binlerce site var ve biz o sitelere girip tek cümle yorum yapamıyoruz (anında siliyorlar).

nerde bahsettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti?

%99'u müslüman olan bir ülke falan da değiliz ayrıca. Alevileri müslüman saymayın en azından.

Siz bizim görüşlerimize bir karşı tez üretmek yerine, islami sitelerden alıntılarla laf kalabalığı yapıyorsunuz. biz o sitelere dafalarca girip çıktık, alacaklarımızı aldık. yeterince bilgi sahibiyiz, merak etmeyin.

Kendi görüşünü savunmaya çalışan müslüman arkadaşlara gösterdiğimiz saygı bu sitenin nerdeyse her yerinde perçinlenmiştir.

amacı sabote, konuyu bulandırma - başka yerlere çekme olan üyelere ancak bir yere kadar tahammül edebiliriz.

saygılar...
Alt 16-07-2011, 02:35
cemi cemi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

YasasinBilim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın Karaca;

Bu site, özgürlük-hoşgörü açısından eşsizdir.

İslami inançları savunan binlerce site var ve biz o sitelere girip tek cümle yorum yapamıyoruz (anında siliyorlar).

nerde bahsettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti?

%99'u müslüman olan bir ülke falan da değiliz ayrıca. Alevileri müslüman saymayın en azından.

Siz bizim görüşlerimize bir karşı tez üretmek yerine, islami sitelerden alıntılarla laf kalabalığı yapıyorsunuz. biz o sitelere dafalarca girip çıktık, alacaklarımızı aldık. yeterince bilgi sahibiyiz, merak etmeyin.

Kendi görüşünü savunmaya çalışan müslüman arkadaşlara gösterdiğimiz saygı bu sitenin nerdeyse her yerinde perçinlenmiştir.

amacı sabote, konuyu bulandırma - başka yerlere çekme olan üyelere ancak bir yere kadar tahammül edebiliriz.

saygılar...
var OL

40 küsür yaşım içinde hiç camiye girmedim, yolu ışık olsun babam 80 yaşında idi prostatı vardı artık, üsküdarı gezdiriyordum, çok sıkıştı artık, baktım etraf cami dolu babam gel caminin helasına girelim dedim ; yok oğlum dedi 80 sene girmemişim beni yoldan düşürme bu yaşımda, altıma işerim girmem dedi. ve girmedi.

ilk ezanı 10 yaşımda duydum çok korktum, sofusunu gördüm korktum, şeyhini gördüm iyice korktum, bu ülkenin % 99 islam filan değil, hiç de olmadı. en azından bizleri müslüman saymasınlar. % 15 varız. maraşta, sivasta, çorumda, malatyada, gazide yaktıklarına göre zaten müslüman olmadığımızı biliyorlar ama hala niye bizim peşimizdeler anlamıyorum. düşseler ya yakamızdan.

bize yaptıkları yüzlerce senelik zulmün hesabını bile sormayacağız, biz onları bize bu günü kadar yaptıkları için, şu an yapıyor oldukları için ve bundan sonra yapacakları zulümler için af ettik, yeterki artık çekilip gitsinler.
Alt 16-07-2011, 02:52
ereninthenature - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ereninthenature ereninthenature isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

aşırı uzunsa sadece link ver.yorumunu yap.

Science is not only compatible with spirituality; it is a profound source of spirituality.
-Carl Sagan

All ideology is toxic because ideology is a kind of insult to the gift of human free thinking.
-Terence McKenna
Alt 16-07-2011, 09:30
paslıçivi paslıçivi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

yucemanitu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ama Agnostik olan "evrensel-insan"
sevgili yucemanitu..

evrensel-insan agnostik değildi..

o, teizm ve nontezime "doğal düşünce" diyordu,

kendi düşünce şeklini "evrensel insan düşüncesi" olarak tanımlamıştı.

agnostisizm onun düşüncesine göre "doğal düşünce" içinde yer alıp bir "sorun" du.

evrensel-insan'ın bu siteden atılması ve yazılarının cafe bölümüne taşınmasını hiç bir zaman onaylamadım ve onaylamam mümkün değil..

kendisi kusursuz muydu?, tabi iki değildi, hepimiz gibi o da bir insandı ve hataları olmuştur.. kendisiyle düşünce yapısı ve hataları yüzünden en çok tartışan kişi bendim..

ama bu dünyanın düzeni böyledir..

ben ve benim gibi düşünenler yaşasın diğerlerini defedelim yokolup gitsin..

yani egonun işleme mekanızması, teizm ve nonteizm düzeyi bilinçaçıklığı, tam bir "kan davası" gibi çalışır..

sitemizde iki kişi vardır ki kendileri materyalisttir/ateisttir ve defalarca uyarılmalarına, çok değişik nickler altında siteye tekrar tekrar girip o bozuk/küfürlü ağızlarına rağmen sitedeki üyeliklerine göz yumulmaktadır.. bu durum da site yönetiminin kendi vicdanıyla yüzleşmesi gereken bir durumdur..

evrensel-insan, hatalarına rağmen bu sitede kimseye saygısızlık yapmamış, gereken insani davranışı göstermesine ve forum kurallarına uymasına rağmen bir takım sebeplerle siteden atılmıştır..

ama o da her aydın gibi kendi zaman ve coğrafyasının insanları tarafından bir tehdit olarak algılanması ve dışlanması çok doğaldır..

site yönetimi "ateist, kürt sempatizanı" bir yönetimin elinde olduğu için ulusalcı atesitler de yaklaşık 1-1.5 yıl önce siteden temizlenmiştir..

bu yazımdan sonra benim de akıbetim meçhuldür

Alt 16-07-2011, 11:07
Greatestlieevertold Greatestlieevertold isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

paslıçivi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

site yönetimi "ateist, kürt sempatizanı" bir yönetimin elinde olduğu için ulusalcı atesitler de yaklaşık 1-1.5 yıl önce siteden temizlenmiştir..

bu yazımdan sonra benim de akıbetim meçhuldür
ben daha rastlamadım böyle bir iddiaya ama daha çok yeniyim. şu birkaç ayda forumdan atıldığını gördüğüm insanların küfür ve hakaretten, yada forum kurallarını sürekli ihlal etmekten atıldığını gördüm.

önemli bir iddiada bulunuyorsun ve olaydan uzak biri olarak tek temennim dinlerden özgürlük sloganına sahip bir sitenin yönetim kadrosu umarım değerlendirme yaparken politik görüşleri dikkate almıyordur senin iddia ettiğin gibi paslıçivi. yönetim kadrosununda homojen bir yapıyı korumaya dikkat etmekde önemli sanırsam.
Alt 16-07-2011, 13:58
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

paslıçivi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili yucemanitu..

evrensel-insan agnostik değildi..

o, teizm ve nontezime "doğal düşünce" diyordu,

kendi düşünce şeklini "evrensel insan düşüncesi" olarak tanımlamıştı.
Bunu ben de biliyorum. Zaten evrensel-insan bunu yazılarında da dile getiriyordu; ama DÖ'ye başvurduğunda "kendinizi hangi felsefeye yakın hissediyorsunuz" sorusuna "Agnostizm" cevabını vermişti. Yani sonuçta onun Müslüman olmadığını anlatmak için "Agnostik" dedim. Yoksa tutup da bu yeni arkadaşa evrensel'in felsefesini baştan anlatmam gerekecek. Bu arada "hakdoğan" ve "invi" gibi hakaretçi, tahrikçi ve sabotajcılara aylarca sabredildi hatta "go away" siteye lamer saldırısı yaptığı halde atılmadı, Müslüman olmak siteye saldırmanın bile hoşgörülmesi için yeterli bir sebep. Bu hangi akla hizmettir anlamış değilim ve evrensel-insan, Tardu ve naper'in siteden atılmasını ben de içime sindiremiyorum. Non-teist bir sitede Müslümanlar lehine adaletsizlik var. Evet, bu siteyi burda olmayı seviyorum ama yeri gelince de eleştiriyorum.

Bazı ulusalcıların tasfiyesine gelince... O adamlar siteden politika forumunu kaldırtmak istediler. Ayrıca onlar politika forumundaki tartışmalarda kendileri gibi düşünmeyene en ağır hakaretleri ettiler. Yani rahatça konuşup tartışabilmek için onları göndermekten başka çare bırakmamışlardı artık. Bununla beraber onlar da non-teistti aynı tavrı gösteren Müslüman AKP fanatikleri aynı muameleyi görmüyor. Mesela siyasi olarak kendisi gibi düşünmeyen insanlara "edepsiz" ve "postal yalayıcı" gibi sıfatlar yakıştıran bir zat-ı muhterem AKP'li Müslümana da ziyadesiyle müsamaha gösterildiğini görüyorum.

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 16-07-2011, 14:06
istatistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
istatistik istatistik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Aslında pek çok eleştirinin ve yanlış anlaşılmanın temelinde insan haklarına tam olarak hakim olamamak geliyor. Bunun sonucunda da kişilerin her türlü fikirlerini, başkalarının özgürlüklerini kısıtlamayacak şekilde ve nefret söylemlerinde bulunmadan açıklamaları için gerekli ortamı yaratmakla sorumlu yöneticiler gereksiz yere yaftalanıyor.

Herkese "İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi"ni bir kez daha okumayı öneririm.

Dinler çoğunluğun korkusu ve azınlığın kurnazlığı üzerine kuruludur. (Stendhal)

SERBEST KALEM

Önerilen Siteler